Mamma noraizējusies: pie bērnudārza esošajā bārā dzer un kaujas, bet likums pieļauj abu iestāžu līdzāsbūšanu

Kāda mamma ir noraizējusies par to, kas notiek meitas acu priekšā – blakus pirmsskolas izglītības iestādei Imantas apkaimē Rīgā atrodas arī iedzertuve, un tās kontingents regulāri izceļoties, ziņo TV3 raidījums "Bez Tabu".
Iedzertuves atrašanās tiešā izglītības iestādes tuvumā nav pārkāpums.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iedzertuves atrašanās tiešā izglītības iestādes tuvumā nav pārkāpums.

Arī esot bērnudārza teritorijā, bērnu skatam paveras bāra piegulošā teritorija, kur notiekot alkohola lietošana, dabisko vajadzību kārtošana.

 

Meitenītes mamma Ieva stāsta, ka bārā dzer, skaļi lamājas, izsaka piezīmes, kad iet vecāki garām: 

 

“Kāpēc šāda iestāde atrodas tik tuvu bērnudārzam? Uzskatu, ka šādas vietas nedrīkst būt šādā vietā. Kad viņi piedzeras, tad viņi te apkārtnē sēž, smēķē, čurā.”

 

Pašvaldības policijā bāra apkaimi raksturo kā mierīgu. “Salīdzinot ar citiem bāriem, iedzertuvēm Pārdaugavā, nevarētu teikt, ka šeit izsaukumu ir daudz. Ja nemaldos, šīs vasaras laikā bijuši 23 izsaukumi. Pat ierodoties 510 minūšu laikā, izrādās, ka notikuma vietā jau viss beidzies vai arī nav tik traki, kā izsaukumā tiek stāstīts,” raidījumam atklāj Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis.
 

Reklāma
Reklāma

Un, izrādās, iedzertuves atrašanās tiešā izglītības iestādes tuvumā nav pārkāpums. Neviens normatīvais akts neierobežo krogu darbību izglītības iestāžu tuvumā.

 

Vairāk lasi ŠEIT.

 

Avots: beztabu.tv3.lv

Saistītie raksti