Par 26% pieaudzis pieprasījums pēc “Selga Nature” sortimenta

“Orkla Latvija” pārdošanas dati liecina, ka no 2020. gada maija līdz 2021. gada aprīlim par 26% pieaudzis pieprasījums pēc “Selga Nature” sortimenta produktiem, salīdzinot ar attiecīgo periodu 2019. un 2020. gadā. “Selga Nature” kolekcija piedāvā sešus unikālus produktus, kas gatavoti no bagātīgiem pilngraudiem, bez palmu eļļas un konservantiem.
Par 26% pieaudzis pieprasījums pēc “Selga Nature” sortimenta

FOTO: Publicitātes foto

“Patērētāji aizvien vairāk novērtē augstvērtīgus, ilgtspējīgus produktus un izvēlas tos gan ērti līdzņem-šanai, gan mājās kā našķi. Kā brīnišķīgs piemērs ir “Selgas” maizcepumi, kurus var ērti baudīt gan tieši no iepakojuma, gan dažādu uzkodu pagatavošanā. Turpinot mūsu ilgtspējas stratēģiju, arī nākotnē turpināsim attīstīt “Selga Nature” produktu sortimentu, izmantojot augstākās kvalitātes, rūpīgi atlasī-tas izejvielas, “Selgas” zīmola tradīcijas un izcilu garšu, lai katrs var atrast sev tīkamāko,” uzsver “Or-kla Latvija” komunikācijas direktore Lineta Mikša.  
 

“Selga Nature” kolekciju veido seši produkti. Garšīgs un šķiedrvielām bagāts našķis ikdienai – viegli un kraukšķīgi auzu pārslu cepumi ar dzērvenēm, kā arī jaunums – auzu cepumi ar sēklām. “Selga Nature” piedāvā arī plaši iecienītos auzu vai rudzu maizcepumus, kas ir lieliska alternatīva maizei, gatavojot sāļās un saldās uzkodas. Papildus tam pieejami arī “Selga Nature Mini” ar šokolādes gabaliņiem vai ar lazdu riekstiem. Iecienītākie “Selga Nature” produkti Latvijas iedzīvotāju vidū ir auzu pārslu cepumi ar dzērvenēm, auzu maizcepumi un rudzu maizcepumi.
 

“Selga” ir līderis cepumu segmentā – “Selga” klasiskais cepums ir pirktākais Latvijas tirgū. Ik dienas saldumu meistari strādā pie tā, lai Latvijas iedzīvotāji varētu baudīt un lepoties ar vēsturisko “Selga” zīmolu, kas rada tradīcijām bagātus, mūsdienīgus cepumus un vafeles. Kopumā “Selga” produktu sor-timentu veido vairāk nekā 70 dažādu produktu – klasiskie cepumi, maizes cepumi, dubultie cepumi, kā arī cepumi un vafeles ar dažādām garšām, lai katrs sev atrastu tīkamāko.
 

Reklāma
Reklāma

Kā jau ziņots iepriekš, “Orkla Latvija” mātes uzņēmums nolēmis būvēt vēl vienu ražotni Ādažos, blakus “Laimas” jaunajai ražotnei, tādējādi Latvijā būs jau septiņas “Orkla” ražotnes, no kurām trīs atradīsies Ādažos. “Selgas” jaunā ražotne specializēsies tikai cepumu un vafeļu ražošanā un būs lielākā šāda vei-da ražotne Baltijas valstīs un Skandināvijā. Papildus būvniecībai sekos vēl būtiskas investīcijas jaunās iekārtās un ražošanas līnijās, kopumā veidojot pēdējos gados lielākās investīcijas Latvijas pārtikas ra-žošanas nozarē, kas radīs ap 250 jaunu darba vietu. Kopumā ap 75% no ražotnē izgatavoto produk-tu tiks eksportēti. Plānots, ka jaunā ražotne sāks darbu 2022. gadā.