Kārtošanas influencere Dana ar kasti paziņo priecīgu vēsti – viņa ir bērniņa gaidībās. Apsveicam!

Mājas kārtošanas influencere un pašizaugsmes trenere Dana Gulbe iepriecinājusi savus sekotājus ar ziņu par jaunām pārmaiņām viņas dzīvē. Zīmola "Dana ar kasti" radītāja ir māmiņas cerībās.
Grāmatu Kas notiek bērnudārzā un Sakārto māju, sakārto prātu autore Dana Gulbe pavēstījusi, ka viņas ģimenē gaidāms pieaugums. (Foto: https://www.instagram.com/dana.ar.kasti/)

FOTO: Publicitātes foto

Grāmatu "Kas notiek bērnudārzā" un "Sakārto māju, sakārto prātu" autore Dana Gulbe pavēstījusi, ka viņas ģimenē gaidāms pieaugums. (Foto: https://www.instagram.com/dana.ar.kasti/)

"Kas jauns? Ai, daudz kas. Bet viens jaunums būs redzams arvien vairāk, īpaši raidījuma dēļ, tad nu te es esmu ar savu gandrīz 20. nedēļas lielo brīnumu," sociālajos tīklos saviem teju 26 000 sekotāju pavēstījusi Dana, vienlaikus informējot, ka drīz sāksies filmēšana arī TV raidījuma "Dana ar kasti jaunajai sezonai.

"Viss ir forši, viss notiek un līdz vasarai vēl darbošos gandrīz kā līdz šim. Pēc tam - tad jau skatīsimies," ierakstam pievienojot bildes no fotosesijas spilgti rozā toņos, par pašreizējām sajūtām stāsta topošā māmiņa.

"Pārdomas, sajūtas? Tās laikam vēl nāks un ierakstīšu, pagaidām lai paliek vien koši rozā pavasaris Tavā un manā Instagram laikjoslā. Gaidām!" raksta iedvesmojošā Dana. Šis viņai būs otrais mazulis - Gulbju ģimenē jau aug dēls.

 

 

Dana Gulbe ir zīmola "Dana ar kasti" radītāja, mājas un prāta sakārtošanas iedvesmotāja, pašizaugsmes kursu lektore un jogas skolotāja, Montesori pedagoģijas speciāliste, grāmatu "Kas notiek bērnudārzā" un "Sakārto māju, sakārto prātu" autore.

Reklāma
Reklāma

 

Iedvesmojoties no pasaulslavenās japāņu kārtības influenceres Marijas Kondo, daudzi Danu ar kasti dēvē par Marijas Kondo ideju vienu no pirmajām iedzīvinātājām Latvijā.

Dana Gulbe sociālajos tīklos un intervijās daudz izglītojusi sabiedrību par to, ka kārtībai mājās ir ļoti liela saistība ar harmoniju citās dzīves jomās, tostarp - ar mentālo sakārtotību un, nenoliedzami, arī ar attiecībām ģimenē.

Saistītie raksti