“Kaut tas būtu tikai sapnis!” Pasaule sēro par bojā gājušo basketbola leģendu Kobi Braientu un viņa meitiņu

Pēc izcilā NBA basketbolista Kobes Braienta (1978-2020) un viņa 13 gadu vecās meitas Džannas nāves sociālajos tīklos visā pasaulē valda sēras. Savās skumjās, šokā un līdzjūtībās dalās fani, slavenības, kā arī ar sportu saistītas un nesaistītas organizācijas.

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

ASV basketbolists Kobe Braients, viņa meita un vēl 7 cilvēki gāja bojā svētdien, 2020. gada 26. janvārī, helikoptera avārijā. Braientam bija 41 gads, viņa meitai – 13 gadi.

Kā raksta “Los Angeles Times”, “Sikorsky S-76” helikopters miglainos laikapstākļos avarēja kalnos netālu no Kalabasas pilsētas (Kalifornijas štats, ASV).

Negadījums notika neilgi pirms pulksten 10.00 pēc vietējā laika. Avārijas vietā sākās ugunsgrēks, turklāt ugunsdzēsējiem un glābējiem bija apgrūtināta piekļuva lidaparātam. Vēlāk gan ugunsnelaimi izdevies lokalizēt.

{{ gallery  }} 

Portālu “Twitter” pārņem sēras
Par Kobes Braienta un Džannas nāvi izteicies arī bijušais ASV prezidents Baraks Obama, nodēvējot viņu par leģendu laukumā un vīrieti, kuram turpmākā dzīve būtu izvērtusies tikpat nozīmīga:



Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, reaģējot uz traģisko vēsti, retvītojis kopīgu bildi:

Līdzjūtību Braientu ģimenei sūta arī pašreizējais ASV prezidents Donalds Tramps, rakstot: "Lai Dievs ir ar jums visiem!":

Reklāma
Reklāma

Satriekta par ziņām saistībā ar Kobes Braienta nāvi ir arī pasaulslavenā TV realitātes šovu personība Kima Kardašjana-Vesta. Viņa apgalvo, ka nespēj iedomāties, kā šobrīd jūtas Braienta ģimene:

No portāla Jauns.lv