Kam augustā uzsmaidīs veiksme: astrologi ziņo par lielām pārmaiņām četrām zodiaka zīmēm

2020. gada augustā vairāku zodiaka zīmju pārstāvjus gaida lielas pārmaiņas. Kuri ir šie laimīgie? 

Kam augustā uzsmaidīs veiksme?

FOTO: Shutterstock.com

Kam augustā uzsmaidīs veiksme?

Auns - būs vairākas lieliskas iespējas
Šīs zīmes pārstāvjiem 2020. gada augusts būs patiešām liktenīgs mēnesis. Auni saņems vairākus lieliskus piedāvājumus, kurus Visums viņiem pasniegs uz šķīvja ar zelta maliņu. Tev būs tikai jāizvēlas visizdevīgākais, un panākumi neliks ilgi gaidīt.

Nebaidies sākt jaunas iepazīšanās, kāds no sastaptajiem cilvēkiem var izrādīties ārkārtīgi perspektīvs, un šīs attiecības var izvērsties par ko patiešām skaistu.

Dvīņi - viss izdosies tieši tā, kā tu vēlies
Šīs zīmes pārstāvjiem augusts nebūs gluži viennozīmīgs. Tev, tāpat kā Aunam, būs daudz iespēju mainīt savu dzīvi uz labāku, tomēr izvēle būs sarežģīta un neiztiks bez konfliktiem. Taču nav vērts baidīties – Dvīņiem viss izdosies tieši tā, kā viņi paši vēlas.

Pēdējā vasaras mēneša beigas Dvīņu zīmē dzimušajiem būs neticami veiksmīgas. Turpini strādāt savā un savu mērķu labā – laime jau ir ļoti tuvu!

Jaunava - jauns projekts uzlabos dzīvi gan finansiāli, gan emocionāli
Šīs zīmes pārstāvjiem 2020. gada augusts būs izšķirošs. Varbūt Jaunavām patiks ne gluži viss, kas notiek apkārt, taču turpini ticēt intuīcijai un ieklausīties savā sirdsbalsī.

Augusta vidū var rasties iespēja piedalīties interesantā projektā, un tas ievērojami uzlabos gan tavu finansiālo situāciju, gan noskaņojumu.

Reklāma
Reklāma

Skorpions - darbā tiksi pie tā, par ko jau sen esi sapņojis
Šīs zodiaka zīmes pārstāvji 2020. gada augustā būtiski progresēs profesionālajā ziņā. Tie var būt jauni kursi, zināšanas, algas pielikums, varbūt tiksi pie amata, par kuru jau sen esi sapņojis.

Tev nav jāšaubās par savām spējām un jāmokās ar kompleksiem. Ceļš uz sapni nebūs vienkāršs, būs jāpacīnās, taču rezultāts tevi vairāk nekā apmierinās.

Avots: jauns.lv