Vērsīsies policijā, jo skolēns Jelgavā stundā mudina ilggadēju skolotāju pakārties; video nonāk "TikTok"

Jelgavas Tehnoloģiju vidusskolas (JTV) vadība vērsīsies Valsts policijā, lai tā izvērtē publiskajā telpā nonākušo video, kurā skolas audzēkņi pazemo un necenzētiem vārdiem apsaukā ilggadējo mācību iestādes matemātikas skolotāju Dzintru Ozolu, aģentūra LETA uzzināja mācību iestādē.
Vērsīsies policijā, jo skolēns Jelgavā stundā mudina ilggadēju skolotāju pakārties; video nonāk TikTok

FOTO: Shutterstock.com

JTV direktore Valentīna Maido aģentūrai LETA apstiprināja, ka ir informēta par notikušo un apliecināja, ka jau ir sagatavots un trešdien tiks iesniegts iesniegums Valsts policijā, aicinot izvērtēt skolēnu atbildību likuma priekšā.

"Ar vienu notikušajā iesaistīto audzēkni un viņa vecākiem ceturtdien tiksimies tiešsaistē, jo ģimene atrodas karantīnā, savukārt otrs skolēns ar vecākiem ieradīsies uz klātienes tikšanos, lai mēs kopīgi izrunātu šo viņu nepieņemamo rīcību," skaidroja Maido, piebilstot, ka pandēmijas laikā attālināto mācību laikā šādi gadījumi sāk atkārtoties arvien biežāk.

 

"Skolotāji ir neaizsargāti. Turklāt šādi gadījumi traucē mācīties tiem, kuri to vēlas," piebilda direktore.

Reklāma
Reklāma

Tiešsaistes matemātikas stundas 10 sekunžu video parādījās platformā "TikTok", un tajā viens no skolēniem skolotāju mudina pakārties, kam sekoja pavisam necenzēta leksika.