Bērnu mentālās veselības nedēļa: 8. - 14. marts

No 8. līdz 14. martam Facebook tiešsaistē norisināsies pirmā Bērnu mentālās veselības nedēļa ar mērķi izglītot vecākus un atbalsta personas par bērnu psihisko veselību, kā arī informēt par palīdzības iespējām Latvijā.
Visi nedēļas notikumi norisināsies bez maksas attālināti “Debesmanna” un citu sadarbības partneru “Facebook” un “Instagram” lapu tiešraidēs.

FOTO: Shutterstock.com

Visi nedēļas notikumi norisināsies bez maksas attālināti “Debesmanna” un citu sadarbības partneru “Facebook” un “Instagram” lapu tiešraidēs.

Bērnu mentālās veselības nedēļas ietvaros attālināti katru darba dienas pēcpusdienu un vakaru norisināsies dažādas sarunas. Klīniskā psiholoģe, KBT psihoterapeite Diāna Zande sarunā ar Kristīni Virsnīti iepazīstinās ar dažādiem bērna temperamenta veidiem un to, kā tas ietekmē mentālo veselību. 

Pusaudžu psihoterapeits Nils Sakss Konstantinovs sarunā ar Valdi Melderi diskutēs par pusaudžu laiku, izaicinājumiem un to, kā vecāki un citas atbalsta personas var palīdzēt pārdzīvot šo trauksmaino laiku. Psihoterapeits Artūrs Miksons savukārt pievērsīsies pāraprūpes tēmai jeb “helikopteraudzināšanai”. 

Ārste-rezidente psihiatrijā Ieva Everte lekcijā “Palīdzēt sev, lai palīdzētu bērnam” stāstīs par to, kā vecāku mentālā veselība ietekmē bērna mentālo veselību, un kā saprast, vai ir nepieciešama speciālista palīdzība. Nedēļas laikā paredzētas arī attālinātas konsultācijas, latviešu rakstnieku lasījumi un emociju cepumu cepšana ar Annu Pannu.
 

Visi nedēļas notikumi norisināsies bez maksas attālināti “Debesmanna” un citu sadarbības partneru “Facebook” un “Instagram” lapu tiešraidēs. Sīkāka informācija facebook.com/Debesmanna un www.debesmanna.com

Plašāka informācija un detalizēta pasākumu programma tiks publicēta pamazām mājaslapā un sociālajos tīklos. 

Reklāma
Reklāma