Aicina kļūt par MAMMAMMU - jauno māmiņu atbalstītāju

Biedrība Mammaaja.lv meklē un aicina pieteikties sievietes, kas savus bērnus jau palaidušas dzīvē, šobrīd nav nodarbinātas profesionāli un jūt sevī spēku un vēlmi sniegt praktisku atbalstu saspringtajā dzīves posmā jaunajai ģimenei, kurā ir ienācis mazulis. 

FOTO: Shutterstock.com

Ja Tu esi šāda sieviete un vēlies mazliet atslogot jaunos vecākus, kopā ar viņiem piedzīvojot arī prieku par mazuli, kļūsti par MAMMAMMU!

Lai kļūtu par Mammammu, nav nepieciešama īpaša izglītība. Daudz būtiskāks ir personīgais briedums, spēja neiejaukties un nepamācīt, bet būt pieņemošai un siltai  attiecībās. Būtiska ir spēja paturēt informāciju, kas uzzināta par citu cilvēku dzīvi, pie  sevis, kā arī spēja saglabāt mieru arī situācijās, kur apkārtējie ir satraukti. Svarīgi būt tādai, uz kuru var paļauties un ar kuru var rēķināties. Un, protams, īpaši nozīmīga ir spēja veidot drošas un mīlošas attiecības ar maziem bērniem.


Pirms darba uzsākšanas Mammamma saņem bez maksas 3 dienu apmācību, kas ietver gan informāciju par ģimenes attīstības psiholoģiju, jaunās mammas vajadzībām pēcdzemdību periodā, veiksmīgas komunikācijas pamatus, praktiskus ieteikumus, kā parūpēties pašai par sevi savas nodarbošanās kontekstā. Tiek segti arī ceļa izdevumi uz mācību vietu Rīgā. Mammamma noslēdz līgumu ar biedrību Mammaaja.lv, kas paredz, ka par nostrādātajām stundām pie ģimenes viņa saņem noteiktu samaksu 2.50 euro/h pirms nodokļu nomaksas.

Sīkāku informāciju par projektu ir iespējams iegūt mājaslapā www.mammaaja.lv, vai zvanot pa tālruni 26169655.

Izsludinām pirmo pieteikšanos uz Mammammu apmācību, kas sāksies oktobra beigās. Tiks uzņemtas 26 topošās Mammammas. Kā pirmos izskatīsim pieteikumus, kas būs saņemti līdz 11.10.2015.

Reklāma
Reklāma

Lai pieteiktos, lūdzu, sazinieties ar mums pa tālruni 26169655 vai atsūtiet vēstuli, kurā sniedziet informāciju par sevi:

1. Vārds, uzvārds
2. Tālruņa numurs, e-pasta adrese (ja tāda ir), dzīves vieta (pilsēta, novads)
3. Kādēļ Jūs vēlētos kļūt par Mammammu?

Pieteikumus varat sūtīt brīvā formā uz e-pastu: mammaaja@inbox.lv