Izmēģinām jaunu lietotni - Witty Dicie Games

Šī lietotne būs digitālais draugs, ar kuru kopā bērnam pavadītais laiks pilnīgi noteikti ļaus izbaudīt jautrus un izzinošus brīžus, un – kas zina! – atklāt kādu noslēpumu. 

Izmēģinām jaunu lietotni - Witty Dicie Games

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šī lietotne būs digitālais draugs, ar kuru kopā bērnam pavadītais laiks pilnīgi noteikti ļaus izbaudīt jautrus un izzinošus brīžus, un – kas zina! – atklāt kādu noslēpumu. Lietotnē "Witty Dicie Games" iekļautās vārdu, asprātību un izzinošās spēles vari iemēģināt, dodoties vasaras atvaļinājumā uz Itāliju vai tepat pa Latviju.

Lūk, ko par lietotni saka tās veidotāji:

"Garlaicīgi – ne mirkli!
Tu noteikti zini tos klusuma brīžus, kādi ik pa laikam iezogas automašīnā garo braucienu laikā. Kārtis? Garlaicīgi! Kurš atceras kādu interesantu spēli? Ehh, prātā bija, bet kurš to vairs atceras... šādam gadījumam šī aplikācija ir supervienkāršs risinājums.

Aizraujoši jebkuram
Aplikācija derēs jebkura vecuma dalībniekiem. Spēles azarts ir tieši tik lipīgs, lai pēc mirkļa nebūtu neviena malā sēdētāja. Tas strādā! Paši pārbaudījām :)

Reklāma
Reklāma

Foršam ceļojumam
Lai Tev būtu foršs un aizraujošs brauciens, esam rūpīgi strādājuši, lai šāds risinājums būtu viegli uztverams un interesants tieši Tev."