Aicina pieteikties uz konferenci un meistarklasēm "Apzinātība bērnu veselības aprūpē - kā veselības aprūpes speciālisti var palīdzēt sev un pacientiem"

Bērnu slimnīcas fonds aicina piedalīties konferencē "Apzinātības prakse veselības aprūpē - kā veselības aprūpes speciālisti var palīdzēt sev un pacientiem" un tai sekojošajās meistarklasēs. Tā notiks 17. un 18. jūnijā LU Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Šo konferenci un meistarklases iesaka ikvienam, kurš ikdienā strādā, audzina, pieskata vai izglīto bērnus, palīdz ģimenēm un atbalsta bērnu vecākus, vai vienkārši interesējas par apzinātības praksi un tās ietekmi uz mūsu veselību un kopējo dzīves kvalitāti.
 

Konferenci un meistarklases vadīs Eiropas Apzinātības Cetra dibinātājs Pols Grosmans (Paul Grossman), Dr.Phil., un Gabriela Geigere-Štāpele (Gabriele Geiger-Stapel), Dr.Med., kura darbojas savā psihoterapijas un psihosomatiskās medicīnas praksē Freiburgā (Vācijā), kā arī Indra Majore-Dūšele, Mg.Psych, Mg.Ves.Apr., deju un kustību terapeite, psiholoģe-psihoterapeite un viena no centra "Miervidi" dibinātājām.
 

Konferencē būs iespēja uzzināt pierādījumos balstītu informāciju par apzinātības prakses saistību ar medicīnu un veselības aprūpi, kā arī uzklausīt profesionāļus, kuri nodarbojas ar ilggadīgu apzinātības prakses pētniecību un praktizēšanu. Konferences laikā paredzētas arī praktiskās nodarbības un meistarklases.
 

Konferencē tiks iekļautas tēmas:

  • Apzinātības jēdziens un prakse
  • Kā sadzīvot ar stresu veselības aprūpes darbinieku ikdienā
  • Kā apzinātības prakse var uzlabot pacientu aprūpi
  • Kādi ir apzinātības prakses ieguvumi, to praktizējot dažādu saslimšanu gadījumos
  • Praktiski padomi un ieteikumi jebkuram.

Darba valodas: angļu, vācu un latviešu (paredzēts sinhronais tulkojums no angļu un vācu valodām).

Reklāma
Reklāma

Dalības maksa konferencē: 20 EUR (BKUS darbiniekiem bez maksas)
Apmaksa veicama, pārskaitot minēto summu uz Bērnu slimnīcas fonda bankas kontu,
AS SWEDBANK, LV02HABA0551000377020,
norādot mērķi - dalība konferencē "Apzinātība",
dalībnieka vārds, uzvārds

Pieteikšanās līdz 15. jūnijam šeit vai Bērnu slimnīcas fonda mājas lapā

Vietu skaits ir ierobežots!


Konferences dienas kārtība