Kuldīgas slimnīcā 18. novembrī piedzimušas divas meitenītes. Sveicam laimīgās ģimenes!

Šogad pirmie patriotiskie brēcieni Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā skanēja no Rēzijas un Sofijas, kuras pasaulē ieradās tieši 18. novembrī – Latvijas Republikas proklamēšanas 105. gadadienā. Rēzijas ģimene ir no Kuldīgas novada Pelču pagasta, bet Sofijas ģimene dzīvo Kandavā, "Mammamuntetiem.lv" informēja Kuldīgas slimnīca.
Latvijas dzimšanas dienā dzimušās meitenītes Rēziju un Sofiju un viņu māmiņas sveic Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētājs Andris Aniņš, galvenais ārsts Edgars Siliņš un neonatoloģe Ramona Irbe.

FOTO: Publicitātes foto

Latvijas dzimšanas dienā dzimušās meitenītes Rēziju un Sofiju un viņu māmiņas sveic Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētājs Andris Aniņš, galvenais ārsts Edgars Siliņš un neonatoloģe Ramona Irbe.

Abas meitenītes savās ģimenēs ir otrie bērni, mājās viņas gaida vecākie brāļi. Sofijas brālis Lionels savu otro dzimšanas dienu jau atzīmējis, bet Rēzijas brālis to pavisam drīz varēs svinēt kopā ar mazo māsu. 

Vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” sirsnīgi sveic laimīgās ģimenes!


Elisu Ivanovu ar mazo Sofiju sveic Kuldīgas slimnīcas galvenais ārsts Edgars Siliņš.

 

“Vairāk cienīt vienam otru, būt iecietīgākiem un saprotošākiem. Mīlestību, saticību un labestību ikviena mājās!” Latvijas iedzīvotājiem vēl Rēzijas vecāki Kintija Celmiņa un Matīss Puķīte. Savukārt Sofijas vecāki Elisa Ivanova un Fēlikss Jušķins katram vēl saskatīt laimi tepat Latvijā, lai tā nebūtu jāmeklē ārpus Latvijas robežām. “Nekur nav tik labi, kā mājās!” abi atgādina.

 

Reklāma
Reklāma

Kintiju Celmiņu un mazo Rēziju sveic Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētājs Andris Aniņš. 


2021. gadā Latvijas dzimšanas dienā 18. novembrī piedzima četras meitenītes – Šarlote no Pūres, Stefānija un Annija Kuldīgas novada un Viktorija no Talsiem.  2022. gadā tie bija trīs puisīši – Olivers no Skrundas, Eliass no Stendes un Klāvs no Ventspils. 

Kā jau visi šajā zīmīgajā datumā Kuldīgas slimnīcā dzimušie bērni, arī Rēzija un Sofija no Kuldīgas slimnīcas vadības saņēma apsveikumu un savu pirmo atzinības rakstu par patriotisku attieksmi, piedzimstot Kuldīgas slimnīcā.

Saistītie raksti