CATRICE kosmētikas jaunumi - rudens tendences

Skaistums un Stils. Starptautiskās modes skates piedāvā ceļojumu cauri stiliem, kamēr augstas kvalitātes inovatīvi produkti motivē ļauties. Iespaidojoties no Rudens/Ziema 2015 modes aktualitātēm, CATRICE piedāvā jaunākās make-up tendences gada otrajai pusei.

Jaunākās CATRICE kosmētikas tendences

FOTO: Shutterstock.com

Jaunākās CATRICE kosmētikas tendences

Šokolāde ir jaunais melnais. Maigi un eleganti toņi ir popularitātes Olimpā. Jaunās smokey eyes Rudens/Ziemas sezonā tiek radītas, izmantojot maigus brūnos un tumšus miesas toņus. Visa kosmētika ir ilgnoturīga un garantē gan matētu, gan arī pērļu efektu – tas pats stāsts ir ar jaunu Absolute Chocolate Nudes Eyeshadow Palette no CATRICE. Akcentētas uzacis radīs saskaņotu koptēlu un to stils gaidāmajā sezonā ir nedaudz mežonīgs un nepabeigts. Acu make-up paliek otrajā plānā uz spilgto un jūtīgo lūpu fona. Tava individualitāte ir akcentēta ar bronzas acu laineri, jaunajām Kohl Kajal vai perfektām acu ēnām.

 

Modes Kliedziens. Tumšs un sensitīvs. Jauni lūpu krāsas toņi iekļauj intensīvas krāsas, kā piesātinātu plūmju, ogu un baklažānu toņus. Ar dažādiem efektiem tie variē no spīdīgiem, uz pus-matētiem - tas ir sezonas tendence un galvenais sezonas aksesuārs. Papildinājumā intensīvām krāsām, pieprasījums ir arī pēc papildus ieguvumiem, kā kopjošam efektam un un divi vienā produktiem ar inovatīvām formulām, gluži kā jaunās Shine Appeal Fluid lūpukrāsas.

 

Tīrs un definēts. Ideāla, spilgta sejas krāsa - nepieciešamā bāze perfektam make-up stila. Jaunie produkti kontūru akcentēšanai piedod tavai sejai strukturētu izskatu un dziļumu. Neliels krāsu pieskāriens vaigiem perfekti pabeigs make-up uzklāšanu.

 

Black-à-Porter. Tumšās nagu lakas nosaka visus tendences gada aukstajos mēnešos. Neskatoties uz melnajiem un tumšajiem toņiem, intensīvās kafijas nianses uzstāda jaunus standartus. Spilgtās, efektīvas nagu lakas dod iespēju arī jaunajam modes trendam – ģeometriskām līnijām un minimālismam. Fokuss tiek vērsts uz klasisko manikīru ar viedokli paužošām krāsām, kā arī daudziem naturāliem miesas krāsas toņiem, kā Luxury Nudes.

 

Labākais skaistumam no CATRICE

CATRICE jaunumi 2015
Visas Acis vērstas uz tevi

CATRICE Absolute Eye Colour Mono Acu ēnas

Vienas acu ēnas, vairāk ieguvumu. Milzīgs krāsu spektrs, ekstrēma noturība, viegla uzklāšana un dažādi efekti. Iedvesmojoties no Rudens/Ziemas modes šoviem, pieci jauni toņi pievienojas krāsu Mono Eyeshadow gammai: matēts antracīta tonis, šokolādes brūns un olīvu pelēkais tonis. Catrice arī piedāvā tev vieglu mirdzumu siltos zelta un brūnos toņos. Pieejams matēts, mirguļojošs vai ar pērļu efektu, kopā 27 apburošas krāsas. Apmēram 2,89 €*.

CATRICE Velvet Matt Acu ēnas

Samtaina mīlestība: Velvet Matt Acu ēnas, kuras satur premium sastāvdaļas un ultra-maigus mirdzuma pigmentus samtaini maigai uzklāšanai. Patiecoties zīdainai formulas pigmentācijai Velvet Matt Acu ēnas gandrīz izlīdzinās ar tavas ādas krāsu, lai piešķirtu ideālu izskatu. Arī siltie miesas krāsas toņi ierodas skaistuma veikalu plauktos. Tagad pieejams sešos toņos. Apmēram 4,19 €*.

CATRICE Deluxe Trio Acu ēnas - JAUNUMS

Perfekts trijnieks. Trīs ideāli sarindotas krāsas katrā acu ēnu paletē garantē intensīvu un noturīgu make-up. Acu ēnu tekstūra ir nedaudz pacelta un tai piemīt pārliecinošas krāsās ar pārsteidzošu mirdzuma efektu. Ar trīs kombinācijām maigi brūnos, pelēkos vai baklažānu toņos ir viegli izveidot acu make-up stilu ar maigām krāsām jebkuram notikuma. Apmēram 4,99 €*.

CATRICE jaunumi no Jūlija 2015
Visas Acis vērstas uz tevi

CATRICE Absolute Chocolate Nudes acu ēnu palete - JAUNUMS

Uzsildies. Seši silti miesas un brūnie toņi no baltās šokolādes līdz tumšam ir sakopotas vienā paletē. Vieglām struktūrām ir pārliecinošas, augstas toņu dispersijas un ēnas piedāvā mirdzošu, kā arī matētu efektu. Dabīgam ikdienas izskatam vai spožam vakara akcentam. Palete ir ļoti ērta un kompakta, lai tu varētu paņemt to līdzi. Apmēram 5,19 €*.

CATRICE Eye‘Matic Dip Liner Waterproof - JAUNUMS

Melns priekš laba. Eye‘Matic Dip Liner Waterproof ir jauna klasika acu lineru pasaulē, kas garantē tev precīzu, kā arī vieglu uzklāšanu. Pateicoties izliektai otiņas formai, perfektas līnijas viegli sasniedzamas ar jauno CATRICE lineri. Dziļa-melna, ūdensnoturīga tekstūra ātri nožūst un turas visas dienas garumā. Apmēram 3,49 €*.

CATRICE Luxury Lashes Volume skropstu tuša - JAUNUMS

Garums. Apjoms. Skaistums. Jaunā CATRICE Luxury Lashes Volume skropstu tuša ir prezentēta trijās versijās: Ulta Melna, Super apjoms un ūdensnoturīgā. Visām tušām ir ekskluzīva kašmira otiņa ar proteīna ingredientu, smalku aromātu un spīdīgu melnu iepakojumu, kas atspoguļo tušas efektu. Tušas atšķiras ar birstīšu formām: ultra melna un ūdensnoturīgai tušai ir v-formas birstīte, Ultra apjoma tušai ir vītā birstīte, kas garantē labāku tušas uzklāšanu. Profesionāla izvēle tavām skropstām ar ultra apjomu, skaistu izlocījumu un perfektu definīciju. Apmēram 4,99 €* katra.

CATRICE jaunumi no Jūlija 2015
Visas Acis vērstas uz tevi

CATRICE Kohl Kajal

Slava. Maigais uzgaliņš garantē vieglu un perfekti taisnu uzklāšanu, lai padarītu katru tavu dienas izskatu unikālu. Tas pieejams astoņos toņos, no kuriem tu vari izvēlēties starp maigu mirdzumu, metālisku vai matētu toni. Tagad arī jauns bronzas brūnais tonis ar metālisku mirdzumu ir pievienojies izvēles klāstam. Apmēram 1,99 €*.

CATRICE Lash Boost –

Lash Growth Overnight Serum

Skaistuma Sapnis. Caurspīdīgs serums satur aktīvus ingredientus, kas veicina efektīvu skropstu augšanu. Testa rezultāti parādīja, ka jau pēc četru nedēļu ikdienas lietošanas, tavas skropstas kļūs par 18% kuplākas nekā iepriekš. Brīnums! Serums ir viegli lietojams un iedarbojas nakts laikā. Priekš XXL skropstām, kamēr tu guli. Apmēram 5,19 €*.

CATRICE jaunumi no Jūlija 2015
Visas Acis vērstas uz tevi

CATRICE Longlasting Brow Definer

Uzacu eksperts. Šis inovatīvais, ilgnoturīgais uzacu liners ar unikālo formulu piedos tavām uzacīm naturālu toni un perfektu līniju. Tu vari ievērojami izcelt savas uzacis ar sevišķi tievo aplikatoru. Unikālā formula palīdz noturēt tavas uzacis perfektas visas dienas garumā. Pieejams trijos toņos - blondā, tumši blondā un brūnā tonī. Apmēram 3,49 €*.

CATRICE Fixing Brow Wax

Izlabo. Mīli. Gribi. Vaska tekstūra piedos perfektu formu tavām uzacīm un palīdzēs noturēt ideālu formu visas dienas garumā. Tas izskatās kā kompakta pildspalva ar izbīdāmu uzgali. Tagad CATRICE Fixing Brow Wax ir pieejams ne tikai neitrālajā krāsā, bet arī ar smalkā pelni-blondā** un brūnā** tonī. Apmēram 3,19 €*.

CATRICE jaunumi no Jūlija 2015
Brīnišķās
Lūpas

CATRICE Pure Brilliants Colour lūpu balzams - JAUNUMS

Ļoti skaista. Krēmīgais lūpu balzāms ar vieglu krāsas dispersiju, balzāms bagātina tavas lūpas ar Šī eļļu un tavas lūpas jūtas perfekti maigas. Satur vieglu pērļu mirdzuma efektu spilgtam un glamūrīgam izskatam. Apmēram 5,19 €*.

CATRICE Shine Appeal Fluid lūpu krāsa - JAUNUMS

Modes vīzija. Mirdzuma pilnā Shine Appeal Fluid lūpu krāsa ir īstena skaistuma hibrīds, tā sakopo intensīvu lūpu krāsas un maksimāla mirdzuma efektu vienā produktā. Satur vitamīnu E, kas mitrina tavas lūpas un garantē maigu un spožu efektu. Spīduma un lūpu krāsas kombinācija padara flakona ārējo izskatu par skaistu aksesuāru tavā kosmētikas maciņā. Tu vari izvēlēties jebkuru no astoņiem lūpu krāsas toņiem: maigi rozīgus, kā arī klasiskos sarkanos toņus, jo jaunā Shine Appeal Fluid lūpu krāsa garantē visas sapņu krāsas padarīt par realitāti. Apmēram 4,19 €*.

Reklāma
Reklāma

 

CATRICE Glossy lūpu spīdums - JAUNUMS

Individuāla krāsas reakcija. Caurspīdīgā spīduma tekstūra no Glossy Lip Glow pārvēršas no maigi rozā līdz fuksijas krāsai. Kā tas strādā? Krāsa mainās no pH līmeņa tavās lūpās, sasniedzot pilnīgi individuālu rezultātu. Toņa intensitāti var padarīt spilgtāku ar vairākām aplikācijas reizēm. Apmēram 4,19 €*.

CATRICE jaunumi no Jūlija 2015
Brīnišķās Lūpas

CATRICE Ultimate Stay Lūpukrāsa

Noturīga un izsmalcināta. Intensīvas krāsas un moderns satin-matt efekts. Ilgnoturīgai lūpu krāsas tekstūrai ir pārliecinoši kvalitatīva uzklāšana, kas neļauj tavām lūpām izžūt. Patīkams kompanjons katrai dienai. Tu vari izvēlēties jebkuru no astoņiem lūpu krāsas toņiem: maigi rozīgus, modernus ogu toņus, kā arī klasiskus sarkanos toņus. Apmēram 5,19 €*.

CATRICE Beautifying Lip Smoother

Dabīgs Skaistums. Beautifying Lip Smoother palīdz saglabāt dabīgu skaistumu katru dienu: smalka krāsu dispersija un spīduma efekts nodrošina mīkstu, koptu izskatu. Lip Smoother acīm redzami izceļ tavu lūpu kontūru. Pateicoties maigajam aplikatoram, uzklāšana ir ātra un viegla. Pieejama maigā miesas tonī. Apmēram 3,59 €*.

CATRICE Ultimate Colour Lip Colour

Neaizstājama klasika. Ultimate Colour lūpu krāsas piesaistīs uzmanību tavām lūpām ar augsto pigmentu līmeni un intensīvajiem toņiem. Gludā un krēmīgā struktūra nodrošina apburošu, ilgnoturīgu rezultātu. Tagad pieejama divos jaunos toņos – maigu ogu un metāliski rozā toņos. Kopā 14 dažādi toņi. Apmēram 4,19 €*.

CATRICE Longlasting lūpu zīmulis

Ilgnoturīgi limiti! Lūpu zīmulis nosaka lūpu robežas, nodrošina spilgtu krāsu un perfektu kontūru. Ilgnoturīga un ūdnesnoturīga tekstūra ir maiga un garantē perfektu uzklāšanu. Praktiski: koka zīmuļi ir ļoti ērti izmantošanā. Pieejami 12 krāsās, tajā skaitā jaunā siltu ogu tonī. Apmēram 1,99 €*.

CATRICE jaunumi no Jūlija 2015
Apburošā Seja

CATRICE Even Skin Tone Beautifying Bāze - JAUNUMS

Sejas kods. Maigs, sabalansēts ādas tonis ir jaunas un skaistas ādas pazīmes. Dermatoloģiskie pētījumi pierāda, ka jau pēc 8 nedēļām ik dienu izmantojot jauno Even Skin Tone Beautifying, bāze redzami uzlabo tavas ādas pigmentāciju.*** Ilgnoturīga, rūpīga tekstūra koriģē ādas nepilnības un padara to ideāli gludu. Krēmveidīgā tekstūra satur SPF 25 un piedāvā no vieglas līdz augstai aizsardzībai. Bāze ir pieejama četros toņos. Starojošam efektam! 30 ml, apmēram 7,89 €*.

CATRICE Nude Illusion Make-up

Maigas miesas krāsas. Nude Illusion Make-up pārspēj visu, jo ir viegla bāze ar optimālu matēšanas efektu. Pateicoties maigajiem, atstarojošiem pigmentiem, bāze nodrošina tev vēlamo ādas maigumu un veselīgu mirdzumu. Pārsteidzošā formula mitrina un baro ādu, kā arī satur UVA un UVB filtrus. Bāze ir pieejama piecos toņos, arī priekš gaišas ādas. 30 ml, apmēram 7,89 €*.

CATRICE Liquid Camouflage - High Coverage Concealer - JAUNUMS

Nevainojams izskats! Tumši apļi zem acīm, ādas nepilnības un sarkanie plankumiņi - aizmirsti par tiem ar jauno Liquid Camouflage, kas piedāvā tev optimālu pārklājumu un rūpes. Konsīlers satur sevišķi plānus, gaismu atstarojošus pigmentus un piedāvā nevainojamu sejas krāsu. Konsīlers ir ūdens noturīgs un īpaši ilgnoturīgs. Tas pieejams divos toņos. Apmēram 3,59 €*.

***Pētījumā piedalījās 28 sievietes, kuras 12 nedēļu periodā lietoja to karu dienu.

CATRICE jaunumi no Jūlija 2015
Apburošā Seja

CATRICE Sun Glow Mineral Bronzējošs pūderis - JAUNUMS

Saules pieskāriens! Bronzējošā pūdera sastāvā ir minerāli un sevišķi smalki, gaismu atstarojoši pigmenti iedeguma efektam. Speciālā tekstūra garantē vieglu uzklāšanu, tev nepieciešamo toni vari sasniegt ar dažādu slāņu uzklāšanu. Pieejams vienā tonī. Apmēram 5,19 €*.

CATRICE Illuminating Highlighter Zīmulis

Skaistuma zīmulis. Šķidrs aplikators ērtā zīmuļveida formā, ar smalku mirdzumu un vieglu pērles efektu nodrošina maigu spīdumu. Izgriežamā otiņa padara katru tavu dienu daudz vieglāku: vienkārši uzklāj to uz vaigu kauliem un sapludini to, lai dabūtu perfekto rezultātu. Īsts toņu arhitekts, 3.5 ml, apmēram 4,19 €*.

CATRICE Velvet Finish Pūderis ar hialuronu

Pūdera spēks. Perfekti saskaņots ar bāzi un tādu pašu nosaukumu, šis ilgnoturīgs, zīdaini matējošs pūderis mitrina tavu ādu ar hialuronu un E vitamīnu. Delikātie, gaismu atstarojošie pigmenti, garantē matēta maiguma efektu tavai ādai. Pieejams četros toņos, tagad arī priekš gaišas ādas. Apmēram 5,19 €*.

CATRICE jaunumi no Jūlija 2015
Apburošā Seja

CATRICE Multi Matt Vaigu Sārtums - JAUNUMS

Krāsu kvartets. Četri matēti, perfekti izlīdzināti toņi sakopoti vienā iepakojumā. Vislabāko rezultātu var sasniegt, uzklājot gaišu un maigu pūdera tekstūru ar lielu otiņu, lai iegūtu svaigu sārtumu uz taviem vaigiem. Priekš unikāla rezultāta tu vari izvēlēties krāsu kombināciju, kura piestāvēs tieši tev. Rezultāts: svaigs un dabisks izskats. Pieejams divās krāsu variācijās. Apmēram 4,19 €*.

CATRICE Defining Vaigu sārtums

Ātrs efekts. Sevišķi delikāts vaigu sārtums ar vitamīnu E ir viegli uzklājams ar lielu otiņu un starojošs, svaigs izskats ir garantēts. Akcentē savus vaigu kaulus un sejas kontūras. Pieejams deviņās krāsās un tagad trijos jaunos toņos: maigi violetā, siltā aprikožu rozā un piesātinātā ogu. Apmēram 3,59 €*.

CATRICE jaunumi no Jūlija 2015
Maksimālie Nagi

CATRICE Luxury miesas krāsas toņi - JAUNUMS

Viss par miesas krāsas toņiem. Miesas krāsas toņu klāsts ir dizaineru iecienīts un uzkrītoši neuzkrītošs. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks sezonas trendu ieviest arī uz taviem nagiem. Ar Luxury miesas krāsas toņiem no CATRICE jaunās paaudzes nagu lakas iekaro skaistumkopšanas veikalus. Izvēlies eleganto, dabīgo sniegumu ar pērļu vai satīna efektu. Pieejams pavisam astoņos toņos, ieskaitot pulverveida rozāto, pelēkbrūno un šampanieša. Apmēram 2,89 €*.

CATRICE Ultimate Nagu Laka

Bezgalība. Plašais klāsts piedāvā neskaitāmas trendīgas nagu lakas, ieskaitot 12 jaunas krāsas, lai piepildītu visas tava sapņu manikīra vēlmes. Uzlabotā formula piedāvā vēl labāku pārklājumu, labāku krāsu balansu, perfektu spīdumu un ilgnoturību. Papildus punkti arī par jauno un uzlaboto otiņu, kura padara nagu krāsošanu par prieku. Kopā 35 skaisti toņi, ieskaitot ogu toņus, miesas toņus un sarkanos toņus. 10 ml, apmēram 2,59 €*

* Ieteicamā mazumtirzniecības cena