Bezmaksas lekcijas skolotājiem: kā kino iekļaut mācību procesā?

Kinoteātris “Kino Bize” ar EEZ un Norvēģijas grantu atbalstu šajā mācību gadā īsteno apjomīgu kino izglītības programmu “Pēcstundas” un arī pavasara semestrī pedagogiem un izglītības iestāžu pārstāvjiem piedāvā sešu bezmaksas lekciju ciklu. Kino profesionāļu vadībā skolotājiem būs iespēja apgūt kino valodas un teorijas galvenos rīkus, lai pilnvērtīgi atklātu kinomākslas pasauli un veidus, kā filmas radoši un jēgpilni iekļaut mācību procesā.
Lieliska iespēja skolotājiem gan uzzināt ko jaunu, gan iedvesmoties!

FOTO: Publicitātes foto

Lieliska iespēja skolotājiem gan uzzināt ko jaunu, gan iedvesmoties!

Lekcijas sāksies 7. februārī. Tās notiks tiešsaistē, platformā “Zoom” otrdienu vakaros plkst. 18 reizi divās nedēļās un būs pieejamas bez maksas. Papildus semestra garumā dalībniekiem tiks organizēti īpaši filmu seansi ar sarunām par kino uz vietas kinoteātrī “Kino Bize” Elizabetes ielā 37. Aicināti visi neatkarīgi no priekšzināšanām.

 

Nodarbības skolotājiem vadīs kino praktiķi, pētnieki un lektori: Daniela Zacmane, Dārta Ceriņa, Adriāna Roze un Dita Stalovska.

 

“Milzīgs ieguvums, jo tagad varu daudz kompleksāk un dziļāk izmantot kino mācību procesā,” par iepriekšējā semestra lekcijām atzinīgi izsakās skolotāji. Kopumā pirmajā lekciju ciklā piedalījušies jau 498 pedagogi no 86 pilsētām un ciemiem, un 9 no 10 skolotājiem atzinuši, ka iegūtās zināšanas ir noderīgas turpmākajā darbā ar skolēniem.

Reklāma
Reklāma

 

 

Pieteikties lekciju ciklam iespējams, aizpildot formu “Kino Bize” mājaslapā: kinobize.lv/pecstundas. Par aktualitātēm varēs uzzināt arī sociālajos medijos Instagram un Facebook.

Saistītie raksti