Lattelecom ievieš drošu multfilmu skatīšanās iespēju bērniem

Turpinot pakalpojuma klāsta pilnveidošanu, Lattelecom nule kā ieviesis inovatīvu pakalpojumu bērniem un viņu vecākiem – kontrolētu multfilmu skatīšanās iespēju, kur varēs gan uzstādīt maksimālo skatīšanās laiku, gan nepieciešamības gadījumā bloķēt kādu no multfilmām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Jaunievedums “Bērnu stūrītis” ir Lattelecom interaktīvās televīzijas papildpakalpojums bērniem un vecākiem, kas ļaus bērniem ērti un droši skatīties iemīļotās multfilmas. Bērns pats spēs atrast, izvēlēties un sākt skatīties sev interesējošo saturu, kas tiks regulāri atjaunots. Savukārt vecākiem jaunais pakalpojums palīdzēs nodrošināt, ka bērns TV saturu lieto droši un atbilstošā apjomā.

 

“Šogad turpinām piedāvāt jaunus pakalpojumus, kurus jo īpaši pieprasa mūsu klienti. Izpētot bērnu vecāku vēlmes un vajadzības, secinājām, ka droša multfilmu skatīšanās ir viena no vecāku prioritātēm. Apvienojot to ar ērtu lietošanu un skaitīšanās laika kontroli, izveidojām inovatīvu risinājumu, kuru šonedēļ sākam piedāvāt saviem klientiem, ” norāda Lattelecom Produktu attīstības daļas vadītājs Edgars Strods.

 

Lattelecom Bērnu stūrītī vecākiem tiek piedāvāta iespēju bloķēt jebkuru no satura vienībām, ja nevēlēsies, lai bērns to skatītos. Tāpat vecāki varēs uzstādīt maksimālo skatīšanās laiku, pēc kura beigām pakalpojums automātiski tiks izslēgts.

 

Reklāma
Reklāma

Multfilmas būs pieejamas latviešu, angļu un krievu valodās. Lai sāktu lietot jauno pakalpojumu, ir nepieciešams Lattelecom interneta pieslēgums un Interaktīvā TV. 

 

Jau ziņots, ka 95% Latvijas vecāku ir pārliecināti, ka viņiem būtu jākontrolē bērnu skatīto multfilmu saturs, taču tikai nedaudz vairāk par pusi iesaistās satura izvēlē. 40% gadījumos bērni multfilmu izvēli nosaka paši, liecina Lattelecom veiktā aptauja.

 

Lattelecom Bērnu stūrītī vecākiem tiek piedāvāta iespēju bloķēt jebkuru no satura vienībām, ja nevēlēsies, lai bērns to skatītos. Tāpat vecāki varēs uzstādīt maksimālo skatīšanās laiku, pēc kura beigām pakalpojums automātiski tiks izslēgts.

 

Pieaugušie norāda, ka bērnu skatīšanās paradumus visvairāk ietekmē vecāku laika trūkums, vienlaikus atzīstot, ka viens no svarīgākajiem televīzijas skatīšanās nosacījumiem ir fiziskā vide - bērna attālums no televizora vai pareiza sēdēšana, kam seko satura un laika ierobežojums.