Mammu aptauja noslēgusies, zināma "Illy" kafijas automāta ieguvēja!

Gaidot Mātes dienu, vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv" rīkoja mammu aptauju, lai noskaidrotu, kuras dzīves situācijas mammas lomā pašas mammas uzskata par saviem lielākajiem pēdējā pusgada izaicinājumiem? Izlozes kārtībā noteicām vienu laimīgo mammu, kura balvā saņem kafijas automātu!
Mammu aptaujā piedalījās vairāk nekā 1000 respondentes no visas Latvijas, un aptaujas dati tiks prezentēti Mammu sapulcē 6.maijā.

FOTO: Publicitātes foto

Mammu aptaujā piedalījās vairāk nekā 1000 respondentes no visas Latvijas, un aptaujas dati tiks prezentēti Mammu sapulcē 6.maijā.

Mammu aptaujā piedalījās vairāk nekā 1000 respondentes no visas Latvijas, un aptaujas dati tiks prezentēti Mammu sapulcē, kas notiks šajā piektdienā, 6. maijā. Sapulcei līdzi varēs sekot tiešsaistē ģimenes portālā Mammamuntetiem.lv vai Facebook, vai klātienē – Rīgā, kinoteātrī “Splendid Palace” (Elizabetes iela 61). 

 

Balvā viena laimīgā mamma izlozes kārtībā saņem "Illy" kapsulu kafijas automātu Y3.3. Un šī laimīgā mamma ir.... Linda, kuras e-pasts sākas ar lindajarose....@gmail.com. Sveicam uzvarētāju! Par balvas saņemšanu sazināsimies personīgi.

 

Reklāma
Reklāma

Mammu aptauju, sadarbībā ar informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmums “Bite Latvija” un nekustamo īpašumu attīstītāju “YIT Latvija”, veica vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv". 

 

 

Saistītie raksti