Ko patīk gatavot princesei Šarlotei un princim Džordžam? Karaliskā ģimene atklāj bērnu iemīļotāko ēdienu

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas atvases dzīvo Kensingtonas pilī kā britu karaliskie bērni, taču viņiem laiku pa laikam patīk gatavot savus iecienītākos ēdienus kopā ar mammu.
Kembridžu vecākajiem bērniem paši iemīļotākie ir itāliešu ēdieni.

FOTO: Flickr.com

Kembridžu vecākajiem bērniem paši iemīļotākie ir itāliešu ēdieni.

Lai gan par prinča Džordža, princeses Šarlotes un prinča Luisa maltītēm noteikti regulāri domā pils galvenais šefpavārs, Kembridžas hercogiene Ketrīna vairakkārt ir publiski atzinusi, ka viņas bērniem laiku pa laikam patīk gatavot arī pašiem un atvases labprāt nāk mammai palīgā virtuvē. Kembridžu vecākajiem bērniem paši iemīļotākie ir itāliešu ēdieni.

Apmeklējot Lielās Ormonda ielas bērnu slimnīcu Londonā, hercogiene Ketrīna atklāja, ka Šarlotei ļoti garšo pasta.

Savukārt 2019. gadā Metjū Klainers-Manns no bezpeļņas organizācijas “Ivy Learning Trust” dalījās atmiņās par hercogienes vizīti, sakot: “Viņa mums stāstīja, cik ļoti viņas bērniem patīk gatavot un kā viņi gatavo ēdienu mammai. Nesen viņi pagatavojuši pastu ar sieru. Viens no viņiem maisa miltus, otrs lej pienu un pievieno sviestu. Viņiem arī patīk gatavot salātus un citus ēdienus.”

Reklāma
Reklāma

Viesojoties pie organizācijas “St. Luke’s Community Centre” darbiniekiem, Ketrīna atzinās, ka viņa kopā ar abiem vecākajiem bērniem bieži gatavojot picu. “Esmu to darījusi ar Džordžu un Šarloti – gatavojusi picas mīklu,” apliecināja hercogiene. “Viņiem tas ļoti patīk, jo var sasmērēt rokas.”