Pēdējā diena, lai piedalītos Māmiņdienas lielajā konkursā!

Piedalies vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv Māmiņdienas konkursā! Balvā ļoti īpaša fotosesija ģimenei - iemūžināt ikdienas gaitas. Laikā, kad arvien vairāk sabiedrība atgriežas pie dabiskā un autentiskā, un biežāk uzdrošinās atklāt ģimenes ikdienas dzīves reālās un patiesās puses, ne tikai skaistās un perfektās šķautnes, šī fotosesija, iespējams, izcelsies citu līdzšinējo ģimenes bilžu vidū. Fotosesiju nodrošinās ģimeņu un bērnu fotogrāfe Laura Appena. 

Atšķirībā no tradicionālajām fotosesijām studijā, Lauras Appenas organizētās Ikdienas fotosesijas notiek pie klientiem mājās - ierastajā vidē, kur ģimene - jo īpaši bērni - jūtas brīvāk un ērtāk. Šāda fotosesija ir konkursa galvenā balva! Foto: Laura Appena

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Atšķirībā no tradicionālajām fotosesijām studijā, Lauras Appenas organizētās "Ikdienas fotosesijas" notiek pie klientiem mājās - ierastajā vidē, kur ģimene - jo īpaši bērni - jūtas brīvāk un ērtāk. Šāda fotosesija ir konkursa galvenā balva! Foto: Laura Appena

Fotogrāfe Laura Appena pārstāv fotogrāfijas žanru, kas Latvijā šobrīd vēl ir jaunums, bet Rietumeiropā un ASV gūst arvien lielāku interesi un atsaucību - ģimeņu dokumentālā fotogrāfija (documentary family photography), ko pati fotogrāfe ir nodēvējusi par "Ikdienas fotosesijām".
Atšķirībā no tradicionālajām fotosesijām studijā, Lauras Appenas organizētās "Ikdienas fotosesijas" notiek pie klientiem mājās - ierastajā vidē, kur ģimene - jo īpaši bērni - jūtas brīvāk un ērtāk. Turklāt bildes nekādā veidā netiek iestudētas un pozētas, viss norisinās kā jau ikdienā.

Atšķirībā no tradicionālajām fotosesijām studijā, Lauras Appenas organizētās "Ikdienas fotosesijas" notiek pie klientiem mājās - ierastajā vidē, kur ģimene - jo īpaši bērni - jūtas brīvāk un ērtāk. 

“Mani fascinē tas īstums, kas rodas, kad bērnus nepiekodina kameras priekšā uzvesties kārtīgi, kad viņiem nelūdz smaidīgi skatīties objektīvā, pozēt vai izpildīt citas konkrētas darbības,” smaidot pieredzē dalās fotogrāfe Laura Appena. Viņa piebilst, ka lielā mērā tas attiecas arī uz pieaugušajiem! Tajā visā arī izpaužas šo fotosesiju galvenā vērtība - iespēja izveidot profesionālu ģimenes fotogrāfiju kolekciju, kurā var ieraudzīt patiesus mirkļus un dabiskas emocijas reālā vidē. Iemūžināt tos mazos ikdienas mirkļus un lietas, kas kādreiz kļūs par svarīgām atmiņām gan vecākiem, gan bērniem, pašiem kļūstot pieaugušiem.

Reklāma
Reklāma

Konkursa noteikumi:
1) Līdz 11.maijam iesūti 1 savas ģimenes foto uz inga@mammam.lv;
2) Fotogrāfijai pievieno nelielu aprakstu (ne mazāk kā 3 teikumus), pastāstot savas ģimenes iemīļotāko nodarbi vai Māmiņdienas tradīciju;
3) Pieteikumā norādi, cik daudz ģimenes locekļu, kas uzvaras gadījumā, piedalītos fotosesijā;
4) Pieteikumā norādi arī konkursa pieteicēja tālruņa numuru;
5) Konkursa dalībnieki, iesūtot savus pieteikumus, piekrīt, ka uzvaras gadījumā fragmenti no šīs fotosesijas tiks publicēti portālā Mammamuntetiem.lv (lieliska iespēja lasītājiem nokļūt portālā!:);
6) Uzvarētāju nosaka vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv un fotogrāfe Laura Appena, uzvarētāju izziņosim Māmiņdienā, tas ir, 12.maijā. 
7) Balvā!
Vienai ģimenei balvā Ikdienas fotosesija - profesionāla dokumentālā ģimenes fotosesija ar fotogrāfi Lauru Appenu. Fotosesija paredzēta aptuveni četras stundas ģimenes mājvietā. 

*Detalizētāka informācija par ikdienas fotosesijām: appenaphoto.com/ikdienas-fotosesija