Latvijas dzimšanas dienā Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā piedzimst "jubilejas" bērniņš

Šogad, 18. novembrī, Latvijas 103. dzimšanas dienā, Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā piedzimuši četri bērniņi, tai skaitā šī gada 500.bērniņš.
Latvijas dzimšanas dienā Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā piedzimst jubilejas bērniņš

FOTO: Publicitātes foto

Visi bērni saņēma apsveikumus gan no Kuldīgas slimnīcas vadītāja Agra Rozenfelda, gan Kuldīgas novada mēres Ingas Bērziņas. 
 

Vairākus gadus pēc kārtas 18.novembrī nebija piedzimis neviens bērns, bet šogad tās ir četras daiļā dzimuma pārstāves.

Kā pirmā šajā nozīmīgajā datumā tika sagaidīta Annija, kuras vecāki - Ieva un Kaspars - dzīvo Kuldīgas novadā. Viņa piedzima 18. novembra naktī, svēra 3,540 kg un bija 54 cm gara. Annija ģimenē ir otrais bērniņš un mājās viņu ļoti gaidīja māsiņa Alīsija.

Otrā meitenīte, kurai Latvijas dzimšanas diena vienmēr būs arī pašas dzimšanas diena ir kuldīdzniece Stefānija. Viņa piedzima agri no rīta, svēra 3,705 kg un bija 54 cm gara. Arī Stefānija ģimenē ir otrā meita un mājās viņu gaida lielā māsa Juliāna. Stefānijas vecāki Dace un Gatis visiem vecākiem vēl veselību, izturību un saticību!
 

Anniju un Stefāniju sagaidīt palīdzēja vecmāte Zane Japeniņa. Savukārt 500. bērniņu – meitenīti Šarloti Emīliju no Pūres, pirmā varēja sveikt vecmāte Inga Losāne. 

Reklāma
Reklāma

Šarlote Emīlija piedzimstot svēra 3,500 kg un bija 53 cm gara. Viņa ir māsiņa diviem lielākiem brāļiem Rihardam un Emīlam. Rihardam ir jau četrpadsmit gadu, bet Emīlam septiņi. “Esiet viens otram septītās debesis”, tā visiem vecākiem, kas vēl ģimenes pieaugumu tikai gaida, novēl Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļas 2021.gada 500. bērniņa Šarlotes Emīlijas vecāki Zane un Raivis. 
 

Par šī gada vienu no patriotiskākajiem bērniņiem var saukt arī meitenīti Viktoriju no Talsiem. Arī viņu pieņēma vecmāte Inga Losāne. Viktorija, piedzimstot svēra 2,980 kg un bija 50 cm gara. Viktorijai arī ir divi brālīši, kas māsu ir ļoti gaidījuši un pat apsolījuši mammai palīdzēt auklēt. Māmiņa Laura visiem vecākiem vēl izturību, veselību un saticību ģimenē. Lai viss, ko vēlas dzīvē sasniegt, izdodas!


Svinīgajā Latvijas Republikas Proklamēšanas gadadienā Kuldīgas slimnīcas dzemdību nodaļā dzimušie bērniņi, saņēma sirsnīgus apsveikumus no SIA “Kuldīgas slimnīca” valdes priekšsēdētāja Agra Rozenfelda un Kuldīgas novada mēres  Ingas Bērziņas. Māmiņas tika sveiktas ar ziediem,  bet meitiņas ieguva Kuldīgas slimnīcas atzinības rakstu par patriotisku attieksmi, piedzimstot Latvijas 103. dzimšanas dienā. Šarlote Emīlija, kā 500. bērniņš, saņēma īpašu apsveikumu - latviskus pirmos zābaciņus un cimdiņus, kā arī grāmatu “Manas vismīļākās pasakas”. Savukārt Kuldīgas novada pašvaldības priekšsēdētāja Inga Bērziņa visām patriotiskajām meitiņām pasniedza roku darbu – Kuldīgas novada amatnieku darinātas lellītes.