Daudzbērnu ģimenēm īpašas priekšrocības ar Mans Rimi karti

Lai sniegtu atbalstu Latvijas daudzbērnu ģimenēm, Rimi kā pirmais lielais mazumtirdzniecības uzņēmums pievienojies Sabiedrības integrācijas fonda programmas “Latvijas Goda ģimenes apliecība” atbalstītāju pulkam.
Daudzbērnu ģimenēm īpašas priekšrocības ar Mans Rimi karti

FOTO: Publicitātes foto

 Sākot ar 26. aprīli, Mans Rimi kartes un 3+ Ģimenes kartes īpašnieki varēs saņemt papildus 5% Mans Rimi naudas uzkrājuma, iegādājoties Rimi privātās preču zīmes produktus.

“Rimi ir ģimenēm draudzīgs uzņēmums, tāpēc esam pagodināti kļūt par atbalsta partneri daudzbērnu ģimenēm, uzsākot sadarbību ar Sabiedrības integrācijas fondu. No 26. aprīļa piedāvājam veidot 5% uzkrājumu Mans Rimi kartē, iegādājoties vairāk nekā 3500 Rimi privātās preču zīmes produktu, izņemot akcijas preces un alkoholiskos dzērienus. Lai saņemtu papildus 5% Mans Rimi naudas uzkrājuma, iegādājoties Rimi privātās preču zīmes produktus un norēķinoties par precēm, pie kases  jāuzrāda vai karšu terminālī jānovelk 3+ karte un Mans Rimi karte,” stāsta Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītājs Juris Šleiers.
 

“Latvijas Goda ģimenes apliecība” ir valsts veidota atbalsta programma daudzbērnu ģimenēm, kas vienlaikus kalpo arī kā apliecinošs dokuments tam, ka ģimenē aug trīs un vairāk bērnu vecumā līdz astoņpadsmit gadiem, kā arī pilngadīgas personas, kuras nav sasniegušas 24 gadu vecumu, ja tās iegūst vispārējo, profesionālo vai augstāko izglītību. Šīs kartes īpašnieki šobrīd Latvijā ir 43 000 pieaugušo/vecāku un vairāk nekā 52 000 bērnu, un viņiem būs iespēja saņemt atlaides, izmantojot pakalpojumus, ko piedāvā valsts un privātie uzņēmumi Latvijā.  
 

 

 Sākot ar 26. aprīli, Mans Rimi kartes un 3+ Ģimenes kartes īpašnieki varēs saņemt papildus 5% Mans Rimi naudas uzkrājuma, iegādājoties Rimi privātās preču zīmes produktus.

 

 

Reklāma
Reklāma

“Lai mēs varētu runāt par patiesi saliedētu sabiedrību, ir jāizpilda virkne priekšnosacījumu, un viens no būtiskākajiem ir daudzpusīgs valsts un uzņēmumu sniegtais atbalsts ģimenēm. Sabiedrības integrācijas fonda īstenotā programma “Latvijas Goda ģimenes apliecība” ir lielisks piemērs, kā ar dažādu atlaižu un īpašo piedāvājumu palīdzību nodrošināt saiti starp ģimenēm, preču un pakalpojumu sniedzējiem, tādējādi rūpējoties par daudzbērnu ģimeņu rocību. Paldies Rimi un citiem uzņēmumiem, kas iesaistījušies “Latvijas Goda ģimenes apliecības” programmā, tā veicinot ģimenēm draudzīgas vides attīstību visā Latvijā,” skaidro Sabiedrības integrācijas fonda sekretariāta direktore Zaiga Pūce.
 

Rimi privātās preču zīmes produktus, tajā skaitā nepārtikas produktu segmentā, ražo apmēram 400 ražotāju ne tikai Latvijā un Baltijā, bet arī Eiropā un Āzijā. Tie visi ir sertificēti ražotāji, kuru piegādātā produkcija izturējusi rūpīgu kvalitātes kontroli. Ja vien piedāvājums atbilst Rimi prasībām, vienmēr tiek dota priekšroka vietējiem ražotājiem, jo zinām, ka mūsu pircēji labprāt iegādājas pašmāju produkciju. Latvijā tiek ražoti vismaz 35% visu svaigo produktu, bet atsevišķās svaigo produktu grupās, piemēram, piena produktu grupā – pat 70% apmērā.

Par 3+ Ģimenes Karti vairāk lasi mājas lapā https://www.godagimene.lv/par-karti/