Dzērājšofera izraisītā avārijā bojā iet maza bērna tēvs; aicina atsaukties aculieciniekus

Neatliekamās palīdzības mediķu busiņš stāvēja uz vietas, bet tā amortizatori kustējās – tik intensīvi un smagi ārsti strādāja, veicot sirds masāžu, cerībā reanimēt smagā avārijā cietušu vīrieti. Brīnums nenotika un kāda ģimene ar mazu bērnu zaudēja tēti. Tikmēr avārijas izraisītājs – dzērājšoferis –, ja izdzīvos, ilgus gadus sēdēs cietumā, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.
Likumsargi aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru 67219837, 29971069 vai 110.

FOTO: Aculiecinieka foto

Likumsargi aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru 67219837, 29971069 vai 110.

Samērā maznozīmīgs pārkāpums, kas prasītu no šofera 80 eiro. Tomēr vadītājs, zinot, ka tik viegli sveikā netiks cauri, izlēma nereaģēt uz policistu aicinājumu apstāties. Vīrietis strauji palielināja ātrumu, sasniedza pat vairāk nekā 120 kilometrus stundā un mēģināja pazust no likumsargu redzesloka. Diemžēl vienā no līkumiem – Mārupē, Rožu ielā – stūrētājs nesavaldīja savu spēkratu un iebrauca pretējā joslā, izraisot sadursmi ar citu “Audi” automašīnu.

 

Bija skaidri redzams, ka vīrietis, kurš bēga, bija lietojis alkoholu. Mašīnas aizmugurē mētājās vairākas tukšas grādīgo dzērienu pudeles.

 

Pagaidām nav informācijas par to, cik stiprā reibumā viņš sēdās pie stūres. 

 

Negadījuma vietā ieradās divas mediķu ekipāžas un ārstu speciālistu brigāde. Abu ievainoto stāvokli mediķi ilgstoši centās stabilizēt, lai cietušos nogādātu slimnīcā, bet diemžēl vīrietis, kurš vien brauca darba darīšanās un patrāpījās pa ceļam dzērājšoferim, zaudēja dzīvību.

 

Reklāma
Reklāma

 

Sadursme notika šī gada 5. aprīlī ap pulksten 10.35 Mārupes novadā, Mārupē, Rožu ielā pretī namam Nr. 23. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana.

 

Likumsargi aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, vai tos, kuriem ir videoreģistratoru video ieraksti par šo notikumu, zvanot pa tālruņa numuru 67219837, 29971069 vai 110.

 

Avots: degpunkta.tv3.lv

Saistītie raksti