Brīnumaina izglābšanās: meitene no uguns liesmām dzīvoklī paglābjas caur lodžiju, ugunsgrēkā bojā iet mamma un vecmāmiņa

Neticamā veidā no ugunsgrēka izglābusies kāda 12 gadus veca meitene Rīgā. Nelaime izcēlās nakts laikā ēkas piektajā stāvā. Bērns izrāpās pa logu no liesmojošā mitekļa un pārlīda pie kaimiņiem, vēsta TV 3 raidījums “Degpunktā”.
Bērns izrāpās pa logu no liesmojošā mitekļa un pārlīda pie kaimiņiem.

FOTO: Shutterstock.com

Bērns izrāpās pa logu no liesmojošā mitekļa un pārlīda pie kaimiņiem.

Nakts uz pirmdienu Bauskas ielas 207. nama iedzīvotājiem pagājusi kā šausmu trillerī. Nama piektajā stāvā uzliesmoja dzīvoklis un, pēc Valsts ugunsdzēsības glābšanas dienesta sniegtajiem datiem, bojā gājuši divi cilvēki, taču kaimiņi ir pārliecināti, ka dzīvību zaudēja trīs mitekļa iedzīvotāji.

 

Kaimiņš no sestā stāva stāsta, ka trīs cilvēki gājuši bojā, tostarp meitenes mamma un vecmāmiņa. 12 gadus vecā meitene nu esot palikusi viena pati.

 

Viena no ugunsgrēka versijām, ko pārspiež vietējie iedzīvotāji, ir niķis smēķēt gultā. Savukārt citi uzskata, ka vainīgs elektrības īssavienojums. Kaimiņš stāsta, ka dzīvoklī, kurā izcēlies ugunsgrēks, iepriekš sisti laukā korķi un viņi meklējuši iespējas, kā to novērst. 

 

Reklāma
Reklāma

 

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki, izvedot cauri sadūmotai ēkai ar glābšanas maskām, no apkārtējiem dzīvokļiem izglāba 24 cilvēkus, no kuriem septiņi ugunsgrēkā cieta, kā arī evakuēja 10 cilvēkus. Izglābti arī divi suņi un kaķis.

 

Avots: TV3 raidījums “Degpunktā

Saistītie raksti