Kāds ir tavs viedoklis par ekrānierīču piedāvāšanu mazuļiem? Mēs novērtēsim, ja piedalīsies aptaujā – balvās Ziemassvētku paciņas bērniem

Visticamāk ikviens mūsu sabiedrībā ir redzējis vienu līdz divus gadus vecu mazuli, lietojot ekrānierīces. Vai pat pats kādu no tām piedāvājis savam bērnam. Kā tu vērtē to, ka ekrānierīces lieto bērni vecumā līdz 2 gadiem?
Aicinām piedalīties vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv aptaujā Bērns un ekrānierīču lietošana.

FOTO: Shutterstock.com

Aicinām piedalīties vecāku organizācijas "Mammamuntetiem.lv" aptaujā "Bērns un ekrānierīču lietošana".

Aicinām piedalīties vecāku organizācijas "Mammamuntetiem.lv" aptaujā "Mazulis un ekrānierīču lietošana" – dalība aptaujā palīdzēs mums veidot izglītojošu kampaņu par ekrānierīču lietošanu bērniem, turklāt pieci aptaujas dalībnieki, ko noteiksim izlozes kārtībā, balvā saņems Ziemassvētku paciņas bērniem no "Kiddy". 

Aptauja ir anonīma, tās aizpildīšana aizņems vien aptuveni 10 minūtes tava laika, taču būs ļoti palīdzoša vecāku organizācijai izglītojošu materiālu gatavošanā. Aptauju aizpildi ŠEIT

 

Vecākus, kuriem ir bērni vecumā līdz 10 gadiem, aicinām piedalīties aptaujā! Aptauja ir anonīma, tās dati tiks izmantoti apkopotā veidā, kā arī anonīmā veidā, iespējams, tiks citētas brīvās atbildes. Aptauju varēs aizpildīt līdz 20. decembrim, 21. decembrī izziņosim izlozes uzvarētājus.

 

5 laimīgie aptaujas respondenti balvā saņems Ziemassvētku pārsteigumu paciņu no “Kiddy”

Reklāma
Reklāma

Ziemassvētku paciņā ir saldumi un saliekama rotaļlieta.

 

Projekts tiek īstenots SIF programmas “Ģimenei draudzīga pašvaldība” ietvaros un sagatavots ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Saistītie raksti