Radi jauno jubilejas sieriņa garšu! Šogad “Kārums” Vārnai 30 gadi

Leģendārā zīmola “Kārums” daudzu mīlētājam simbolam – Vārnai – šogad aprit apaļi 30 gadi. Par godu jubilejai Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums “Food Union” uzsācis īpašu kampaņu “Svinam KRĀ!” un nolēmis jau atkal vaicāt cilvēkiem – kādu jaunu biezpiena sieriņu viņi gribētu radīt un ēst, lai pārsteigtu Vārnu dzimšanas dienā. Jaunās jubilejas sieriņa garšas radīšana jau ir sākusies un līdz 5. jūnijam norisināsies mājas lapā www.kra30.eu. Sagaidāms, ka pats, pats populārākais no visiem biezpiena sieriņu variantiem kļūs par Vārnas jubilejas “Kārumu” un veikalu plauktos nonāks jau rudenī.
Tikai “Kāruma” otrajā pastāvēšanas gadā notika ikoniskas izmaiņas – vaniļas sieriņš tika ietērpts oranžajā iepakojumā, bet simbols mainīts uz Vārnu.

FOTO: Publicitātes foto

Tikai “Kāruma” otrajā pastāvēšanas gadā notika ikoniskas izmaiņas – vaniļas sieriņš tika ietērpts oranžajā iepakojumā, bet simbols mainīts uz Vārnu.

Vārna “dzimusi” 1994. gadā 

Interesants vēstures fakts – Vārna nemaz nav “Kārums” vienaudze, bet gan par vienu gadu jaunāka. Kāpēc tā? Vispirms 1993. gadā tika radīta unikālā biezpiena sieriņa recepte, kādu to pazīstam arī šodien, un produkta nosaukums “Kārums”. Taču par simbolu, kas produktu iepakojumu rotāja pirmajā gadā, kļuva rudais kaķis. Bet jau “Kāruma” otrajā pastāvēšanas gadā notika ikoniskas izmaiņas – vaniļas sieriņš tika ietērpts oranžajā iepakojumā, bet simbols mainīts uz Vārnu. 

 

Kādas garšu kombinēcijas var salikt?

Kampaņas “Svinam KRĀ!” ietvaros iespējams izveidot ap 200 unikālām sieriņu garšas kombinācijām, piemēram – rabarberu sieriņu ar dārza ogām zemeņu glazūrā, “Tiramisu” sieriņu ar sāļās karameles pildījumu šokolādes glazūrā vai pistāciju sieriņu ar mellenēm karameļu glazūrā. Kopumā piedāvājumā ir 15 biezpiena garšas, 15 papildu piedevas un 3 glazūras. Kura no garšām uzvarēs – tas ir tikai un vienīgi čaklo balsotāju rokās. Taču jau šobrīd ir skaidrs, ka “Kārums” Vārna kampaņas noslēgumā būs patiešām patīkami pārsteigta.

 

“Svinam KRĀ!” kampaņas norise 

Kā jau patērētājiem ierasts, jaunā sieriņa salikšanas kampaņa norisināsies trīs posmos. Pirmais posms noritēs no 23. aprīļa līdz pat 5. jūnijam, un tā ietvaros ikviens kārumnieks – Latvijā un ārzemēs – aicināts mājas lapā www.kra30.eu izveidot savu perfekto “Svinam KRĀ!” biezpiena sieriņu, kas godinās Vārnu tās 30. jubilejā. 

 

Reklāma
Reklāma

Otrais posms noritēs vasarā. Šajā laikā “Food Union” svaigo piena produktu izcilības centra meistari radīs recepti Vārnas jubilejas sieriņam, par kura garšu un piedevu salikumu cilvēki būs balsojuši visvairāk. Visbeidzot rudenī notiks trešais jeb svinību noslēdzošais posms, kas rezultēsies ar jaunā jubilejas biezpiena sieriņa tirdzniecības uzsākšanu veikalos visā Latvijā. 

 

Ilva Veidemane, “Food Union” piena produktu zīmolu vadītāja: “Vislabākie pārsteigumi ir tie, kurus plānojam paši. Tāpēc aicinām pārsteigt paši sevi un izvēlēties, kādu jaunu sieriņu liksim galdā Vārnas dzimšanas dienas svinībās jau rudenī.” 

 

Kā ziņots iepriekš, šī gada aprīlī “Food Union” ir paplašinājis “Kārums” sortimentu ar 3 jauniem produktiem – banānu biezpiena sieriņu, citrona un aveņu saldā krējuma krēmiem. Līdz ar to, šobrīd zīmola klāstā ir jau 36 produkti. Saldo našķu kategorijā seši produktu veidi – 15 biezpiena sieriņi, kā arī sieriņu multipaka, 6 saldā krējuma krēmi, 4 bifido jogurti, 2 krējuma jogurti, 3 biezpiena deserti un 2 biezpiena krēmi. Līdztekus pircējiem tiek piedāvāti arī sāļāki “Kārumi” – 3 svaigie sieri ar un bez piedevām. 

Saistītie raksti