Ģimenes projekts - mobilā lietotne ReContact

Kā jau vecāki zina, brīvais laiks, pēc bērnu ienākšanas ģimenē, tik pat kā vairs neeksistē. Svarīgi ir atrast laiku draugiem, veselīgai devai sporta un vēl mazliet savam iemīļotajam hobijam. Patīkami, ka starp mums ir ģimene, kas par hobiju ir izvēlējusies uztaisīt kaut ko noderīgu arī citiem vecākiem - mobilo telefonu lietotni ReContact. Lietotne palīdz aizņemtiem un sociāli aktīviem cilvēkiem atcerēties svarīgas lietas īstajā laikā, īpaši savu draugu bērnu dzimšanas dienas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Idejas un izpildījuma galvenais virzītājs ir divu bērnu tēvs Armands, kam ikdienā problēmas sagādāja atcerēties savu draugu, radu un kolēģu bērnu dzimšanas dienas, dažreiz arī vārdus un vecumu. Tā kā netika atrasts neviens labs rīks šīs problēmas risināšanai, tika nolemts kaut ko darīt lietas labā. Armands, kopā ar sievu Agnesi un brāli Jāni, sāka darbu. Drīzumā tika piesaistīts arī programmētājs Oskars un draugs Mārtiņš, kas palīdzēja izstrādāt mājaslapu www.recontact.co.

 

Darbs pie ReContact aizsākās pirms 2 gadiem, un nu ir tapusi noderīga, kvalitatīva un labi funkcionējoša iPhone telefoniem paredzēta lietotne. Un tagad saņemot ziņu par draugiem piedzimušu bērnu vairs nerodas jautājums: “Kā gan lai to atceras?!”

 

ReContact būtība un funkcionalitāte ir ļoti vienkārša - aplikācijā telefona kontaktiem ļauj pievienot bērnus ar dzimšanas dienām, kā arī pievienot fotogrāfijas, komentārus un atgādinājumus gan pievienotajiem kontaktiem, gan to bērniem.

 

Tā kā aplikācija ir attīstības stadijā, autoriem ir svarīgs jebkurš lietotāja vērtējums, tāpēc esi laipni aicināts to izmēģināt  https://itunes.apple.com/us/app/recontact/id921651264?mt=8 un sniegt savu vērtējumu par ideju, par tās izpildījumu, kā arī aplikācijas lietošanas ērtumu  http://goo.gl/forms/qO9koBsha5

 

Reklāma
Reklāma

ReContact šobrīd ir pieejama tikai uz iPhone telefoniem. Ja autori redzēs, ka lietotne cilvēkiem ir noderīga un tā tiks aktīvi izmantota, tad tiks izstrādāta arī versija Android telefoniem.

 

Ja neesi iPhone lietotājs, vari noskatīties šo iepazīšanās video. Tas gan ir angļu valodā, jo arī aplikācija ir izstrādāta angļu valodā.

 

Paši ReContact izstrādātāji mobilo lietotni visbiežāk izmanto šādām vajadzībām:

  • Atcerēties draugu bērnu vecumus un dzimšanas dienas (pievienot draugam bērnu ar dzimšanas datumu)
  • Atcerēties savu bērnu personas kodus (pievienot komentāru bērnam)
  • Atcerēties draugu kāzu jubilejas (pievienot draugam Custom reminder)
  • Svarīgākajām dzimšanas dienām uzlikt atgādinājumu 3 dienas pirms
  • Atzīmēt, kam kas palikts parādā, lai nepiemirstos - kaut vai sīkumus (pievienot draugam komentāru)
  • Pievienot komentārus par labām idejām dāvanai, jo dzimšanas dienā labās idejas parasti aizmirstās (pievienot draugam vai bērnam komentāru ar bildi)