Bērnu aprūpe Cēsu klīnikā

Bērni ir svarīgākais, kas mums šajā dzīvē dots, tāpēc to veselības aprūpei jāpievērš īpaši liela uzmanība. Medicīnas pakalpojumu saņemšanai Cēsu klīnikā, Bērnu slimību nodaļā, tiek pieņemti pacienti no dzimšanas brīža līdz pat pilngadības sasniegšanai. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Par veselības aprūpi gādā klīnikas pediatri – pieņem katru darbdienu ambulatori no plkst. 8.00 līdz 16.00 Bērnu nodaļā un no plkst. 16.00 līdz 8.00 dežūrās Uzņemšanas nodaļā. Savukārt nedēļas nogalē bērnu ārsti pieejami visu diennakti Uzņemšanas nodaļā. Šāds darba grafiks garantē, ka bērnam tiks sniegta medicīniskā palīdzība 24 stundas dienā, 7 dienas nedēļā. Papildus pieejamas bērnu alergologa, endokrinologa, neirologa konsultācijas un citi ambulatorie pakalpojumi veselības stāvokļa uzlabošanai, izvērtēšanai.


Cēsu klīnikas galvenā ārste Anda Skrastiņa stāsta: „Klīnikā strādājošie pediatri ir specializējušies visa vecuma bērnu slimībās, tāpēc ārstēšana notiek tepat Cēsīs. Jāatzīst, ka ir specifiski un komplicēti gadījumi, kad pacienti tiek pārvesti uz citām ārstniecības iestādēm. Piemēram, bērni līdz trīs gadu vecumam ar nopietnām vēdera dobuma orgānu ķirurģiskām slimībām vai līdz astoņu gadu vecumam ar nopietnām kaulu locītavu sistēmas traumām tiek nosūtīti uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu.” 


Bērnu veselības stāvoklis medicīnas darbiniekiem ir tikpat nozīmīgs, cik vecākiem, tāpēc Cēsu klīnikā pacienti tiek apskatīti visos gadījumos un pēc tam izvērtēts tālākais ārstēšanās process.

Reklāma
Reklāma