​Aicina uz tiešsaistes diskusiju “Vai un kas mums patīk attālinātajās mācībās?”

Vai attālinātā mācīšanās skolēniem, viņu vecākiem un skolām radījusi lielākoties tikai negatīvu pieredzi? Ko nozīmē un kādus ieguvumus sniedz pašvadīta mācīšanās?
Diskusiju organizē vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju (IZM) iniciatīvas “Mācos Pats” ietvaros.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Diskusiju organizē vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju (IZM) iniciatīvas “Mācos Pats” ietvaros.

Kādu redzam mūsdienīgu izglītību tuvākajā nākotnē, un ko no gūtās pieredzes un iemaņām attālinātās mācīšanās laikā ir vērts saglabāt un attīstīt? Atbildes uz šiem jautājumiem tiks meklētas skolēna, vecāka, pedagoga un psihologa kopīgajā sarunā – tiešsaistes diskusijā “Vai un kas mums patīk attālinātajās mācībās?”, kas norisināsies trešdien, 7. aprīlī, no plkst.15:00 līdz 16:00.

 

Sarunā piedalīsies izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska, Latvijas Universitātes asociētā profesore, klīniskā psiholoģe un ģimenes terapeite Baiba Martinsone, Rūjienas vidusskolas direktore Linda Čākure, divu skolnieku tētis, "HKScan Latvia" pārdošanas direktors Heino Lapiņš un Rīgas 93. vidusskolas 9. klases skolniece Laura Ziemele. Diskusiju vadīs vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

 

Diskusiju organizē vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju (IZM) iniciatīvas “Mācos Pats” ietvaros. Diskusijas tiešraide būs skatāma IZM, Mammamuntetiem.lv sociālā tīkla Facebook lapās, kā arī vietnē www.macospats.lv, un tās skatītāji varēs izteikt viedokli un uzdot jautājumus komentāru sadaļā.