Labdarības akcijā var ziedot līdzekļus bērnu aizsardzībai no vardarbības

Sākusies ikgadējā Ziemassvētku labdarības akcija “Citāda dāvana”. Tās laikā ikviens var nosūtīt saviem bērniem vai citiem tuvajiem cilvēkiem personisku vēstuli no Ziemassvētku vecīša apmaiņā pret ziedojumu “Centram Dardedze”.
Pasūtīt vēstuli iespējams līdz 10. decembrim, lai īpašā vēstule pa pastu paspētu sasniegt saņēmēju pirms Ziemassvētkiem.

FOTO: Publicitātes foto

Pasūtīt vēstuli iespējams līdz 10. decembrim, lai īpašā vēstule pa pastu paspētu sasniegt saņēmēju pirms Ziemassvētkiem.

Ziemassvētku vecīša vēstuli iespējams pasūtīt organizācijas “Centrs Dardedze” mājaslapā: vispirms jāizvēlas vēstuļpapīra noformējums, jāaizpilda īsa anketa par vēstules saņēmēju un tad jāveic brīvi izvēlēts ziedojums. Tas palīdzēs arī turpmāk nodrošināt organizācijas pakalpojumus, tostarp palīdzot ar padomu un psihologa konsultācijām bērnu seksuālas izmantošanas gadījumos.

 

Vēstules saturu iespējams pielāgot saņēmējam, kā arī izvēlēties, vai tā tiks sūtīta bērnam, pusaudzim, vairākiem bērniem vienā ģimenē vai pieaugušajam. 

 

“Pirmssvētku laikā ikviens cenšamies tik daudz ko paspēt – darbi, gatavošanās svinībām un citas rūpes aizņem lielāko daļu mūsu laika. Tieši tāpēc mēs nu jau astoto gadu pēc kārtas aicinām cilvēkus uz mirkli apstāties, padomāt par saviem mīļajiem un sagādāt viņiem mazu brīnumu – Ziemassvētku vecīša vēstuli, kas pienāk pa pastu," skaidro organizācijas “Centrs Dardedze” valdes locekle Agnese Sladzevska.

 

Reklāma
Reklāma

Šoreiz labdarības akcija tiek rīkota ciešā sadarbībā ar “Radio SWH” komandu, tāpēc sešus oriģinālos vēstuļpapīru noformējumus īpaši šai Ziemassvētku akcijai ir sagatavojuši “Radio SWH” darbinieki Sanda Dejus, Anna Dabra un Katrīne Skrebele. 

 

Uzziņai

Centrs drošai bērnībai “Dardedze” ir nevalstiska organizācija, kas jau vairāk kā 20 gadus izglīto bērnus, vecākus un speciālistus, sniedz psiholoģisku atbalstu un aktīvi darbojas interešu aizstāvībā, lai novērstu jebkāda veida vardarbību pret bērniem. 

Saistītie raksti