Aicina studentus un pedagogus saņemt brilles 55 eiro vērtībā bez maksas

Sagaidot jauno mācību gadu, no šodienas, 15. augusta, līdz 31. oktobrim, “OptiO” aicina studentus un pedagogus saņemt brilles 55 eiro vērtībā bez maksas.
Šī gada pavasarī sociālās programmas ietvaros jaunas brilles saņēma 193 studenti un 258 pedagogi, un to iespējams izmantot arī tagad.

FOTO: Shutterstock.com

Šī gada pavasarī sociālās programmas ietvaros jaunas brilles saņēma 193 studenti un 258 pedagogi, un to iespējams izmantot arī tagad.

Līdz 31. oktobrim sociālās programmas ietvaros brilles 55 eiro vērtībā ir iespējams saņemt ikvienam studentam, kā arī pedagogiem, tai skaitā bērnudārzu audzinātājiem un augstskolu pasniedzējiem. 

 

“OptiO”  piedāvājumā ietilpst briļļu ietvars 29 eiro vērtībā un divas briļļu lēcas “Orma 15 UC” 26 eiro vērtībā. Cenā iekļauts arī meistara darbs. Profilaktisku redzes pārbaudi ikvienam, pat ja nav novērotas redzes problēmas, ieteicams veikt reizi 1-2 gadu laikā. Atsākot mācību un studiju procesu pēc vasaras brīvlaika, nāksies atkal saskarties ar pastiprinātu acu slodzi tuvumā, tāpēc “OptiO” aicina parūpēties par redzes labsajūtu, uzsākot jauno mācību gadu, sniedzot iespēju saņemt brilles studentiem un pedagogiem 55 eiro vērtībā bez maksas. 

 

Reklāma
Reklāma

Lai saņemtu bezmaksas brilles programmas ietvaros, “OptiO” veikalos nepieciešams uzrādīt:

  • studentiem: izziņu no augstākās izglītības iestādes (ne vecāka par vienu mēnesi), derīgu studenta apliecību vai derīgu starptautisko studentu karti ISIC;
  • pedagogiem (tai skaitā bērnudārzu audzinātājiem un augstskolu pasniedzējiem): jāuzrāda pasniedzēja apliecība vai izziņa no darba vietas (ne vecāka par vienu mēnesi);
  • personu apliecinošs dokuments;
  • oftalmologa vai optometrista izrakstītu briļļu recepti, kas nav vecāka par trīs mēnešiem (redzes pārbaudi iespējams veikt arī “OptiO” veikalos iepriekš piesakoties zvanot vai veicot pierakstu https://optio.lv/lv/redzes-parbaude/).

 

Vairāk informācijas par sociālās atbildības programmām var saņemt “OptiO veikalos visā Latvijā un mājaslapā www.optio.lv sadaļā “Akcijas”.

Saistītie raksti