Beidzot tevi gaida veiksme! Kāds augs palīdz tavai horoskopa zīmei?

Ieskatāmies horoskopu pasaulē un noskaidrojam, kāds augs palīdz tieši tavai horoskopa zīmei. 

Ieskaties un ņem vērā!

FOTO: Shutterstock.com

Ieskaties un ņem vērā!

Auns
Barbarisa ogas palīdzēs saglabāt pacietību un vairot zināšanas. Tās var būt gan mākslinieciski apstrādātas (tad var izveidot rotaslietas), gan dabiski kaltētas jebkurā daudzumā un jebkurā veidā glabātas. Galvenais, lai tās vienmēr būtu pie rokas. Ja gadās neveiksme vai grūtības, jāsadedzina dažas ogas – to attīrošie dūmi ātri atbrīvos no nepatikšanām. 

Vērsis
kāds nieciņš no sandalkoka (arī ēteriskās eļļas) palīdzēs vairot izturību, aizsardzības un radošās spējas, atvairīs saaukstēšanos, piesaistīs naudu, attīrīs domas, uzlabos garastāvokli.

Dvīņi
Ceļojumos veiksmi dos vilkābeles zariņš vai no šī kociņa (arī ogām) izgatavota rotaslieta. Mīlestības lietās laimi nesīs vilkābeļu vainadziņš. Vilkābeles dūmi ir labs līdzeklis pret murgiem, naidu, nervozitāti.

Vēzis
Jasmīns – šis Mēness un nakts noslēpumu simbols palīdz piepildīt karstākās vēlmes, tās tikai klusiņām jāpavēsta jasmīnam. Jasmīns vairo pārliecību par sevi, apkārtējo cieņu – ziediņš vienmēr jānēsā līdzi. Lai ģimenē būtu saskaņa, lieliski noderēs ar jasmīnziediem pildīts spilventiņš – kaut mazītiņš. Bet ēteriskās eļļas aromāts palīdzēs saglabāt materiālo labklājību. 

Lauva
Eksotiskais augs ilang-ilangs palīdz iegūt spēku un varu, jo šis aromāts piesaista “vajadzīgos” cilvēkus. Labās vēlmes kļūs par realitāti, ja vaska sveci apziež ar ēterisko eļļu un čukst savu vēlēšanos, ļaujot svecei degt, kamēr tā nodziest. 

Jaunava
Roze (viena vai pušķis, ko vēlāk, ko vēlāk izkaltē un saglabā) vairo mundrumu un spēkus. Līdzīga iedarbība arī rodes formas rotaslietai. Tā aizsargā no kaitējuma un skaudības. Ja rozei aplauž dzelkšņus un noliek to zem gultas, garantēta vētraina kaislīgas mīlas nakts. Ja zem spilvena noliek rožu ziedlapiņas, varēs redzēt viedus sapņus, kas piepildīties. 

Svari
Visu gadu līdzi jānēsā muskatrieksts. Mazliet pagraužot šo riekstu, arī nepatikšanas un neveiksmes ies garām. Aromāts vīriešiem vairo spēku, bet sievietes, bet sievietes padara neatvairāmi skaistas. Ja  pilienu eļļas uzziež uz virsdegunes, vairojas spējas pat “lasīt” citu domas. Ēterisko eļļu var uzpilināt arī uz zīda kabatas lakatiņa, kuru nēsā sev līdzi. 

Skorpions
Labs palīgs ir mūžības simbols lotoss vai baltā lilija. Aromāts vairos spēku, uzlabos garastāvokli, attīrīs telpas. Var izmantot ēterisko eļļu.

Reklāma
Reklāma

Strēlnieks
Galvenais talismans ir ciedru rieksts – tas spēcinās ceļojumos, ļaus veidot vajadzīgās pazīšanās, vairos šarmu un pārliecību sevī. Ciedru skujas sargās māju un saglabās tajā ģimenes siltumu. 

Mežāzis
Radziņš (no jebkura materiāla) un ilang-ilanga eļļa (var iepilināt jebkurā kulonā) palīdzēs sasniegt mērķi un dos jaunus spēkus. 

Ūdensvīrs
Lazdu rieksts padara cilvēku saprātīgāku un apdomīgāku. Divu lazdu zariņi ar riekstiem (tie jānogriež pusnaktī), kas krusteniski sasieti ar sārtu diegu vai lentīti, ļaus būt savaldīgiem un mierīgiem jebkurā situācijā, vientuļniekiem mājās vairos prieku, bezbērnu pārim palīdzēs tikt pie mantinieka, bet slimajiem – izveseļoties. Tūjas (dzīvības koka) ēteriskās eļļas aromāts noderēs pret nakts murgiem.

Zivis
Vīraka smaržnūjiņu kvēpināšana rītausmā vai laikā, kad ir bieza migla, palīdzēs saņemt enerģiju no Kosmosa. Ja Ziemas Saulgriežu laikā vīraku iemet ugunī, tad būs iespējama bagātība. Vīraks (arī eļļa) palīdz izvairīties no kļūdām un nepareizas rīcības, mazina bailes un mazvērtības apziņu, vairo gara spēku un izturību. 

 

Avots: Sadzīves astroloģija. 1. daļa. R.: Zintnieks, 2005.