Aicina pieteikt bērnus divām bezmaksas nometnēm

Bērni un jaunieši no Ukrainas, kas šobrīd dzīvo Rīgā un nākamajā mācību gadā apgūs zinības kādā no galvaspilsētas izglītības iestādēm, kā arī Rīgas bērni un jaunieši ir aicināti no otrdienas, 2. augusta, pieteikties divām nometnēm “AKTĪVISTS James Bond”.
Katrā nometnē plānots uzņemt 30 dalībniekus, no kuriem pusi veidos Ukrainas bērni un jaunieši, bet otru pusi – Latvijas bērni un jaunieši no Rīgas (vecumā no 7 līdz 16 gadiem).

FOTO: Shutterstock.com

Katrā nometnē plānots uzņemt 30 dalībniekus, no kuriem pusi veidos Ukrainas bērni un jaunieši, bet otru pusi – Latvijas bērni un jaunieši no Rīgas (vecumā no 7 līdz 16 gadiem).

Pieteikties iespējams šeit.

 

Abas nometnes notiks paralēli no 21. līdz 30. augustam Atpūtas bāzē “Mežezers”, Pļaviņās, Aizkraukles novadā. Katrā no tām ir plānots uzņemt 30 dalībniekus, no kuriem pusi veidos Ukrainas bērni un jaunieši, bet otru pusi – Latvijas bērni un jaunieši no Rīgas (vecumā no 7 līdz 16 gadiem).

 

Nometņu organizēšanas mērķis ir nodrošināt Ukrainas bērniem un jauniešiem latviešu valodas apguvi, Ukrainas bērniem integrējoties ar Latvijas bērniem un jauniešiem, pilnveidojot komunikācijas un saskarsmes prasmes gan latviešu valodas apguves nodarbībās, gan daudzveidīgās kopīgās radošajās norisēs un aktivitātēs, ko piedāvā nometnes programma.

 

Nometnes dalībniekiem tiks nodrošināta ēdināšana četras reizes dienā, būs rīta rosme, vingrošanas nodarbības, dažādas sporta un prāta spēles, sacensības, stafetes, pārgājieni,

Reklāma
Reklāma

sauļošanās un peldēšanas nodarbības ezerā, latviešu valodas nodarbības un tematiski pasākumi (piemēram, izdzīvošanas “James Bond” skola, kvests “Īpaša aģentu misija”, nakts trase, kino viktorīna, spēle “Kas? Kur? Kad?”, diskotēka u.c.).

 

Pirms došanās uz nometni, ieteicams noskaidrot informāciju par dalībniekam līdzi nepieciešamo, vienlaikus uzzinot, kā tiek organizēta nokļūšana nometnes vietā un atgriešanās no tās atpakaļ. Tāpat vecākiem jānoskaidro precīza atrašanās vieta, kontakttālruņu numuri un tas, kādi sadzīves apstākļi nometnē tiks nodrošināti.

 

Abas norises ir finansētas no valsts budžeta līdzekļiem projekta “Atbalsts Ukrainas un Latvijas bērnu un jauniešu nometnēm” ietvaros.

Papildu informācija pieejama pa tālruni +37127228181.