Plānojot ikdienas gaitas, ņem vērā, ka no šī gada 8. decembra spēkā ir jauns vilcienu kustības saraksts!

No šodienas, 8.decembra, spēkā stājas jauns vilcienu kustības saraksts ar būtiskām izmaiņām visos maršrutos, Mammamuntetiem.lv uzzināja AS "Pasažieru vilciens" mājas lapā www.ap.lv.

Pasažieru vilciena mājaslapā un mobilajā lietotnē publicētais vilcienu kustības saraksts, kas redzams 10 dienas iepriekš, jau ietver šīs izmaiņas!

FOTO: Shutterstock.com

Pasažieru vilciena mājaslapā un mobilajā lietotnē publicētais vilcienu kustības saraksts, kas redzams 10 dienas iepriekš, jau ietver šīs izmaiņas!

 

Šim sarakstam uzmanība jāpievērš visu virzienu pasažieriem, jo izmaiņas ir skārušas teju visus vilcienus! Paredzams, ka pēc jaunā vilcienu kustības saraksta spēkā stāšanās kopumā 218 vilcienu reisiem saīsināsies to izpildes laiks, proti, pasažieri, braucot ar vilcienu, galamērķī nokļūs no vienas līdz pat 36 minūtēm ātrāk nekā līdz šim.

 

Būtiskākās izmaiņas:

No 8. decembra pasažieru vilciens neapstāsies šajās stacijās:

Siguldas-Valgas virzienā: Baltezers; Silciems; Bāle; Brenguļi; Seda; Saule

Aizkraukles-Krustpils virzienā: Dendrārijs; Ozolsala

 

No 8. decembra ievērojami tiek samazināts pasažieru vilciena apstāšanās reižu skaits šajās stacijās:

Skultes virzienā: Inčupe; Ķīšupe

Aizkraukles virzienā: Rumbula; Dārziņi; Kaibala; Muldakmens

Reklāma
Reklāma

Jelgavas virzienā: Cena

Tukuma virzienā: Kūdra; Milzkalne

 

Palielinās reisu skaits Liepājas virzienā:
papildus esošajiem reisiem uz Liepāju (piektdienās no Rīgas uz Liepāju un svētdienās no Liepājas uz Rīgu) tiek norīkoti vēl divi vilcieni.

 

Cēsu ekspreša maršrutu pagarināts no/līdz Valmierai:
pasažieru iecienītais šogad atklātais darba dienu Cēsu ekspresis turpmāk kursēs no/līdz Valmierai; braukšanas laiku no/līdz Cēsu un Siguldas stacijai šis pagarinājums nemaina; ātrums tiek saglabāts.

 

Atsaucoties pasažieru pieprasījumam, arī šajā sezonā (no decembra vidus) būs iespējams biļešu tirdzniecības kasēs lielākajās stacijās visos maršrutos bez maksas paņemt kabatas formāta vilcienu kustības sarakstu*.

Atgādinājums! Pasažieru vilciena mājaslapā un mobilajā lietotnē publicētais vilcienu kustības saraksts, kas redzams 10 dienas iepriekš, jau ietver šīs izmaiņas!

VISAS IZMAIŅAS SKATI ŠEIT.