Jaunais "Dzintars" matu balzāma "Future Formula SOS" - lietotāju atsauksmes un iespaidi pozitīvi

Augsti kvalificētie "Dzintars" speciālisti ir izstrādājuši īpašu ārstnieciskās kosmētikas sēriju "Future Formula SOS", kas paredzēta matu izkiršanas problēmas novēršanai. Kosmētikas sastāvā 93% dabisko sastāvdaļu, kas efektīvi samazina matu izkrišanu un veicina to augšanu, baro un nostiprina matu saknes un ir piemērota gan sievietēm gan vīriešiem jebkurā vecumā.

Jaunais Future Formula SOS balzāms jau pieejams veikalos!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunais "Future Formula SOS" balzāms jau pieejams veikalos!

Pieciem portāla Mammamuntetiem.lv lasītajiem bija iespēja trīs nedēļas izmēģināt jauno produktu un dalīties savos iespaidos par līdzekļa efektivitāti un lietošanas ērtumu.

 

Santa Ridere: "Future formula balzāmu pret matu izkrišanu lietoju 16 dienas, katru dienu iesmērējot tīrā galvas ādā. Ļoti patika dozētais iepakojums, kur balzāms ir atsevišķās ērti lietojamās pudelītēs, pateicoties sašaurinātajam pudelītes galam to bija ļoti viegli iesmērēt galvas ādā. Balzāmam ir šķidra konsistence, kas ātri iesūcas galvas ādā.

Balzāma smarža ir viegla, neuzkrītoša un man tā likās patīkama, un ņemot vērā, ka šis balzāms atrodas kategorijā ārstnieciskā kosmētika, šī smarža man arī radīja tādas asociācijas. Pieminēšu, ka ikdienā rūpējoties par savu veselību, bij patīkami lietot balzāmu, kur 93% sastāvdaļu ir dabiskas. 

 

Balzāma smarža ir viegla, neuzkrītoša un patīkama. Tā kā šis balzāms atrodas kategorijā ārstnieciskā kosmētika, šī smarža arī radīja tādas asociācijas. 



Pirms sāku lietot balzāmu, mati izkrita mēreni, ko ikdienā vislabāk varēja novērot pēc matu mazgāšanas. Produktu testēju katru dienu. Pēc 16 dienu kursa izkritušo matu daudzums ir samazinājies. Man grūti spriest vai tas ir tikai pateicoties ampulām, jo jāņem vērā, ka tieši vasaras mēnešos ir sākusies zemeņu, citu ogu un dārzeņu pastiprināta lietošana, kas arī varētu uzlabot matu stāvokli. Jāņem vērā arī fakts, ka pētījumi ir balstīti uz 3 mēnešu ilgu lietošanas kursu, bet es lietoju tikai 16 dienas. Neskaitot izkritušo matu samazināšanos, citus efektus, kas minēti pētījumu rezultātos neizjutu, bet. kā jau minēju, tas varētu būt izskaidrojams ar salīdzinoši īso lietošanas laiku.

Es šo produktu rekomendētu, kā vienu no variantiem, cilvēkiem ar attiecīgo problēmu, tikai protams pilna kursa veidā, gan tāpēc, ka tas ir ārstnieciskās kosmētikas kategorijā, ar attiecīgi veiktiem pētījumiem, gan tāpēc, ka pašai pēc ampulu lietošanas bija novērojami uzlabojumi." 



Margarita Selicka: "Paldies jaunās produkcijas  ražotājiem. Lielas izmaiņas es nepiedzīvoju. Acīmredzot man vajag ilgstošāku lietošanu, kā arī jāparūpējas par D vitamīna daudzumu, taču nelielas pozitīvas pārmaiņas pamanīju gan. Mati kļuva "pilnāki ", šķiet, ka tiek pabarotas matu saknes un tie turas labāk galvas ādā. Vismaz pēc matu mazgāšanas ir  samazinājies izkritušo matu daudzums . Ja būs iespējams iegādāties šo produktu, to arī darīšu un paturpināšu lietošanas kursu." 



Elīna Ūsiņa: "Trīs nedēļas izmēģināju "Dzintara" jauno matu balzāmu. Pa šo laiku esmu izlietojusi 7 balzama pudelītes. Lietoju to vidēji divas reizes nedēļā. Patīkas pārsteigums bija balzama dabiskā augu smarža. Vispirms likās, ka šādu produktu būtu jāiepako nevis plastmasas pudelītēs, bet stikla ampulās. kā tas praksē ir ierasts šādiem produktiem. Taču, no otras puses, priecājos, ka tomēr nav to stikla ampulu, jo ar tām vienmēr ir vajadzīga īpaša piesardzība, lai nesavainotos. Vēlāk, klājot balzamu, novērtēju, cik tomēr ērti to ir lietot šādā iepakojumā, iepretim ierastajām stikla ampulām. 

Balzamu lietoju, ievērojot visus instrukcijā dotos norādījumus. Pirms balzama uzklāšanas izmazgāju matus ar aptiekās nopērkamo šampūnu pret matu izkrišanu, dažkārt tos papildus izskaloju arī ar pašlasītu un paštaisītu nātru, tīruma kosas, apiņu un nātru tēju, izžāvēju tos dabiski vai ar fēnu, un tad iesmērēju balzamu matos.

Procedūru vienmēr sāku ar alopēcijas skarto laukumu un rādiusā ap to, un tad difūzi pa visu galvu. Biju pārsteigta, ka flakoniņā balzama ir tieši tik daudz, cik vajag - ne vairāk un ne mazāk. Pēc balzama uzklāšanas ar pirkstu spilventiņu apļveida kustībām vienmēr enerģiski izmasēju galvu, lai tādējādi uzlabotos asins cirkulācija un produkts labāk uzsūktos. Pēc balzama iemasēšanas galvā uzvilku celofāna maisiņu, aptinu frotē dvieli. Dvieli no ārpuses sasildīju ar fēnu. Balzama iedarbības laikā zem dvieļa un celofāna maisiņa saglabājas patīkams siltums un maiga knudoņa, kas liecina par balzama iedarbību. Likās, ka ar pusstundu būs par maz, tāpēc, kad laiks atļāva, centos balzama termo efektu paildzināt, turbānu ar balzamu uz galvas turot līdz pat 3,5 stundām. Pēcsajūta – ļoti patīkama, var burtiski sajust matu pateicību, ka tiem pēkšņi ir ticis kaut kas tik augstvērtīgs un veselīgs.

Pēcsajūta – ļoti patīkama, var burtiski sajust matu pateicību, ka tiem pēkšņi ir ticis kaut kas tik augstvērtīgs un veselīgs.


Alopēcijas skartajā rajonā jauna dīgšana vēl nav sākusies, āda vēl ir gluda bez apmatojuma. Līdz ar to matu krišanas intensitātes izmaiņu novērošana manā gadījumā objektīvi var būt maldīga, jo ne visu ar neapbruņotu aci var objektīvi pamanīt. Iespējams, ir nepieciešams ilgāks laiks balzama lietošanai, turklāt manā gadījumā to būtu ieteicams lietot biežāk, lai panāktu spēcīgāku un acīm redzamāku efektu. Taču pamanīju, ka ir daudz “jaundzimušo” matiņu, kas ir nepilnu vai pusotru cm gari. Tas mani ļoti priecē. Vienlaikus saņēmu negaidītu komplimentu no draudzenes, ka mani mati izskatās ļoti veselīgi un tie skaisti spīd.

Kopumā par jauno balzamu esmu sajūsmā. Ļoti labprāt to lietotu arī turpmāk – gan intensīvi akūtajā periodā, gan profilaktiski. Ticu tā sastāvam un iedarbībai."

 

Reklāma
Reklāma

Elizabete Kalniņa: "Lai arī kopumā par matu kvalitāti sūdzēties nevaru, tomēr laiku pa laikam piedzīvoju matu izkrišanas periodus, kas dušas noteka un ķemme ir pilna ar matiem, bet ģimenes locekļi ir sašutuši, ka mati atkal ir izkaisīti pa visu māju. Pieļauju, ka iemesls ir stress vai kāda vitamīna trūkums. Tāpēc esmu izmēģinājusi dažādus matus stiprinošus balzāmu un līdzekļus. Ar interesi pieteicos testam un saņēmu iespēju pamēģināt jauno "Future Formula SOS" produktu. 

Pirmais iespaids - parocīga izmēra mazie balzāma iepakojumi, kurus var paņemt līdzi ceļojumā. Nav nepieciešams vest līdzi lielu pudeli un uztraukties, ka šķidrums var izlīt. Vēl viens iespaids - vai tiešām šī šķidruma daudzuma pietiks vienai reizei, bet izrādījās, ka tas ir tieši ik daudz, cik vajag, lai ieziestu visu galvas ādu. 

Parocīga izmēra mazie balzāma iepakojumi, kurus var paņemt līdzi ceļojumā. Nav nepieciešams vest līdzi lielu pudeli un uztraukties, ka šķidrums var izlīt. 


Balzāmu lietoju reizi 2- 3 dienās pēc matu izmazgāšanas. Šobrīd liekas, ka mati izkrīt mazāk. Patīkami, ka balzāms nav jāizmazgā ārā un tas arī nepadara matus taukainus. Tā kā produkts domāts lietot 3 mēnešus, labprāt to arī darīšu un sekošu tam, vai matu izkrišanas problēma turpina samazināties. "

 

Iveta Lindāne: "Balzāma testēšanai pieteicos, jo pirms gada piedzima bērniņš, bet matu krišana kā sākās 4 mēnešus pēc dzemdībām, tā turpinās joprojām. Pašlaik izmēģinu gan dabas līdzekļus - nātru novārījumu, gan galvas ādas masāžas, gan tagad arī "Future Formula SOS" balzāmu. 

Tā kā baroju bērniņu ar krūti, tad viens no svarīgākajiem aspektiem bija pieteikumā solītais produkta dabīgums, jo ķīmiju šobrīd lietot nevaru un nevēlos. Pēc smaržas un šķidruma tekstūras liekas, ka produkts tiešām nesatur "nepatīkamu" ķīmiju. Smarža ir dabīga un šķidrums nav biezs, tāpēc to ir viegli iesmētēt galvas ādā. 

Produktu lietoju katru dienu, tāpēc kastīte, kurā ir 16 ampulas, bija tukša jau pēc 2 nedēļām. Pašlaik ir aktīvi sākuši augt jaunie mati. Tā kā izmantoju vairākas metodes, grūti saprast, kas tieši ir nostrādājis, bet plānoju līdzekli lietot vēl dažus mēnešus un vērošu, lai iegūtai efekts saglabāsies." 

 

Kā darbojas balzāms "Future Formula SOS"? 

  • ābola cilmes šūnas, kas satur metabolītus (apmaiņas procesu paātrinātājus), kuri aktīvi kavē matu folikula bojā eju un paildzina tā dzīvi.
     
  •  īpaši efektīvais komplekss no biomimētiskā peptīda Acetyl Tetrapeptide-3, sarkanā āboliņa un apiņu ekstraktiem, kas intensīvi nomāc 5-alfa-reduktāzes aktivitāti, palēninot testosterona veidošanos, kas ir viens no galvenajiem matu izkrišanas iemesliem. Biotinoyl Tripeptide-1 un pantenols nostiprina matus, palielina to diametru un paātrina augšanu.
     
  • arginīns, kas uzlabo matu augšanu, uzlabo mikrocirkulāciju galvas ādā, palielina matu skaitu aktīvajā augšanas fāzē, padarot tos biezākus un blīvākus.
     
  •  niacinamīds (PP vitamīns) un žeņšeņa, sarkano dedzinošo piparu, ingvera, nātru ekstrakti uzlabo asins pieplūdi galvas ādā, pastiprinot matu folikula barošanu un nostiprinot to.
     
  • Austrālijas tējas koka eļļa un kastaņu ekstrakts, kas samazina blaugznu veidošanos.


Future Formula SOS balzams pret matu izkrišanu pieejams Dzintars veikalos visā Latvijā un e-veikalā