Pasaki paldies – līdz 2. oktobrim aicina dalīties ar stāstiem par labākajiem skolotājiem

Nodibinājums IESPĒJAMĀ MISIJA ir uzsācis informatīvu kampaņu “Mans labākais skolotājs”, kuras laikā tiek aicināts dalīties atmiņās un pieredzē par labākajiem skolotājiem, vienlaikus atgādinot, cik nozīmīgu darbu skolotāji veic.
Pasaki paldies saviem labākajiem skolotājiem!

FOTO: Shutterstock.com

Pasaki paldies saviem labākajiem skolotājiem!

“Katrs publiski izteiktais vārds par skolotāja profesiju ietekmē mūsu bērnu nākotni, jo tas, kā skolotāja profesija tiek uztverta, ne tikai ietekmē kāda vēlmi kļūt par pedagogu, bet arī esošo pedagogu pašvērtējumu un līdz ar to prieku strādāt profesijā. Ja mēs nemitīgi runājam par skolotāju profesiju kā zemi atalgotu, nenovērtētu, smagu un neizturamu, tad diez vai kāds vēlēsies kļūt par skolotāju. Taču skolotāja darbs ir interesants un iedvesmojošs, skolotāji ir profesionāļi ar labu izglītību, zinoši, iejūtīgi, interesanti, atvērti, motivēti un vienkārši lieliski cilvēki, bet cik maz mēs par to zinām?!” akcentē Ance Jaks, IESPĒJAMĀ MISIJA attīstības vadītāja.

 

IESPĒJAMĀ MISIJA visu septembri līdz pat Skolotāju dienai 2. oktobrī aicina ikvienu atcerēties un publiski stāstīt stāstus par saviem labākajiem skolotājiem – ģimenē, skolā, draugu lokā, darba vietā un arī sociālajos tīklos, izmantojot mirkļbirkas #mansskolotājs un #manslabākaisskolotājs. 

 

Jau vasarā bērni un jaunieši tika aicināti dalīties ar stāstiem par saviem skolotājiem zīmējumu konkursā “Mans labākais skolotājs”, un 5. septembrī tika sumināti konkursa uzvarētāji. No 175 saņemtajiem zīmējumiem žūrija izvēlējās četrus uzvarētājus: Krista Vaivade (3 gadi), Enija Plāne (10 gadi), Terēze Marija Miltiņa (12 gadi) un Malvīne Prancāne (10 gadi).

 

Reklāma
Reklāma

Šie zīmējumi uzdrukas veidā uz dažādiem skolā un dzīvē noderīgiem priekšmetiem turpmāk ir pieejami pret ziedojumiem IESPĒJAMĀ MISIJA mājas lapā www.iespejamamisija.lv/mans-labakais-skolotajs

 

Ziedojumi tiek vākti jaunas IESPĒJAMĀS MISIJAS izglītības programmas īstenošanai, lai tuvākajā nākotnē uzsāktu piesaistīt un darba vidē balstītā pieejā izglītot augsti motivētus pirmsskolas izglītības skolotājus. Veicot ziedojumu un ikdienā lietojot iegūtās lietas ar skolotāja attēlu, organizācija aicina godināt savus skolotājus, tādējādi vēršot uzmanību uz to, cik lielu lomu mūsu katra dzīvē viņi spēlē. 

 

Nodibinājums IESPĒJAMĀ MISIJA kopš 2008.gada strādā, lai nodrošinātu kvalitatīvu izglītību katram bērnam Latvijā, radot nepieciešamās pārmaiņas klasēs, skolās un sabiedrībā. IESPĒJAMĀ MISIJA šobrīd sadarbībā ar pašvaldībām īsteno izglītības iestāžu direktoru līderības attīstības programmu “3+3+3”, savukārt sadarbībā ar uzņēmumiem, organizācijām un valsts iestādēm – skolu programmu “Dzīvei Gatavs”, kā arī veic citas aktivitātes, lai izglītības nozarēs ieviestu nepieciešamās pārmaiņas.

Saistītie raksti