"Jūtos apjukusi" - Kristīne Nevarauska pēc dēla piedzimšanas pirmoreiz iziet sabiedrībā

Dailes teātra zvaigzne Kristīne Nevarauska (38) uz lielajiem kino svētkiem ieradās kopā ar vīru lietuviešu režisoru Rolandu Atkočūnu. (58). Pat nenojaušot, ka saņems "Lielā Kristapa" balvu kā labākā aktrise.

 

Rolands un Kristīne šogad Lielā Kristapa ceremonijā. (Foto: Mārtiņš Ziders)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rolands un Kristīne šogad "Lielā Kristapa" ceremonijā. (Foto: Mārtiņš Ziders)

Kad viesi ieradās uz nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps" pasniegšanas ceremoniju, lielākā daļa bija svinīgi saposušies, bet starp viņiem pavisam neuzkrītoši un klusi nāca arī viena no šā gada nominantēm Kristīne Nevarauska. Tērpusies vienkāršās melnās biksēs, gaišā blūzītē un brīva stila jaciņā, izlaistiem, viļņainiem matiem aktrise izskatījās nudien lieliski. Viņa staroja!

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" aktrise atzina, ka šis ir pirmais publiskais pasākums, ko apmeklē pēc dēla nākšanas pasaulē. „Jūtos apjukusi,” noteica aktrise.

 

 

"Lielā Kristapa" ceremonijā Nevarauska tika sumināta kā labākā aktrise – par lomu Andra Gaujas kaisles drāmā "Nekas mūs neapturēs". „Šis manā dzīvē ir bijis brīnišķīgs gads. Un paldies žūrijai, ka tas ir kļuvis vēl brīnišķīgāks!” savā pateicības runā sacīja Kristīne, kas pēcāk norādīja, ka jūtas „patīkami apjukusi”, un teica: „Cerība vienmēr ir, bet pat nojausmas nebija...”

Visa vakara garumā aktrisei blakus bija mīļotais vīrs un bērna tēvs Atkočūns. Pirms ceremonijas sākuma kinoteātra "Splendid Palace" telpās pāris centās atrast klusāku vietu, kur pabūt divatā, un, viens otru apskaudami, baudīja kopā būšanu.

Reklāma
Reklāma

 

Kristīne žurnālam "Kas Jauns" atzina, ka uz pasākumu tērpusies salīdzinoši vienkārši: „Kad mājās ir zīdainītis, tad varu atļauties uzvilkt šādu tērpu, jo nav laika „izplūst” lielās, skaistās frizūrās un kleitās.”

Šis ir Kristīnes Nevarauskas otrais lielais apbalvojums viņas aktrises karjeras laikā. Pirmo "Lielo Kristapu" viņa saņēma pirms divdesmit gadiem.

 

Dailes teātra aktrise Kristīne Nevarauska un lietuviešu režisors Rolands Atkočūns pirmdzimto sagaidīja vasaras nogalē. Šā gada sākumā apprecoties, aktrise gan paturēja savu, gan pieņēma vīra uzvārdu, un tagad viņa ir Kristīne Nevarauska-Atkočūne.

No portāla Jauns.lv