Cēsu klīnikā veselības aprūpe bērniem diennakts režīmā

Lai nodrošinātu bērnu veselības pakalpojumu pieejamību, Cēsu klīnikā esošo divu pediatru kolektīvu papildina seši jauni ārsti pediatri, kas specializējušies bērnu slimībās. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jauno ārstu piesaiste bērniem nodrošina medicīniskās palīdzības saņemšanu visu diennakti. Ja bērnam ir novērojamas veselības problēmas, pie Cēsu klīnikas pediatriem iespējams vērsties ar jebkuriem neskaidriem jautājumiem.


Bērnu nodaļas speciālisti konsultēs jūsu bērnu ambulatori un nepieciešamības gadījumā piedāvās dienas stacionāru vai stacionāro ārstēšanos. Ārsts noteiks diagnozi un pēc vajadzības nozīmēs RTG, asinsanalīzes, kas pieejamas visu diennakti, un citus izmeklējumus.

Cēsu klīnika

Cēsu klīnika Cēsu klīnika

Reklāma
Reklāma

Valsts apmaksāta pediatru konsultācija pieejama klātienē no plkst. 8.00 līdz 16.00 darbdienās stacionāra un ambulatoro pacientu aprūpei Bērnu nodaļā, bet atlikušo diennakts laiku un nedēļas nogalēs – Uzņemšanas nodaļā. Lai ārsts var organizēt savu darbu tā, lai sagaidītu pacientu ar pavadoni, iesakām precizēt ierašanās laiku, zvanot uz Bērnu nodaļu pa tālruni 64125652.


Mazākajiem pacientiem atveseļošanās laikā svarīga ir vecāku klātbūtne. Cēsu klīnikas Bērnu nodaļā bērniem ar vecākiem iespējama uzturēšanās atsevišķās palātās. Tāpat pieejama arī rotaļu istaba, un reizi nedēļā mazos pacientus uzmundrina Dr. Klauns. Kvalitatīva veselības aprūpe, mājīgas telpas un vecāku klātbūtne ir viens no priekšnoteikumiem mierīgam ārstēšanās posmam.