Aicina pieteikties mājokļa vai biznesa telpu bezmaksas pārvērtībām ar IKEA – pasteidzies un piesakies!

IKEA meklē raidījuma jaunās sezonas dalībniekus, kuri sapņo bez maksas pārveidot sava mājokļa vai biznesa telpu interjeru. Astoņās telpās pārvērtību procesu īstenos IKEA interjera dizaineri, bet, iespējams, arī paši īpašnieki. Pieteikties dalībai mājokļa pārvērtību raidījumam “Manas mājas ar IKEA” var līdz 26. decembrim.
Pieteikumus var iesniegt līdz 26. decembrim. Nenokavē!

FOTO: Publicitātes foto

Pieteikumus var iesniegt līdz 26. decembrim. Nenokavē!

Astoņi stāsti kļūs par daļu no jau labi zināmā un daudzu skatītāju iecienītā TV3 raidījuma “Manas mājas ar IKEA”, kura pavasara sezona sāksies martā. Tāpat kā pagājušajā sezonā, arī šoreiz raidījuma dalībnieki piedalīsies izlozē, kuras rezultāts noteiks pārvērtību gaitu. Dalībnieku iesaistes līmenis pārvērtību īstenošanā, kā arī tām atvēlētais budžets būs atkarīgs no veiksmes.

 

"Spēles koncepts pieļauj dažādas interesantas un izaicinošas kombinācijas – gan pašiem dalībniekiem, gan IKEA interjera dizaineriem. Meklējam entuziasma pilnus kandidātus, kuri aizraujas ar mājokļa labiekārtošanu, tai skaitā arī praktiskā nozīmē. Iepriekšējās sezonas dalībniekiem patika pašiem aktīvi iesaistīties pārvērtību procesā, tāpēc saglabāsim ieviesto izlozes principu. Veiksme izšķirs, vai pārvērtības plānos interjera dizainers un vai saimniekiem pašiem būs jāpiedalās un jāveic mēbeļu montāža, strādājot plecu pie pleca ar IKEA interjera dizaineriem. Mēs arī turpināsim dalīties ar praktiskiem padomiem un ieteikumiem, kas noderēs raidījuma skatītājiem, lai viņi varētu veikt nelielas pārvērtības arī savās mājās un uzzināt, kā to izdarīt vēl labāk,” stāsta IKEA mārketinga nodaļas vadītāja Agnese Uzrauga.

 

Aicinām pieteikties pārvērtībām ne tikai mājokļu īpašniekus, bet arī nevalstiskās organizācijas, uzņēmumus un citus interesentus.

 

Reklāma
Reklāma

Līdz šim raidījumā “Manas mājas ar IKEA”  bezmaksas pārvērtības piedzīvojuši gandrīz 60 mājokļi un uzņēmumu telpas Latvijā. Starp tiem ir gan dzīvojamajās telpas, gan nestandarta zonas, piemēram, bēniņi, dārza mājiņa, biznesa zonas un terase.

 

Pieteikumus var iesniegt līdz 2022. gada 26. decembrim šeit. 

 

Projekta organizatori sazināsies tikai ar dalībniekiem, kuri būs tikuši otrajā kārtā.

Saistītie raksti