Lielais horoskops 2018.gadam katrai horoskopa zīmei

Kāds īsti būs šis Suņa gads un kādus pārbaudījumus un veiksmes ceļus katrai zodiaka zīmei tas ir sagatavojis – par to lasiet 2018. gada prognozēs! Laimīgu jauno gadu vēlot – astroloģe un kāršu lasītāja Elizabete Sterniņa.

FOTO: Shutterstock.com

Suns mēdz būt arī ietiepīgs un stūrgalvīgs. Senākās tradīcijās tas gandrīz vienmēr ir ticis saistīts ar mirušo valstību, kur suns bija gan ceļvedis, gan sargs. Kristietībā suns simbolizē labo ganu, daudzviet sakrālos rakstos tas pieminēts kā uzticams pavadonis garos pārgājienos – gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, proti, arī dzīves līkločos un peripetijās.  

Ķeltu ikonogrāfijā suns ir labestīgs tēls, ar ārstniecību saistīto dieviešu, kā arī mednieku un karotāju pavadonis. Sunim mēdz piedēvēt arī dēmonisku nozīmi – Saules un Mēness aptumsumu laikā aktivizējas suņa mistiskā spēja priekšnojaust notikumus. Daudzos pasaules reģionos, īpaši Āfrikā, suns ir saistīts ar zīlēšanu. Suņus bieži slavē par apķērību, atjautību un bezgalīgo padevību savam saimniekam, un dažas tautas tic – suņiem ir tāda pati dvēsele kā cilvēkam.

Suns ir īpaši labvēlīgs vēstnesis, tāpēc 2018. solās būt ļoti spēcīgs gads. Cilvēki garīgi pilnveidosies, pasaule pēc ilgstošiem konfliktiem meklēs sadarbības ceļus. Būs vērojama tiekšanās pēc individuālās attīstības un pašrealizācijas. 2018. gada skatuve kā nekad iepriekš piederēs ikkatram cilvēkam, jo šis gads ir kā radīts, lai sevi pierādītu un parādītu no vislabākās puses.

Tāpēc izpurināsim sevi kā skaistus persiešu paklājus no liekajām domām, kas sakrājušās garā gada laikā, un atbrīvosim vietu jauniem mērķiem un darbiem! Sagaidīsim ziemas saulgriežus ar siltu sirdi, jo mūsu visuzticamākais draugs Suns jau ir pie durvju sliekšņa, gatavs pavadīt mūs cauri visam 2018. gadam.

 

Auns
Gada raksturojums

Laika posmā no 2017. gada 11. jūlija līdz 10. septembrim Auns ir piedzīvojis diezgan lielu satricinājumu, un gada sākumā Aunam gaidāms atlabšanas periods, kas noteikti būs ļoti veiksmīgs. (Šis periods ir saistīts ar Auna pavadoni Marsu, kas tobrīd atradās savā visvājākā pozīcijā.)

Uz pavasara pusi Auni būs atplaukuši kā pirmās narcises, gatavi savam vislielākajam iznācienam, ko zvaigznes paredz mīlestības un finanšu jomā. Auniem tiks izteikti visdažādākie piedāvājumi, īpaši attiecībā uz nekustamo īpašumu, un būs iespēja nopelnīt, tomēr – esiet uzmanīgi, neļaujieties viltīgiem kārdinājumiem.

Veselība
Auniem galvenais ir mirdzēt un justies pašpietiekamiem, lai nepiezogas depresīvas domas. Vairojiet savu prieka enerģiju – tas ir īstais priekšnoteikums labai psihiskai veselībai. Ieteicams apvienot tradicionālo medicīnu ar netradicionālām metodēm, lai sasniegtu vislabāko rezultātu.

Mīlestība
Gads partnerattiecību jomā sāksies ļoti stabili, tomēr jārēķinās, ka Auns var nokļūt kaislību un greizsirdības enerģijās, kas liks atsijāt graudus no pelavām, lai gada beigās pieņemtu galīgo lēmumu. Vientuļu Aunu šogad būs ievērojami mazāk – tas saistīts ar Suņa draudzīgo dabu.

Darbs
Darbs ies raiti kā sprigans zirdziņš, tāpēc centieties nepazaudēt darba sparu, garu un jaudu un esiet modri, lai nekas nenovirza no galvenajiem mērķiem. Paredzamas pavisam jaunas darba iespējas, bet tās gan vairāk uz gada otru pusi.

Ieteikumi
Turaties stingri šajā dzīves karuselī, esiet elastīgi, piemērojieties pārmaiņām, bet neatsakieties no savām vērtībām un principiem. Mīlestības eņģelis jūs pavadīs visā gada garumā. Neaizmirstiet par humoru stresa situācijās un naudas ietaupījumiem. Esiet savas dzīves saimnieki, vairāk paļaujieties uz savu pieredzi un intuīciju. Nekāpiet uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem un neaizmirstiet par izglītību – zināšanas ir gaisma.

 

Vērsis
Gada raksturojums

Vērši šo gadu aizvadīs vērtīgi – izglītosies un ceļos. Ārzemju vārti Vēršiem ir vaļā, atliek vien izvirzīt mērķus, piemēram, apgūt vēl kādu valodu. Vērsi satracināt spēs tikai sirdsāķītis, otra pusīte, tāpēc esiet gudri – visām pārējām dzīves jomām jāļauj mirdzēt un plaukt. Gads sāksies vērienīgi, tāpēc ieteicams pietaupīt spēkus arī gada nogalei, kad sagaidāmas nopietnākas pārmaiņas, īpaši darbā, biznesā.

Veselība
Pārlieku straujā dzīves ritma dēļ veselība nav Vēršu visstiprākā puse, tāpēc Vēršiem vēlreiz un vēlreiz sev jāatgādina par atpūtu un veselīgu dzīvesveidu. Protams, jācenšas saglabāt pozitīvu prātu, kas ir moža garastāvokļa pamatā. Naudu veselībai un atpūtai netaupiet! Ieteicama homeopātija, tautas dziedniecība, dabiski līdzekļi.

Mīlestība
Suņa gadā Vērsis var ievilkt elpu, proti, tas ritēs bez liekiem satricinājumiem; būs stabilitāte esošajās attiecībās. Ieteikums – centieties izvairīties no vientulības, vairāk uzturieties sabiedrībā. Savukārt jaunajiem Vēršiem mīlas attiecības solās būt kvēlojošas – šogad viņi būs īpaši draudzīgi un atvērti visam jaunajam.

Darbs
Darbs Vēršiem būs nemainīgi stabils, bet būs iespējams arī pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm vai biznesa kalnā. Izaugsmes iespējas un jauni piedāvājumi, noteikti – kvalifikācijas paaugstināšana, profesionālā izaugsme, jauni kolēģi un sadarbības partneri. 2018. gads Vēršiem pavisam noteikti ir attīstības gads.

Ieteikumi
Centieties saglabāt vēsu prātu – tāpat no visām dzīves likstām nebūsim pasargāti. Dažkārt laimes priekšnoteikums ir pareizā attieksme pret notiekošo. Veltiet laiku izglītībai un ceļošanai – tas vairos jūsu spēku. Kādu artavu ieteicams atvēlēt labklājības celšanai, laiks jāatvēl arī savām interesēm.

Padoms – neesiet lētticīgi un visu gadu turiet acis vaļā. Centieties domāt radoši, vairāk veltiet laiku savas dvēseles izzināšanai. Pacentieties nebūt ciniski, bet kultivēt iecietību – arī pašiem pret sevi.  



Dvīņi
Gada raksturojums

Šis gads Dvīņiem būs radošs. Daudzās jomās parādīsies dažādas iespējas, un tā vien šķitīs, ka beidzot var sākties Dvīņu ēra, tomēr esiet piesardzīgi – nesteidzieties! Gads ir garš, tāpēc svarīgu, nozīmīgu lēmumu pieņemšanu nevajadzētu sasteigt. Kopumā gads solās būt stabils, darbīgākais laiks būs vasarā.

Veselība
Tāpat kā daudzām citām zīmēm, arī Dvīņiem sev jāatgādina par atpūtu, tostarp par neizdzīvotajiem atvaļinājumiem. Šogad ir īstais laiks, lai dotos uz kādu vietu, kur iepriekš neesat bijuši. Zvaigznes mudina – esiet spontāni un saglabājiet jaunības dzirksti! Centieties lieki nesatraukties, jo vairumu lietu tāpat ietekmēt nevaram, tāpēc ir svarīgi saglabāt pozitīvu skatu uz dzīvi.

Mīlestība
Suns Dvīņiem sola daudz mīlestības piedzīvojumu. Dvīņi būs ļoti populāri mīlnieki, un šajā gadā viņi var pieņemt nozīmīgus lēmumus mīlestībā. Tomēr vecā patiesība joprojām ir spēkā – lai sāktu ko jaunu, ir jāatbrīvojas no vecā. To lieciet aiz auss.

Darbs
Darba Dvīņiem būs pilnas rokas, galvenais – spēt koncetntrēties uz pašu svarīgāko. Dažus Dvīņus var skart izdegšanas sindroms, tāpēc noteikti rīkojieties savlaicīgi, operatīvi reaģējot uz briesmu signāliem. Darbā būs saliedēta komanda, tomēr brīdinām – nedrīkst gulēt uz lauriem un nolaist zemāk latiņu.

Ieteikumi
Dvīņi par katru cenu centīsies saglabāt draudzīgas attiecības ar visiem, lai gan ne vienmēr tas ir vajadzīgs un vēlams. Vairāk enerģijas veltiet radošās un garīgās pasaules izkopšanai. Vērtīgs padoms – plānojiet savu laiku ļoti rūpīgi! Noteikti veidojiet uzkrājumus, centieties izvairīties no parādiem, bet, ja tas nav iespējams, atdodiet parādus ātri. Esiet atvērti pasaulei un jauniem izaicinājumiem. Kā zināms, atkārtošana ir zināšanu māte, tāpēc vērts atkal padomāt par studijām. Esiet sirsnīgi un vairojiet labu, palīdzot citiem.


Vēzis
Gada raksturojums

Lielākajai daļai šīs zodiaka zīmes pārstāvju šis būs izaicinājumu gads, un rāmajam Vēzim tas sākumā var šķist neierasti. Var nākties uzņemties lielāku atbildību, jaunus pienākumus. Nelieniet mudīgi atpakaļgaitā drošā slēptuvē – lūkojieties uz notikumiem pozitīvi! Šis ir vislabākais laiks, lai realizētu savas ambīcijas un piepildītu sapņus. Vēžu cītīgais darbs un lielās rūpes par visiem visbeidzot tiks pamanītas – jūs tiksiet novērtēts. Šogad Vēži būs pamanāmi, uz pārējo fona viņi izcelsies ar savu atjautību, erudīciju un iekšējo skaistumu.

Veselība
Gads sola – darba netrūks! Tāpēc, Vēži, noteikti atliciniet laiku veselīgai atpūtai un neaizmirstiet par aktīvu dzīvesveidu! Vēži šogad būs savā vislabākajā formā, vienīgais padoms – uzturēt šo patīkamo agregātstāvokli optimālā līmenī. Ieteicams vairot enerģiju ar dažādām garīgām praksēm: joga, cigun, reiki...

Mīlestība
Pašreizējās attiecībās Vēži var piedzīvot otru jaunību. Gads gaidāms cerīgs – Vēži  baudīs romantiku un mīlestību. Vēžiem piemīt tieksme meklēt ideālu gan sevī, gan citos, tāpēc nevajadzētu pārdzīvot, ja brīžiem nesanāk tieši tā, kā bijāt ieplānojis. Jaunas attiecības gaidāmas tiem Vēžiem, kas vēl tikai plāno veidot ģimenes ligzdiņu.

Darbs
Biznesa un finanšu jomā zvaigznes sola uzplaukumu – ar noteikumu, ja Vēzis būs gatavs uzņemties atbildību. Daudzi Vēži vēlēsies papildināt zināšanas, pat doties jauna darba meklējumos, kas, ļoti iespējams, būs veiksmīgi. Tomēr neaizmirstiet par finansiālu nodrošinājumu nebaltām dienām.

Ieteikumi
Vēžiem šogad ieteicams atklāt jaunus apvāršņus – atrast jaunus hobijus, izpildīt senas apņemšanās. Šis ir labs gads, lai riskētu un veiktu nozīmīgus pirkumus, kā arī kārtotu juridiskus jautājumus. Partnerattiecību jomā nepieņemiet lēmumu uz emociju pamata – desmit reizes nomēriet, pirms grieziet. Gluži vai no debesīm var birt dažādi vilinoši piedāvājumi, taču pret tiem jāizturas ļoti piesardzīgi, nav vēlams iesaistīties viltīgās afērās. Pavadiet vairāk laika kopā ar sev mīļiem cilvēkiem un atjaunojiet senas ģimenes tradīcijas. Esiet modri, attīstībā nestāviet uz vietas, neļaujiet, lai citi jūs apsteidz.

 

Lauva
Gada raksturojums

Šogad daudzām Lauvām var šķist, ka sākt kļūt par šauru. Lauvas aizvien centīgāk iekaros jaunas virsotnes, apgūs jaunas zināšanas, veidos jaunus kontaktus. Un ir vērts pacīnīties, jo 2018. gads Lauvām būs labvēlīgs un harmonisks, iecerētie plāni, kā sola zvaigznes, var tikt veiksmīgi realizēti. Vislielākās pārmaiņas sagaidāmas pašā pavasara sākumā un rudens otrajā mēnesī.

Veselība
Vajadzētu jau laikus plānot atpūtu, atvaļinājumu, kamēr vēl visi spēki nav izsīkuši. Tas ir noteikums numur viens, jo Lauvām ir tendence no sevis atdot pilnīgi visu, un rezultātā baterijas ir tukšas. Vislielāko atbalstu Lauvas šogad saņems tieši no ģimenes, tomēr nav noliedzams, ka mērķtiecīgi plānoti veselības pasākumi stiprinās Lauvas ne tikai fiziski, bet arī garīgi.

Mīlestība
Lauvas ir vislielākie romantiķi un vislabākie pielūdzēji, tāpēc mīlestības prieku – un arī drāmu – netrūks. Tomēr vajadzētu valdīt pār savām emocijām. Nepamatota greizsirdība var novest pie strīdiem. Sargājiet ģimenes vērtības un turiet cieņā savus principus.

 

Jaunava
Gada raksturojums

Jaunavas būs sarosījušās ne pa jokam. Pēdēja gada laikā tās ir spējušas saglabāt pozitīvu virzību, un šogad viss iesāktais notiks pēc vislabākā scenārija. Zvaigznes prognozē  finansiālu uzplaukumu, kas varētu būt gaidāms vēlu pavasarī. Jaunavas, kuras pārāk dziļi ieslīgušas darbos, – esiet modras! Otro pusīti vēlams lieku reizi pieskatīt.

Veselība
Jaunavas, kuras būs atradušas sev vispiemērotāko ārstniecības veidu, būs ieguvējas. Par veselību jādomā laikus. Jaunavām ir raksturīga paaugstināta jutība un periodiski vāja imunitāte, tāpēc vēlams atpūsties un vairot savu enerģiju. Izmēģiniet jaunu sporta veidu un atklājiet, kā savā dzīvē likt lietā Austrumu gudrības.

Mīlestība
Tām Jaunavām, kuras tikai grib attiecības, ieteikums – neslinkot! Nav ko gaidīt, kamēr auzas ies pie zirga; šis gads ir lieliski piemērots attiecību veidošanai. Stabilitātes periods un īpaši romantisks laiks Jaunavām būs aprīlis un maijs. Brīdinājums – pirms sadedzināt vecos tiltus, rūpīgi visu pārdomājiet!

Darbs
Jaunavas iemantojušas lielu uzticību un kolēģu simpātijas, tāpēc gads iesāksies ļoti labi. Tomēr gaidāmas arī pārmaiņas, kas varētu notikt vasaras vidū (jūnijs, jūlijs), tāpēc mobilizējieties – noturiet savu latiņu tikpat augstu un esiet atvērti jauniem izaicinājumiem. Jau septembrī tiek solīts, ka būs jūtams finansiāls kāpums.

Ieteikumi
Laika kuģis pilnām burām virzās uz priekšu, un Jaunavām jāspēj veltīt laiku sev un saviem hobijiem. Ļaujiet vaļu savām slepenajām vēlmēm, celiet savu pašvērtējumu. Veiksme būs kopā ar jums, ja vien neļausieties destruktīvām domām. Jāpadomā par savu reputāciju, jo slikta slava ir ātrāka par labo. Esiet uzmanīgi, tomēr nepazaudējiet dabas doto godkārību. Mēģiniet neveidot attiecības ar cilvēkiem, kuri jūs emocionāli iztukšo.  

Reklāma
Reklāma


Svari
Gada raksturojums

Suņa gads Svariem būs pārsteigumu pilns. Daudz svētku, kāzas, dzīres un prieki! Tāpēc atveriet savu sirdi dzīvei! Veltiet laiku sevis pilnveidošanai, krājiet naudu ceļojumiem. Strauja dzīves kvalitātes augšupeja sagaidāma no februāra līdz pat jūlija beigām. Savukārt gada nogalē iespējamas pārmaiņas darbā, tāpēc turpiniet nostiprināt savas pozīcijas darba tirgū.

Veselība
Svari mīl izklaides, un izklaides mīl viņus. Ļaujieties tām, tomēr pieskatiet savu veselību. Vienmēr atvēliet laiku spēku atjaunotnei. Periodiski ieteicams ķermeniski attīrīties, piemēram, izmantojot pirts vai ūdens rituālus. Zelta padoms – mērenība it visā!

Mīlestība
Svari ilgosies pēc pārmaiņām, tomēr nav ieteicams pieņemt lēmumus, balstoties tikai uz emocijām. Atjaunojiet kaisles dzirkstelīti, kas, iespējams, ir mazliet padzisusi. Mēģiniet ieraudzīt labo – puspilnu, nevis pustukšu glāzi. Mainoties pašam, mainīsies arī pasaule ap jums. Zvaigznes sola daudz jaunu iepazīšanos, īpaši vasarā.

Darbs
Svari ir čakli kā bitītes un paspēj apdarīt itin visu. Arī Suņa gadā no jums staros enerģija – galvenais, pulcējat ap sevi labus cilvēkus, kolēģus un domubiedrus. Ar laiku aizvien svarīgāka kļūs sociālā darba vide, paredzams ļoti labs gada sākums, tāpēc atpūtu vēlams ieplānot uz gada otro pusi. Papildiniet zināšanas un uztaisiet savu resursu inventarizāciju.

Ieteikumi
Ar finansēm rīkojieties atbildīgi. Rūpīgi plānojiet savu laiku. Centieties nerisināt citu cilvēku problēmas, neņemiet pie sirds kritiku vai nenovīdību. Jūs esat sabiedrības dvēsele, tāpēc neliedziet sev prieku, aktīvu dzīvesveidu, jaunas iepazīšanās un jaunu apvāršņu atklāšanu. Vecums ir tikai skaitlis – nekad nav par vēlu uzsākt ko jaunu un piepildīt sen lolotus sapņus. Vairāk klausiet savai intuīcijai, un šoreiz padoms – esiet nepiekāpīgs.

 

Skorpions
Gada raksturojums

Skorpioniem gads sāksies spoži, tomēr nevajadzētu lietas sasteigt. Zvaigznes brīdina – noteikti jāpadomā par iekrājumiem, kas var noderēt gada otrajā pusē, kad gaidāmi dažādi pavērsieni un pārmaiņas. Noteikti ieteicams kustēties – sportot, pievērsties kādam aktīvam hobijam. Tas vairos dzīvesprieku un uzlabos veselību. Apkārt šogad būs interesanti cilvēki, veidosies jauni kontakti. Turiet godā ģimenes vērtības, bet prioritāte šogad ir darbs.

Veselība
Skorpioniem ir svarīgi atrast savu vislabāko atpūtas veidu. Aktīvs un veselīgs dzīvesveids šogad ir obligāta prasība. Nežēlojiet laiku un līdzekļus savai veselībai, investējiet tajā jau laikus. Atrodiet cilvēku, kurš domā līdzīgi kā jūs; tas vairos jūsu motivāciju un uzlabos pašsajūtu.

Mīlestība
Skorpioni šajā gadā alks pārmaiņu. Šis ir ļoti labvēlīgs laiks, lai veiktu revīziju savā jūtu pasaulē un saprastu, ko jūs patiešām vēlaties. Nešaubieties par savu lēmumu un visos mīlestības jautājumos noteikti klausiet sirdsbalsij! Jūs paši sev varat būt labi psihoterapeiti.

Darbs
Jāuzmanās, lai Skorpionu nepiemeklē izdegšanas sindroms. Svarīgi ir laikus atpūsties un nezaudēt prieku par savu darbu un kolēģiem. Centieties papildināt savas zināšanas, nepārtraukti attīstīties. Pārmaiņas darbā sagaidāmas gada otrajā pusē – oktobrī, novembrī.

Ieteikumi
Skorpioniem pieder visa pasaule, tikai brīžiem jūs par to aizmirstat. Ir pienācis laiks dzīvot, vadoties pēc savām patiesajām vērtībām. Izbaudiet dzīvi! Atrodiet hobiju, kas jūs patiešām aizrauj, un nodarbojieties ar to. Sakārtojiet lietas, kas sen bija jāsakārto. Skorpioni mēdz paši iekost savā astē, tāpēc nevajadzētu radīt problēmas tur, kur to nav. Centieties valdīt pār savām emocijām un vājībām, esiet atvērti visam jaunajam, jo, iespējams, tieši tas ir ceļš uz jūsu vēlmju piepildījumu.

 

Strēlnieks
Gada raksturojums

Strēlniekam gaidāms lielo pārmaiņu laiks. Tas ir saistīts ar Saturna pāreju uz Strēlnieka zīmi, tāpēc galvenais ir saglabāt modrību, kā arī daudz strādāt, pilnveidoties un garīgi attīstīties. Suņa gads Strēlniekiem visās dzīves jomās būs ļoti nozīmīgs. Vēlams jau pirms gadu mijas skaidri noformulēt savus mērķus, noskaidrot, ko patiesi vēlas jūsu sirds.

Veselība
Strēlniekiem veselība būs stabila. Ir jāturpina iesāktie rituāli – jūsu zelta atslēdziņa ir regularitāte. Esiet atvērti jaunajam, vairojiet zināšanas par netradicionālo medicīnu. Neaizmirstiet par mērenām fiziskām aktivitātēm un veselīgu dzīvesveidu, vairāk laika pavadiet pie dabas.  

Mīlestība
Strēlnieks tieksies pēc pārmaiņām un tās arī sagaidīs, bet vairāk uz gada nogali. Balstieties uz pārbaudītām vērtībām un neatkāpietties no saviem principiem. Šis ir karmisko attiecību risinājuma gads.

Darbs
Darbā Strēlnieki tiks augsti novērtēti, jutīs gan ievērojumu psiholoģisko, gan arī finansiālo atbalstu. Labklājības kāpums paredzams uz pavasara pusi. Taču esiet piesardzīgi – rudenī iespējamas pārmaiņas. Galvenais ir spēt tām pielāgoties.

Ieteikumi
Esiet atvērti itin visam un nedzīvojiet stereotipos. Ieklausieties savā sirdsbalsī – tā jau sen vēlas jums kaut ko pavēstīt. Neveidojiet attiecības ar cilvēkiem, kuri atņem jums dzīvesprieku un enerģiju. Neaizmirstiet, ka jums ir savs sargeņģelis, un vairojiet savu enerģiju, nodarbojoties ar reiki mākslu, jogu vai cigun. Padariet savu dzīvi krāsaināku, neaizmirstiet šad tad sevi palutināt.  

 

Mežāzis
Gada raksturojums

2018. gads Mežāžiem solās būt stabils. Atrisināsies ieilgušas problēmas, tiks sākti jauni projekti. Daudzi Mežāži aizrausies ar savas iekšējās pasaules izdaiļošanu, citiem parādīsies jauns dzīves aicinājums. Gads gaidāms harmonisks, un īpaši skaists periods būs aprīlī, maijā.

Veselība
Mežāži būs savā miera ostā un šogad vairāk pievērsīs uzmanību veselībai. Ļoti ieteicams laikus atjaunot spēkus, papildināt enerģijas resursus ar kādu fizisko aktivitāti, piemēram, nūjošanu. Pārskatiet savu ēdienkarti un pievērsiet uzmanību miega kvalitātei. 

Mīlestība
Mežāži būs iemīlējušies kā jaunieši, ap jums virmos simpātijas un patīkama gaisotne. Tāpēc zvaigznes brīdina – esiet piesardzīgi, saglabājiet ģimenes pamatvērtības. Atjaunojiet dzirkstelīti esošajās attiecībās un vairojiet mīlestības prieku paši sevī.

Darbs
Ļoti darbīgs gads. Mežāžiem būs jāuzņemas lielāka atbildība, viņiem izvirzīs augstākas prasības. Centieties izmantot šo labvēlīgo laiku – tad arī finanšu jomā saglabāsies stabilitāte.

Ieteikumi
Mežāžiem ieteicams vairāk domāt par savu emocionālo komfortu un mazāk ņemt pie sirds to, ko domā citi cilvēki. Vairojiet savus spēkus, esiet biežāk pie dabas, atklājiet jaunus apvāršņus! Un visu ar mēru! Saglabājiet savu punktualitāti, bet neļaujiet tam radīt sevī stresu. Izturieties piesardzīgi pret ātriem peļņas veidiem, veltiet laiku omulīgas mājas gaisotnes veidošanai – tas harmonizēs jūsu iekšējo pasauli.

 

Ūdensvīrs
Gada raksturojums

Ūdensvīriem raksturīgā beidzot attaisnosies. Jauni darba piedāvājumi, paaugstinājums amatā – laimes rats iegriež veiksmīgus notikumus, kas paredzami darba un biznesa jomā. Izmantojiet šo labvēlīgu laiku, lai piepildītu sen lolotus sapņus, ceļotu un satiktos ar ilgi neredzētiem draugiem.

Veselība
Lai gan šis gads Ūdensvīriem kopumā ir labvēlīgs, veselība ir jāuzmana. Iespējama emocionāla iztukšošanās, enerģijas trūkums, brīžiem pārņems apātija. Veselībai 2018. gadā jābūt  pirmajā vietā, tāpēc nevilcinieties ar dziednieciskām procedūrām, atjaunojošiem rituāliem, profilaktiskiem pasākumiem. Vairojiet savus spēkus ar netradicionālām dziedniecības metodēm.

Mīlestība
Ūdensvīram palīdz, ja ir kāds domubiedrs, kas viņu patiesi saprot. Tāpēc atmetiet šablonisko domāšanu, ļaujieties mīlas priekam, necenšoties uzreiz visu sakārtot pa plauktiņiem. Šogad izbaudiet mirkli šeit un tagad. Zvaigznes uzmundrina – dažiem ilgstoša draudzība var pāraugt nopietnās jūtās; būs skaista mīla. 2018. gadā atrisināsies ieilgušas problēmas attiecību jomā – Suns ir atnācis pie jums, lai noslēgtu pamieru.

Darbs
Ūdensvīriem 2018. gadā darba netrūks, galvenais ir rosīties un nepazaudēt entuziasmu. Ja zināsiet, ko vēlaties, un neatkāpsieties no iecerēm, izdosies izdarīt daudz. Šis ir laiks, kad var piepildīties jūsu mērķi.

Ieteikumi
Šogad vēlams sakārtot īpašuma lietas. Neatstājiet novārtā veselību un pievērsiet uzmanību tam, ko vēlas jūsu dvēsele. Neklausieties klačas, ignorējiet intrigas, bet virzieties tikai uz priekšu! Meklējiet savu sapņu salu, vēlams, ūdens tuvumā, un daudz laika pavadiet dabā. Netaupiet naudu savam priekam – tas atmaksāsies ar uzviju. Īpaši aktīvam vajadzētu būt vasarā, bet vispiesardzīgākajam jābūt ziemas pēdējos mēnešos.

Zivis
Gada raksturojums

Zivis 2018. gadā lietām pieies radoši un ar lielu degsmi. Virzieties uz priekšu pa iesākto ceļu, nemitīgi sevi motivējiet. Nemetiet plinti krūmos pie pirmajiem šķēršļiem, saglabājiet enerģijas pilnu garu. Grūtākais laiks būs pavasarī, bet pēc tam paredzama augšupeja, kas sāksies jau vasaras pirmajos mēnešos. Tad patiešām jutīsieties kā zivs ūdenī.

Veselība
Šogad Zivīm var būt lielāka emocionāla trauksme, periodiski iespējamas problēmas ar pacietību un mobilizāciju. Zelta padoms – vienmēr un visur mierīgs prāts. Taupiet savu psihisko veselību. Ieteicamas mērenas fiziskās aktivitātes. Domājiet pozitīvas domas, nezaudējiet cīņassparu. Esiet disciplinēti un atceraties, ka panākumu atslēga ir regularitāte.

Mīlestība
Zivis šogad būs īpaši jūtīgas, tāpēc partnerattiecībās periodiski iespējama spriedze. Vēlams neklusēt kā zivij, bet visu un vienmēr mierīgi izrunāt, uzticoties savai sirdij. Vientulība būs vairāk jūsu pašu izvēle, jo pretējā dzimuma simpātijas jums netrūks visu gadu.

Darbs
Pret darbu Zivis izturēsies ar lielu atbildību. Palīgā nāks kolēģi, izskanēs arī jauni piedāvājumi no labiem draugiem. Vislielākās pārmaiņas sagaidāmas vasaras izskaņā; tad, iespējams, būsiet nopietnas dilemmas priekšā. Zvaigznes iesaka – dodiet priekšroku stabilitātei un pārbaudītām vērtībām. Naudu tērējiet ar prātu, izvairieties no emociju uzplūdā veiktiem pirkumiem.

Ieteikumi
Zivis lieliski prot lauzt sirdis, tāpēc vislielākie piedzīvojumi 2018. gadā gaidāmi saistībā ar partnerattiecībām. Zivīm būs grūti pieņemt lēmumus, var gadīties iekļūt arī kādā drāmā. Esiet piesardzīgi, neveidojiet attiecības spontāni. Svarīgi lēmumi jāpieņem vienatnē, sakopojot domas un izvērtējot izjūtas. Neveltiet laiku neproduktīvām lietām, bet apgūstiet kaut ko jaunu. Vissiltākais ieteikums Zivīm –vairāk laika veltiet savas emocionālās pasaules nostiprināšanai.

 

Informācija no ziņu portāla www.jauns.lv