Viegli nebūs: astrologu prognozes katrai zodiaka zīmei 2020. gadā

Šis būs ļoti nestabils un izaicinājumiem pilns laiks, tā par Žurkas gadu saka astrologi. 2020. gadā situācija visu laiku mainīsies un tam būs nepieciešams sagatavoties jau laikus.

Jaunais 2020.gads būs jaunu izaicinājumu pilns katrai zodiaka zīmei.

FOTO: Shutterstock.com

Jaunais 2020.gads būs jaunu izaicinājumu pilns katrai zodiaka zīmei.

Auns
Aunam 2020. gads sāksies ar ļoti košām emocijām. Runa nav tikai par Jaunā gada ballīti, bet arī janvāri un februāri kopumā. Pavasaris būs labvēlīgs laiks produktīvam darbam un arī kārtīgai atpūtai. Vasara un rudens atnesīs daudz jaunu pazīšanos un šajā laikā var koncentrēt uzmanību mīlestībai. Katrs brīdis būs piemērots tam, lai kļūtu labāks. Saskaroties ar neparedzētām grūtībām šīs zīmes pārstāvji var lūgt palīdzību attiecīgajām institūcijām.

Vērsis
Ja sapņot tad kārtīgi: par lielu mīlestību, bagātību, jaunu valstu apceļošanu. Nevajag sevi ierobežot, jo cilvēciskie resursi ir neizsmeļami. Pozitīvas domāšanas spēks spēs iznest Vērsi caur uguni un ūdeni tieši līdz uzvarai. Protams, ceļā gadīsies dažādi sarežģījumi, piemēram, garastāvokļa maiņa gada sākumā un beigās. Jebkurš pārejas periods neizpaliks bez šaubām un domām no sērijas: kā būtu, ja būtu. Vajag koncentrēties uz to, kas dzīvē notiek konkrētajā brīdī un netērēt resursus un analīzi tam, kas nav noticis. 

Dvīņi
Vasaras beigas un rudens sākums dvīņiem būs ne pats labvēlīgākais laiks. Iepatikties kādam būs daudz grūtāk, bet pat šajā gadījumā dvīņi spēs noturēties uzmanības centrā, jo viņi ir apburoši un ar lielisku humora izjūtu. Vajag vairāk smaidīt un palīdzēt kolēģiem, draugiem, tuviniekiem. Labākais laiks būs gada sākums un beigas. Tieši šajā laikā planētas un zvaigznes kļūst labvēlīgas. Šie periodi ir labvēlīgi ceļojumiem, darba un apstākļu maiņai. Var atjaunot garderobi, nomainīt frizūru. Katrs jaunievedums dos iedvesmu kreatīvai darbībai un darbam kopumā.

Vēzis
Vēžiem gads sāksies ne pārāk veiksmīgi. Pastāvīgi neizdosies svarīgas lietas, notiks kaut kas nepatīkams. Vajag vienkārši paciesties. Pēc pāris nedēļām gada sākumā iestāsies miera periods. Šo laiku var veltīt plānošanai, darbam ar sevi un pašanalīzei. Pirms pavasara iestāšanās vēlams parūpēties par savu veselību. Tuvāk vasarai izdosies optimizēt darbu un noskaņoties labākajam. Finanšu plūsma kļūs izteiktāka līdz pat 2020. gada beigām. Tāpēc otru gada pusi var veltīt nozīmīgiem pirkumiem. 

Lauva
Lauvas veiksme būs ļoti atkarīga no viņu pašu darbībām nevis veiksmes. Astrologi iesaka sekot iepriekš pieņemtajiem plāniem un pēdējā brīdī tos neizmainīt. Plānošana būs svarīga ne tikai finanšu jautājumā, bet arī mīlestībā. Nevajag pārcelt tikšanās un lauzt iepriekš dotus solījumus. Gads būs piemērots kopīgiem ceļojumiem. Ģimenes Lauvām vajadzēs pēc iespējas vairāk laika pavadīt ar bērniem un otru pusīti. Labāk biežāk apciemot vecākus. 

Jaunava
Jaunavām sāksies ļoti veiksmīgs periods. Ja liksies, ka viss notiek ne tā, tad jau iepriekš tā tika Visumā nolemts. Astrologi rekomendē biežāk klausīt savai sirdij grūtos brīžos un nebaidīties rīkoties ātri. Visu 12 mēnešu laikā jāuzmanās no nepazīstamiem vai maz pazīstamiem cilvēkiem. Noteikti jāizvairās no negatīvi noskaņotiem cilvēkiem, jo viņi mēģinās novilkt Jaunavu zemāk par zāli. 

Svari
Svariem 2020. gadā katru dienu labāk noskaņot sevi veiksmei. Rīta rituāli veiksmei palīdzēs vienmēr palikt tonusā un būt soli priekšā saviem ienaidniekiem un nelabvēļiem. Zvaigznes nevēlas, lai Svari pieņemtu tādus mērus kā atriebība un konflikti. Katra nebūšana jārisina pēc iespējas mierīgāk. Laipnība un miers vienmēr ir labākas par agresiju.  

Skorpions
Laimīgi vēlas būt visi, bet Skorpionam nevajag pārvērst 2020. gadu par ikdienas skrējienu pēc laimes. Labāk vienkārši sekot Visuma zīmēm, lai veiksme neaizgrieztos. Šis būs ļoti dinamisks gads, kur veiksme nāks un ies. Būs jāiemācās pacietība. Otra gada puse būs ideāla, lai mainītu darbu un meklētu jaunas aizraušanās un mīlas piedzīvojumus. Līdz pavasara beigām labāk būt mierīgam. Astrologi neiesaka riskēt. Pati svarīgākā sfēra dzīvē gada sākumā būs darbs, bet pēc tam var pārslēgties uz mīlestību. 

Reklāma
Reklāma

Strēlnieks
Strēlniekam nav raksturīgi risināt citu problēmas, bet 2020. gadā tas var notikt regulāri. No tā var izvairīties, ja biežāk padomāsi par sevi un savu ģimeni. Tas nav egoisms, bet nepieciešamība, jo altruisms neko labu Strēlniekam nenesīs. Ja dari pārāk daudz laba, apkārtējie pacentīsies uzlīst uz kakla. Pats galvenais – izpildīt visus savus pienākumus un neaizmirst par pastāvīgu attīstību. Pavasaris un vasara ir ideāli, lai gūtu jaunas zināšanas un prasmes. Ziemā un rudenī šīs prasmes būs jāpielieto pilnā mērā. 

Mežāzis
Mežāzim veiksmes avots būs pareizs noskaņojums. Rīta meditācijas palīdzēs noskaņoties veiksmīgai dienai. Pirms katras jaunas lietas neiztikt bez uzmundrinājuma, lai cīnītos ar bailēm un nepārliecinātību. Jāatceras, ka jebkurš iznākums ir ļoti svarīgs. Ja kaut kas nesanāk, tātad, Visums vēlas Mežāzi padarīt gudrāku. Visvairāk šķēršļu gaidāmi vasarā un gada beigās. Šajā periodā nepieciešams visus iekšējos resursus novirzīt mērķiem un runa nav tikai par darbu un mīlestību. Mežāži mīl noslēgties no pasaules, bet šādā veidā izveidot attiecības neizdosies. Nepieciešams kļūt vairāk sabiedriskam. 

Ūdensvīrs
Ūdensvīram galvenās dzīves sfēras šajā gadā būs finanses, darbs un bizness. Vērts pievērst uzmanību Visuma zīmēm, kas brīdinās par drīzu peļņu. Tāpat var klausīt intuīciju, kuru stiprinās zvaigznes un planētas jau pašā gada sākumā. Šis būs ļoti emocionāls gads un noteikti paliks atmiņā. Janvārī vērts parūpēties par savu ārieni un arī veselību. Vairāk laika jāpavada svaigā gaisā, jāmaina vide. Tas vairos veiksmes iespēju visās sfērā un piesaistīs izdošanos. Darbs tas ir labi, bet 2020. gadā vajag savlaicīgi atpūsties, lai nepārdegtu. 

Zivis
Zivis bieži tiek uzskatītas par pašapmierinātiem cilvēkiem. 2020. gadā tas var būt par iemeslu dažādām problēmām. Tieši tāpēc astrologi rekomendē būt uzmanīgiem pret tuviniekiem un draugiem, izvairīties no egoisma. Īpaši aktuāli tas būs vasarā un rudenī. Pavasari var pilnībā veltīt sev un savām vajadzībām. Zivis būs spilgtas un pievilcīgas pretējā dzimuma pārstāvjiem, tāpēc daudziem izdosies uzsākt jaunas attiecības. Lai Zivis būtu veiksmīgas labāk neprovocēt mīļoto cilvēku un specāli nepadarīt greizsirdīgu. Attiecībās ar draugiem un tuviniekiem būs nepieciešama lielāka atsaucība.

No portāla Jauns.lv