Ministru prezidentam Mārim Kučinskim būs trešais bērns

Pieaugums gaidāms ministru prezidenta Māra Kučinska (56) un viņa sievas Laines (40) ģimenē - premjera kundzes auguma aprises liecina par atrašanos bērniņa gaidībās.

 

No izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

No izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Beidzamo mēnešu laikā Kučinskis sabiedrībā izgāja bez savas sievas, bet septembrī kopā ar Laini apmeklēja Aglonu, kur Svēto misi vadīja Romas pāvests Francisks. Un pēc Kučinskas auguma aprisēm skaidri var spriest, ka jau pēc neilga laika viņa pasaulē laidīs mazuli.


Pēc Kučinskas auguma aprisēm skaidri var spriest, ka jau pēc neilga laika viņa pasaulē laidīs mazuli. (Foto: president.lv)
 


To Laine apstiprinājusi arī žurnālam "Vakara ziņas", norādot, ka jau vairāk nekā pirms mēneša devusies bērna gaidību atvaļinājumā un visu uzmanību velta gaidāmajam mazulim un ģimenei.


Savam vīram Laine jau ir dāvājusi dēlu Edgaru, vēl Kučinskim no pirmās laulības ir pavisam pieaudzis dēls Gints.
 

Reklāma
Reklāma

Kučinska, kas kopš 2006. gada strādāja Valsts kancelejā, 2015. gada decembrī no šīs darbavietas aizgāja un kļuva par Rīgas Tehniskās universitātes sabiedrisko attiecību departamenta direktori. Nu Kučinska devusies bērna gaidību atvaļinājumā, bet viņas amatā stājies bijušais "Latvijas Radio" darbinieks, "Swedbank" ārējās komunikācijas vadītājs un SIA "Maxima Latvija" korporatīvo attiecību vadītājs Ivars Svilāns.

 

Informācija no portāla Jauns.lv