Traģēdija jūrā: tēvi pazūd viļņos, bērnus pasargā glābšanas vestes

Nomaļā vietā Ainažos divi zvejnieki nolēma pārbaudīt murdus un devās jūrā, līdzi ņemot trīs savus bērnus, kuriem bija glābšanas vestes. Kad bangojošā jūra pieveica laivu, bērni spēja glābties, savukārt tēvus ieskāva viļņi, un viņu liktenis, visticamāk, ir traģisks, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".
Traģēdija jūrā: tēvi pazūd viļņos, bērnus pasargā glābšanas vestes

FOTO: Shutterstock.com

Vien dažus kilometrus no Ainažiem svētdien notika traģiska nelaime. Vairāk nekā kilometra attāluma no krasta piecu cilvēku kompānija ar laivu devās izņemt jūrā ievietotos zvejas murdus. Diemžēl viļņi bija pārāk lieli, un laiva apgāzās. Trīs bērni, kuri atradās kompānijā, krastā tika ar glabāšanas vestu palīdzību. Diviem turoties pie vienas vestes, savukārt trešajam tā bija mugurā. Atlikušie divi kompānijas biedri bija vīrieši, kuri diemžēl krastā nespēja izkļūt un nu ir pazuduši jūrā.

 

 

Jūrā pazudušie vīrieši neesot bijuši vienas dienas zvejnieki, apgalvo apkārtnē dzīvojošie. 

Reklāma
Reklāma

 

Lai arī, braucot ar laivām, glābšanas vestes ir obligātas bērniem līdz 12 gadu vecumam, glābēji norāda, ka nevajadzētu pārvērtēt savas spējas un labāk lieku reizi drošības dēļ uzvilkt negrimstošu tērpu, pat ja to nenosaka likums.

 

Avots: TV3 raidījums “Degpunktā

Saistītie raksti