"Citi Zēni" arī festivālā "Saldus Saule"

Piektdienas, 22. jūlija vakarā uz festivāla “Saldus Saule” skatuves kāps mūsu šī gada Eirovīzijas dalībnieki – grupa “Citi Zēni”.
Piektdienas vakarā klausītājus priecēs Citi Zēni

FOTO: Publicitātes foto

Piektdienas vakarā klausītājus priecēs "Citi Zēni"

“Citi Zēni” ir latviešu hiphopa un poprepa grupa, kura plašāku atpazīstamību ieguva 2020. gada nogalē ar dziesmu "Vienmēr kavēju". Grupa ar dziesmu "Limuzīns uz krīta" ieguvusi 2. vietu Latvijas Radio 2 rīkotajā dziesmu konkursā "Muzikālā banka 2021". Šogad grupa ar dziesmu “Eat Your Salad” piedalījās arī Latvijas Televīzijas rīkotajā dziesmu konkursā "Supernova 2022", kurā ieguva 1. vietu un iespēju pārstāvēt Latviju 2022. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Grupas sastāvā muzicē Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls, saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

Vēl piektdienas vakarā festivāla apmeklētājus iepriecinās “Dzelzs Vilks”, “Inokentijs Mārpls”, Louie Fontaine, “Bloody Heels”, “Indygo”, “Opus Pro”,  Johnny Salamander, “Div Div” un “Bastards”.

No šodienas festivāla mājas lapā ierobežotā skaitā ir nopērkamas arī “draugu biļetes”: pērkot uzreiz sešas festivāla divu vienu biļetes, ir jāmaksā tikai par piecām.

Reklāma
Reklāma

Festivāls “Saldus Saule” Saldū, Kalnsētas parkā šovasar, 22. un 23. jūlijā, atgriežas pēc divu gadu pārtraukuma. No piekdienas vakara līdz svētdienas pusdienlaikam pļavā pie upītes būs pieejama festivāla telšu pilsētiņa, atrakcijas, būs festivāla gadatirgus, ēdieni un dzērieni, bet visam pāri – daudz labas mūzikas un festivālam “Saldus Saule” raksturīgā īpaši siltā kopābūšanas un dzīves svinēšanas atmosfēra. 
 

Zināšanai

  • Pirmais festivāls “Saldus Saule” notika tālajā 1987. gadā ar mērķi godināt talantīgā un leģendārā mūziķa Ērika Ķiģeļa piemiņu.
  • Tas ir senākais no joprojām notiekošajiem vasaras rokfestivāliem. 
  • Iepriekšējais, 2019. gadā notikušais festivāls pulcēja īpaši lielu apmeklētāju skaitu. 
  • Visas 2020. un 2021. gadā uz festivālu iegādātās biļetes ir derīgas šī gada festivāla apmeklēšanai.