10 gadu veca meitene apstulbina pasauli, pieprasot sarakstu ar šādām Ziemassvētku dāvanām

Kādas mazas amerikāņu meitenes Ziemassvētku vēlmju saraksts licis "Twitter" lietotājiem pārsteigumā noelsties. Viņa Ziemassvētku vecītim uzrakstījusi vēstuli, kas sastāv no 26 punktiem. 10 gadus vecais bērns grib, lai vecītis atnes "iPhone 11", "AirPods" austiņas, jaunu "MacBook Air", "Chanel" zīmola somiņu, īstu trusīti, 4000 dolāru skaidrā naudā, kā arī citas lietas.

 

FOTO: Shutterstock.com

"Twitter" lietotājs ar segvārdu @A_Johnson412 tīmeklī padalījies ar dāvanu sarakstu, ko viņa meita vēlas saņemt Ziemassvētkos. Viņa ieraksts zibenīgā ātrumā izplatījies soctīklos.

"Izskatās, ka mana desmit gadus vecā meita īsti nebija pie pilna prāta, kad rakstīja šo dāvanu sarakstu," publicējot lapiņu ar viņas vēlmēm, komentēja tēvs.

Tajā uzskaitīti 26 punkti, kur minēts, ka mazā vēlas "iPhone 11", "AirPods" austiņas, jaunu "MacBook Air", "Go Pro" kameru, dārglietas, "Chanel" somiņu, apģērbu, kosmētiku, jaunus apavus, īstu trusīti, apģērbu trusim, automašīnu lellei, modinātājpulksteni, 4000 dolāru skaidrā naudā, kā arī citas lietas.



Komentāros pie šā ieraksta "Twitter" lietotāji pauduši savu neviltoto pārsteigumu par bērna prasību līmeni, kā arī ieteikuši vecākiem viņai pastāstīt, ka Ziemassvētku vecītis neeksistē. "Man ir 40 gadu, un manas vēlmes nav ne tuvu šīm," raksta @Luxgiere.

Reklāma
Reklāma

Lielākā daļa komentētāju pamanījuši, ka līdztekus konkrētām (un ne tik konkrētām) lietām meitene pieprasījusi arī 4000 dolāru. Daudziem radies jautājums, kāpēc viņai šī nauda vajadzīga.

Daži pievērsuši arī uzmanību mīklainajam ierakstam "Asenchal oil" - visticamāk, runa ir par "Essential oil" jeb ēterisko eļļu, ko izmanto aromterapijā.

No portāla Jauns.lv