Bioloģiskās pārtikas zīmols “Rūdolfs” paplašina sortimentu ar pieprasītu produktu – Humosu

SIA “Lat Eko Food” paplašina bioloģiskās pārtikas zīmola “Rūdolfs” sortimentu, sākot ražot vegānu un veģetāriešu vidū iecienīto humosu. Jaunā produktu līnija piemērota neierobežotam gardēžu lokam. Tā radīta sekojot patērētāju pieprasījumam un globālajām tirgus tendencēm.
Jaunā produktu līnija piemērota neierobežotam gardēžu lokam.

FOTO: Publicitātes foto

Jaunā produktu līnija piemērota neierobežotam gardēžu lokam.

 

Novērojams straujš pircēju pieprasījums pēc bioloģiskās pārtikas, kā arī tendence no uztura izslēgt ne tikai gaļu un zivis, bet arī dzīvnieku izcelsmes produktus. Sekojot aktuālajām tirgus tendencēm, SIA “Lat Eko Food” apvieno abas aktualitātes, radot bioloģisku un šķiedrvielām bagātu produktu, kurā nav izmantotas dzīvnieku izcelsmes izejvielas. Šobrīd “Rūdolfs” produktu klāstā jau pieejami produkti vegāniem kā dārzeņu un augļu krēmi, piecu veidu smūtiji, augļu krēmi ar čia sēklām, un citi produkti.
 

Humosa izstrādes nolūkos tika iepirktas pilnīgi jaunas izejvielas, kādas līdz šim “Rūdolfs” ražošanas procesā nebija izmantotas, izstrādāta jauna tehnoloģija, veikti laboratoriskie un garšu testi, kā ari radīts jauns iepakojumu dizains.

 

 Šobrīd “Rūdolfs” produktu klāstā jau pieejami produkti vegāniem kā dārzeņu un augļu krēmi, piecu veidu smūtiji, augļu krēmi ar čia sēklām, un citi produkti.


Pagaidām “Rūdolfs” piedāvā klasisku humosu, taču drīzumā klāsts tiks papildināts ar vēl trim jaunām garšām – Paprika ar čili, Tomāti ar kūpinātu sāli un Zaļumi. Bioloģisko humosu galvenās sastāvdaļas ir turku zirņi un tahini pasta, kas gatavota no lobītām un rūpīgi sasmalcinātām sezama sēklām. Ražošanas noslēguma procesā katrs iepakojums tiek saudzīgi sterilizēts, kas dod iespēju neatvērtu produktu uzglabāt ārpus ledusskapja un ievērojami pagarināt produkta glabāšanas laiku.  


“Rūdolfs” bioloģiskā humosa pielietojums ēdienkartē ir ļoti plašs, tas ir piemērots neierobežotam gardēžu lokam. Tā pagatavošanas procesā tiek saglabātas visas produktu labākās īpašības, tāpēc tas izceļas ne tikai ar bagātīgu garšu buķeti, bet arī ar augstvērtīgu sastāvu. To var izmantot kopā ar svaigiem dārzeņiem, pasniegt uz maizes izstrādājumiem, pievienot pamatēdieniem vai baudīt tāpat. Humosu parādīšanās lielākajos veikalu plauktos gaidāma jau aprīļa pirmajā nedēļā.

 

Par “Rūdolfs”:
Bioloģiskās pārtikas zīmols “Rūdolfs” Latvijas tirgū savu darbību aizsācis pirms desmit gadiem ar bērnu pārtikas produktu ražošanu, taču šobrīd tiek piedāvāti arī produkti visai ģimenei. Zīmola sortimentā ir ap 100 bioloģiskiem produktiem dažādām gaumēm – augļu un ogu smūtiji, kečupi, ievārījumi, laša, dārzeņu un augļu krēmi un plašs bērnu pārtikas klāsts.

“Rūdolfs” zīmola produkcijas ražotājs – uzņēmums SIA “Lat Eko Food” – sertificēts atbilstoši starptautiskajam standartam BRC (Global Standart for Food Safety) un jau ceturto gadu tiek novērtēts ar A+ līmeni, kas apliecina, ka uzņēmumā tiek nodrošinātas visaugstākajiem kvalitātes standartiem atbilstošas prasības.