Zaļais koka pūķa gads ir klāt! Lielais horoskops, kas mūs sagaida 2024. gadā

Reizi gadā Mammamuntetiem.lv publicē lielo horoskopu, jo tāda nu ir cilvēka daba – gribas noskaidrot, ko gads mums nesīs, pat ja horoskopam neticam.
Melnā ūdens truša gads ir pagājis, vietā stājies Zaļais koka pūķis. Tas simbolizē spēku, enerģiju un drosmi.

FOTO: Shutterstock.com

Melnā ūdens truša gads ir pagājis, vietā stājies Zaļais koka pūķis. Tas simbolizē spēku, enerģiju un drosmi.

Lasi 2024. gada prognozes katrai zodiaka zīmei – kas gaidāms darbā, ģimenē un attiecībās, finansēs:
 

Auns (21.03.–20.04.)

ĢIMENE, PRIVĀTĀ DZĪVE

Var rasties iespējas atrisināt problēmas un tikt galā ar situācijām, kas ilgstoši atkārtojušās un radījušas sajūtu, ka atkal un atkal kāp uz vecajiem grābekļiem. Pavasaris būs labvēlīgs jaunu attiecību sākšanai, savukārt vasarā pat laimīgi iemīlējušies cilvēki var nolemt, ka mīlas dzīvē nepieciešams kapitālais remonts. Tādā gadījumā sava straujā Auna daba ir jāpiebremzē – viss izdosies, ja spēsi nebūt egoistisks un neapvainosies uz savu otro pusīti par sīkumiem.

 

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Gada pirmajā pusē būs daudz iespēju uzlabot finansiālo stāvokli, tāpēc lai Aunu neizbrīna negaidīts algas pielikums vai peļņa no reiz veiktām investīcijām. Šogad ieteicams ne tikai pelnīt, bet arī tērēt, un nevajag aizmirst par sevi. Jo dārgāk, jo labāk: restorāni, spa, sevis lutināšana, skaists apģērbs... Gada otrajā pusē būtu vēlams ieguldīt naudu mācībās, sevis pilnveidošanā un ceļojumos.

 

Vērsis (21.04.–20.05.)

ĢIMENE, PRIVĀTĀ DZĪVE

Šis ir nozīmīgs gads attiecību jomā, un iznākums var pārsteigt, tāpēc jābūt gatavam uz visu. Gada sākumā šķitīs, ka privātajā dzīvē nekas neizdodas, nekas nenotiek. Ļoti lietderīgi būtu parakņāties pagātnē un saprast, vai pie vainas nav seni aizvainojumi iepriekšējās attiecībās. Pavasarī viss mainīsies – attiecības, kas sākušās kā draudzība, pēkšņi var iegūt citu virzību, un, skat, nākamo gadu sagaidīsiet kā laulāts pāris. Tie, kas savas attiecības jau pārbaudījuši ikdienā, var gatavoties nozīmīgiem, liktenīgiem lēmumiem.

 

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Gandrīz kā pasakā – viss, kam Vērsis pieskarsies, pārvērtīsies par zelta dālderiem. Tādu iespēju zvaigznes sagādā reti, tāpēc būtu muļķīgi neizmantot situāciju, kad izdevīgi piedāvājumi birst kā no gaisa. Acis, ausis vaļā, un uz priekšu!

 

Dvīņi (21.05.–20.06.)

ĢIMENE, PRIVĀTĀ DZĪVE

Ja esi gatavs uzņemties atbildību, piemēram, apprecēties, šogad tam ir labvēlīgs laiks. Ja negribas sarežģīt privāto dzīvi un uzņemties saistības, bet tikai baudīt romantiku, tad jāgaida līdz vasarai – aizraujošs ceļojums ļaus uzelpot. Toties gada beigās varēsi diktēt savus noteikumus, kādas attiecības vēlies, un tās varētu būt gan emocionāli uguņojošas, gan balstītas uz kopīgām interesēm.

 

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Ienākumi vairosies, ja ļausi vaļu oriģinalitātei, savdabīgajam domāšanas veidam un nenoniecināsi vaļasprieku. Nav svarīgi, vai tā ir astroloģija, retro automašīnu atjaunošana vai joga, – jāprot ieraudzīt iespējas, kas šogad pašas skrien vai virsū. Ja domāsi ārpus rāmjiem, itin drīz saņemsi atalgojumu naudas un iespēju veidā.

 

Vēzis (21.06.–23.07.)

ĢIMENE, PRIVĀTĀ DZĪVE

Šogad bez sirdsapziņas pārmetumiem vari domāt nevis par to, kā labāk citiem, bet izdabāt sev. Ja dzīvosi pēc saviem noteikumiem, jutīsies laimīgāks, un arī apkārtējie to novērtēs un mainīsies. Nebaidies, ģimenes dzīvē un sirdslietās tavs jaunais ampluā neko sliktu nenodarīs. Bet, ja gribi, lai citi respektē tavas vēlmes, tad vispirms tās formulē pats. To ieteicams izdarīt pavasarī.

 

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Gada pirmajā pusē vajag labiekārtot mājvietu. Šīs zodiaka zīmes pārstāvim ir vēlme veidot patīkamu, ģimenisku vidi, un 2024. gada pirmajos sešos mēnešos tas izdosies: remontē, pērc mēbeles un sadzīves tehniku... Pēc tam gan jāpievēršas sev – jāmācās, jāpilnveido profesionālās prasmes, jāatrod jauns vaļasprieks, un, lai kā gribētos strādāt, kamēr krīt no kājām, tomēr vajag atpūsties.

 

Lauva (24.07.–23.08.)

ĢIMENE, PRIVĀTĀ DZĪVE

Attiecību jautājumi Lauvu ir nodarbinājuši gana bieži. Tie pāri, kas izturējuši kāpumus un kritumus, varēs uzelpot, jo viņu attiecības šogad nostiprināsies, kļūs vēl ciešākas. Ja esi brīvās attiecībās un gribi palikt kopā ar mīļoto, tad laiks oficiāli reģistrēt attiecību statusu, taču var dzīvot kopā arī bez papīru kārtošanas. No attiecību peripetijām jāuzmanās aprīlī un augustā, kad planētu stāvokļi var izspēlēt negantu joku un uzpeldināt iepriekšējo attiecību fantomus.

 

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Profesionālajā jomā satricinājumi nav gaidāmi. Naudas lietām labvēlīgākie mēneši ir janvāris un augusts, kad ir vislielākā iespēja nopelnīt džekpotu, ja pratīsi būt mērķtiecīgs, pievilcīgs un komunikabls. Ja nešķiedīsies ar līdzekļiem pa labi un kreisi, varēsi sakrāt kaut kam patiesi vērtīgam. Vasarā drīkstēsi atļauties mazliet nenopietnāku dzīvesveidu – ballītes, jauni tērpi, sapņu ceļojums.

 

Jaunava (24.08.–23.09.)

ĢIMENE, PRIVĀTĀ DZĪVE

Šogad tiksi mērķtiecīgi izgrūsts no komforta zonas. Ja vēlies, lai cilvēki pievērš tev uzmanību, tad rīkojies, jo zvaigznēm patiks, ja pats izrādīsi iniciatīvu. Pienācis laiks beigt šaubīties un piekrist teicienam, ka notiks tas, kam jānotiek. Tiem, kas ir brīvās attiecībās, pienācis radikālu lēmumu laiks – varbūt jāsāk dzīvot kopā, jāapprecas, jāplāno pēcnācēji.

 

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Reklāma
Reklāma

Labāk zīle rokā, nevis mednis kokā – tā tu sevi ilgstoši mierināji. Šogad lai zīle krīt, kur grib, tu tēmēsi uz medni! Gada beigās redzēsi, ka esi ieguvis jaunus finanšu avotus. Kāds nomainīs darbu, kāds attīstīs biznesu.

 

Svari (24.09.–23.10.)

ĢIMENE, PRIVĀTĀ DZĪVE

Beidzot esi gatavs sakārtot savu dzīvi, tikai ne tādā nozīmē, kā sākotnēji iedomājies. Šogad gatavojies, ka sirdslietas vajadzēs pabīdīt nostāk, lai vari labāk iepazīt sevi. Nu, vismaz uz brīdi. Vasarā atkal gaisā virmos romantika, kas sasniegs tevi neatkarīgi no attiecību statusa. Jāuzmanās precētajiem, lai pēc jūtu uzplūdiem nenākas kaut ko nožēlot.

 

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Kad sāksi pētīt preces, ko iegādāties mājai vai darbavietas iekārtošanai, konstatēsi, ka esi izvēlējies lietas, kas nomierina, līdzsvaro, harmonizē un ir estētiskas. Ja tiešām vēlies radīt tīkamu vidi ap sevi, tad pērc to, kas noskatīts un patīk, bet netērējies ārpus atvēlētā budžeta. Šo ieteikumu atceries visu gadu. Ja vēlēsies kaut ko mainīt, droši – izdosies!

 

Skorpions (24.10.–22.11.)

ĢIMENE, PRIVĀTĀ DZĪVE

Privātajā dzīvē gaidāms daudz pārmaiņu. Gada pirmajā pusē gatavojies gaisīgam flirtam, jo pielūdzēju netrūks. Ja spēsi pretoties kaislei, kas nav laba padomdevēja, bet prātīgi apsvērsi, ar ko kopā gribi sagaidīt savu dzimšanas dienu, tad attiecību jomā vari gaidīt stabilitāti. Savukārt pāri var uzšķilt spēcīgu dzirksteli esošajās attiecībās, ja uzticēsies intuīcijai.

 

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Naudīgākie mēneši – janvāris un oktobris. Bet, lai kaut kas notiktu, ir jāpaplašina spēles laukums. Meklē jaunus biznesa partnerus vai maini darbu. Un nepērc to, bez kā vari iztikt. Ja ievērosi šo padomu, gada beigās nebūsi mīnusos, turklāt būs iespēja nopelnīt ievērojamu naudas summu. Vari plānot kādu lielu un vērtīgu pirkumu.

 

Strēlnieks (23.11.–21.12.)

ĢIMENE, PRIVĀTĀ DZĪVE

Gada sākumā var šķist, ka privātā dzīve ir ārkārtīgi neinteresanta, nekas nenotiek. Mieru, tikai mieru – tā ir iesildīšanās. Kopumā šovasar romantikas netrūks, pat ja nekas tālejošāks neveidosies. Ja aprīlī vai augustā negaidot uzrodas bijušais sirdsāķītis, visiem viņa uzmanības apliecinājumiem jāsaka strikts nē; kas bijis, tas izbijis. Attiecībās jābūt atklātam, nevajag slēpties aiz bravūras. Ja esi attiecībās, tad pavadi vairāk laika ar mīļoto. Laiks romantikai!

 

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Šis ir tavs gads! Ja ir sapnis, tad īsteno to, un lai tevi nebaida šķēršļi – paša izdomāti vai reāli. Beidzot pelnīt vari ne tikai ar maizes darbu, bet arī ar to, kas līdz šim bijis hobija līmenī. Ja rodas jaunas idejas, meklē domubiedrus vai biznesa partnerus. Tikai nestreb karstu – izdosies vienīgi labi pārdomāti projekti.

 

Mežāzis (22.12.–20.01.)

ĢIMENE, PRIVĀTĀ DZĪVE

Šogad ir visas iespējas iegūt to, ko vēlies. Gada sākumā esi pats sev psihologs – analizē pieļautās kļūdas attiecībās un uzslavē sevi par to, kas izdevies. Ko tu vēlies? Sākt attiecības? Pārcelties pie mīļotā cilvēka? Veidot ģimeni? Lai ko tu gribētu un kā rīkotos, šoreiz nudien visa pasaule sadosies rokās, lai tas piepildītos. Bet negaidi, lai kāds darbojas tavā vietā, – ko pats izdarīsi, tas arī būs.

 

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Darbīgie, apzinīgie un finanšpratīgie nepaliks bez eiro kabatā. Kaisīt naudu uz visām pusēm nevajag nekad, taču šogad planētas naudas jautājumos grib tevi padarīt īpaši apdomīgu un pat askētisku, lai neteiktu – skopu. Profesionālajā jomā parādīsi sevi kā labu speciālistu, var pavērties jauni ceļi.

 

Ūdensvīrs (21.01.–18.02.)

ĢIMENE, PRIVĀTĀ DZĪVE

Pienācis laiks rādīt savu Ūdensvīra dabu arī attiecībās. Gribi neatkarību? Tādā gadījumā pat nemēģini sevi piespiest būt paklausīgai meitenei vai priekšzīmīgam saimniekam. Nevajag. Šoreiz atļaujies darīt to, ko un kā gribi, tad sirdī dziļi apslēptās vēlmes piepildīsies. Tuvo cilvēku attieksmes maiņu visvairāk izjutīsi maija beigās.

 

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Gada pirmajā pusē ar naudu rīkojies prātīgi – skaiti ienākumus, tērē apdomīgi. Tas nekas, ka josta jāsavelk, – pacieties. Jau vasarā baudīsi savas rīcības augļus – varēsi ceļot, atpūsties un kādu daļu sakrātā izlietot izglītībai. Profesionālajā vidē dienas ritēs trauksmaini, bet dinamiskā un radošā atmosfērā tu jutīsies ļoti labi.

 

Zivis (19.02.–20.03.)

ĢIMENE, PRIVĀTĀ DZĪVE

Atsakies no visa, kas tevi darījis nelaimīgu. Pirmām kārtām atbildi sev, ko vēlies visvairāk, un tavas attiecības kļūs gandrīz ideālas. Vasarā jutīsies jo īpaši laimīgi. Un vēl – pietiek būt zelta zivtiņai, parādi arī savus haizivs zobus! Tikai neklabini tos aprīlī un septembrī, kad vajag ļauties romantikai. Ja ir kāds sapnis, ko vēlies no attiecībām, būs jāpagaida līdz gada nogalei.

 

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Šogad tiks pārtrauktas tās naudas pelnīšanas attiecības, kuras vairs nenesa peļņu. Nepalaid garām izdevību martā, kad varēsi uzlabot finanšu stāvokli un dzīves līmeni. Gribi uzrāvienu karjerā? Tad darbojies vaiga sviedros. Ja būsi cītīgi strādājis, tad septembrī gaidi rezultātu naudas izteiksmē.

 

Avots: Jauns.lv

Saistītie raksti