Otro gadu pēc kārtas iedzīvotāji aicināti iesaistīties labdarības akcijā “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”

Šodien, 9. augustā, iepirkšanās un izklaides centrs “Akropole” sadarbībā ar partneriem –– SIA ”Eco Baltia vide”, “Latvijas Zaļo punktu”, biedrību “Palīdzēsim viens otram” un vecāku organizāciju “Mammām un tētiem” –– atklāj labdarības akciju “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā”. Labdarības akcijas mērķis ir palīdzēt tām Latvijas ģimenēm, kuri dažādu iemeslu dēļ saviem bērniem nespēj sarūpēt skolai nepieciešamās mantas.
Ikviens iedzīvotājs no 9. augusta līdz 6. septembrim aicināts doties uz “Akropoles” B ieeju, kur novietotas specializētas sarkanas krāsas ziedojumu kastes ar uzrakstu “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”.

FOTO: Publicitātes foto

Ikviens iedzīvotājs no 9. augusta līdz 6. septembrim aicināts doties uz “Akropoles” B ieeju, kur novietotas specializētas sarkanas krāsas ziedojumu kastes ar uzrakstu “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”.

Ikviens iedzīvotājs no 9. augusta līdz 6. septembrim aicināts doties uz “Akropoles” B ieeju, kur novietotas specializētas sarkanas krāsas ziedojumu kastes ar uzrakstu “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”. Arī šogad bērniem nepieciešamas skolas somas, kancelejas preces, tīrs un lietojams apģērbs, tostarp sporta tērpi, kā arī apavi. Iedzīvotājiem ir iespējams ziedot līdzpaņemtās mantas, kā arī ziedojumus var iegādāties “Akropoles” nomnieku veikalos.

 

Zane Kaktiņa, iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” vadītāja: “Labdarības akcija “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā” no šodienas ir kļuvusi par tradīciju –– otro gadu pēc kārtas mums ir iespēja palīdzēt tām Latvijas ģimenēm un viņu skolēniem, kam šī palīdzība ir nepieciešama visvairāk. Pērnā gada ziedojumu apjoms ir apliecinājums tam, ka kopīgiem spēkiem mēs visi varam palīdzēt, sniedzot palīdzīgu roku ziedojumu sarūpēšanā līdzcilvēkiem. Ceram, ka mūsu un sabiedrības ziedojumi arī šogad vieglāk palīdzēs gan uzsākt, gan atsākt mācību gaitas.”

 


 

“Ja ikdienā mēs Latvijas Zaļajā punktā runājam par 5P jeb pieciem pamatprincipiem videi draudzīgu paradumu veidošanai, tad šoreiz šim konceptam varam pievienot vēl vienu P – “Palīdzēt”. Un arī sniegt palīdzību var ar atbildību pret dabu. Piemēram, dodot otro dzīvi lietām, kas pašam ir apnikušas, taču ir kvalitatīvas un vēl pilnvērtīgi lietojamas, un dāvinot tās tiem, kuriem šīs lietas var būt pat vitāli nepieciešamas,” stāsta “Latvijas Zaļā punkta” direktors Kaspars Zakulis, paužot gandarījumu par organizāciju iniciatīvām rīkot šāda veida akcijas. “Ceram, ka arī šogad mūsu sarkanajos konteineros ievietotās dāvanas spēs radīt prieku un motivāciju mācībās daudziem jo daudziem skolēniem,” tā K. Zakulis.

 

Patiecoties ziedotāju atbalstam, pērn ģimenēm dažādās Latvijas vietās nogādātas 14 skolas somas, bagātīgs daudzums kancelejas preču un penāļu, kā arī sarūpēti daudz apģērbu un apavu, kas nodoti internātskolām Latgalē un Cesvainē.
 

 

Linda Novicka, biedrības “Palīdzēsim viens otram” valdes locekle un projektu koordinatore: “Ļoti daudzās Latvijas ģimenēs augusts ir saspringts mēnesis, jo jāsagatavo bērni skolai. Daļā ģimeņu tas rada milzīgu spriedzi, jo nepietiek finanšu, lai nopirktu skolas somas, piederumus un jaunu apģērbu, jo kā likums –– pēc vasaras bērni ir izauguši gan no ikdienas skolas apģērba un apaviem, gan no sporta tērpiem. Šī labdarības akcija ir tava iespēja palīdzēt ģimenēm sarūpēt bērniem nepieciešamo. Labais vairo labo.”

 

Reklāma
Reklāma

 

"Labdarības akcijas, kas kļūst par tradīcijām, ir liela vērtība – īpaši tās, kas ir ģimeni atbalstošas. Un šī akcija tāda ir, tāpēc mēs, vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv", esam pagodināti, ka varam būt šīs tradīcijas sastāvdaļa. Sagatavošanās skolai neizbēgami no ģimenes prasa finanses, un ne vienai vien ģimenei, kurās aug skolas vecuma bērni, atbalsts ir nepieciešams," saka Latvijas vecāku organizācijas "Mammamuntetiem.lv" vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa. 

 

Patiecoties ziedotāju atbalstam, pērn ģimenēm dažādās Latvijas vietās nogādātas 14 skolas somas, bagātīgs daudzums kancelejas preču un penāļu, kā arī sarūpēti daudz apģērbu un apavu, kas nodoti internātskolām Latgalē un Cesvainē.

 

 

Par iepirkšanās un izklaides centru "Akropole"

Iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole" mājo Latvijā vienīgais multizīmolu veikals "Van Graaf", sporta un dzīvesstila preču veikali "Ballzy Ice", "USC" un "adidas Originals". Tieši šeit ir atrodami vislielākie zīmolu "Zara", "Reserved", "Deichmann", "Oysho", "Guess" un "KidzOne" veikali Latvijā. Plašo veikalu klāstu papildina restorāni un kafejnīcas dažādām gaumēm, vērienīga vissezonas slidotava, kinoteātris ar deviņām skatītāju zālēm (tostarp Latvijā pirmo IMAX kino zāli), plašs un elegants “Maxima” XXX lielveikals, mūsdienīga fitnesa zāle, kā arī ārtelpu bērnu spēļlaukums. “O’Learys” izklaides zonā pieejams boulings, biljards, sporta spēļu simulatori un citas aizraujošas atpūtas un izklaides iespējas visai ģimenei.

 

"Akropole" ir ne vien modernākais iepirkšanās un izklaides centrs Latvijā, bet arī pirmais, kas, pateicoties augstajiem ilgtspējas un energoefektivitātes standartiem, ieguvis prestižo BREEAM sertifikātu ēkas projektēšanas un arī būvniecības stadijai. Tāpat "Akropole" atzīta par 1. vietas ieguvēju nominācijā "Jauna sabiedriska būve" konkursā "Latvijas Būvniecības Gada balva 2019" un novērtēta kā labākais BIM projekts skatē "Gada labākā būve Latvijā". Turklāt "Akropolē" atrodas lielākais B+ klases Biznesa centrs Latvijā, kas savienots ar iepirkšanās centru.