Siguldā notiks Māmiņdienas gājiens

Lai vienotu Siguldas novada ģimenes un apsveiktu māmiņas Mātes dienā, 13.maijā plkst.13.00 notiks Māmiņdienas gājiens, kurā piedalīties aicinātas novada ģimenes – māmiņas, vecmāmiņas, topošās māmiņas, tētus un vectētiņus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pulcēšanās gājienam 13.maijā sāksies no plkst.12.30 Siguldas Svētku laukumā, lai plkst.13.00 dotos uz dzelzceļa stacijas laukumu. Gājiens vienlaicīgi ir arī ratiņu parāde, tāpēc aicinām vecākus pārsteigt ar izdomu, jo labākie tiks apbalvoti pasākuma laikā. Ratiņu parādei var rotāt ne tikai mazuļu ratus, bet arī pieskaņot savu tēlu, jo parādē tiks vērtēts arī ģimenes koptēls – jo atraktīvāk, jo labāk! Tāpēc māmiņas un tēti, posiet ratus, brāļi un māsas – riteņus, skrejriteņus u.c. braucamrīkus, lai visi kopā radītu sev pārsteigumiem pilnu dienu.

Stacijas laukumā dalībniekus pārsteigs brīvdabas koncerts, bērnu atrakcijas, ballīte kopā ar Kašeru, pārsteigumi māmiņām, ziepju burbuļu mākslinieki un citas aktivitātes.

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Pasākumu informatīvi atbalsta ģimenes portāls mammamuntetiem.lv, Māmiņu klubs, muzikālo programmu nodrošinās Siguldas mākslu skola “Baltais flīģelis, aktivitātes bērniem organizēs Bērnu centrs KĀ MĀJĀS, ar dāvanām ģimenēm no Bella Happy, gaisīgi baloni no “Siguldas baloni”. Siguldas novada māmiņām īpašs piedāvājums no Siguldas uzņēmumiem viesnīca ‘Sigulda’, Siguldas Sporta Centrs, Salons Ēra, SPA hotel Ezeri, skaistumkopšanas salons ‘Patti’, veselības veicināšanas centrs “Malus”, salons “Tunisa”, kā arī atlaides jaunajām ģimenēm no SIA Troll Nursey. Garšīgas balvas no musli “Graci” un degustācijas no Dabas Laboratorijas.

Projektu atbalsta Siguldas novada pašvaldība.