Rīgas iedzīvotāji aicināti uz bezmaksas smēķēšanas atmešanas nodarbībām

Pieaugušajiem paredzētās smēķēšanas atmešanas nodarbības būs bez maksas un notiks no 15. augusta līdz 26.septembrim. 

Uz nodarbībām tiek aicināts ikviens pilngadīgs, smēķējošs Rīgas iedzīvotājs, kurš vēlas atmest smēķēšanu.

FOTO: Shutterstock.com

Uz nodarbībām tiek aicināts ikviens pilngadīgs, smēķējošs Rīgas iedzīvotājs, kurš vēlas atmest smēķēšanu.

Pirmā – informatīvā smēķēšanas atmešanas atbalsta grupas nodarbība notiks trešdien, 15.augustā plkst. 17.00 – 18.30. Tās laikā būs iespēja iepazīties ar grupas vadītāju, kvalificētu psiholoģi Laumu Tīsu, kā arī uzzināt vairāk par turpmākām nodarbībām. Pārējās 6 atbalsta grupas nodarbības plānotas vienu reizi nedēļā, trešdienās, sākot no 22.augusta, no plkst. 17.00 līdz 18.30.

Uz nodarbībām tiek aicināts ikviens pilngadīgs, smēķējošs Rīgas iedzīvotājs, kurš vēlas atmest smēķēšanu vai ir saņēmis veselības aprūpes speciālista rekomendācijas pārtraukt smēķēšanu un ir motivēts to darīt. 

Aicināti pieteikties gan tie, kuri pirmo reizi domā par smēķēšanas atmešanu, gan arī tie, kuri jau kādreiz mēģinājuši atmest, bet nav izdevies. Nodarbību laikā speciālista vadībā būs iespēja saņemt palīdzību un atmest smēķēšanu, kā arī apgūt jaunas iemaņas, kā veiksmīgi pārvarēt vēlmi atsākt smēķēšanu pēc atbalsta grupas nodarbību noslēguma. 

Nodarbības notiks Rīgā, Ģertrūdes ielā 33/35, 6.stāvs, 605. kabinets

Kā pieteikties?

Pieteikties var, izmantojot interneta vietni www.nesmekesu.lv vai sūtīt pieteikumus uz e-pasta adresi: atbalsts.atmesanai@gmail.com, e-pastā norādot sekojošu informāciju – “Vārds, uzvārds, tālr. numurs, – Rīgas grupa”. Jautājumu gadījumā vēlams sazināties ar organizatoriem, zvanot uz tālruņa numuru - 26180109.

Reklāma
Reklāma

Vairāk informācijas meklē šeit un šeit.