Kura bērnudārza grupiņa ceļos uz "Laimas šokolādes muzeju"? Konkurss "Kā mēs sveicam savus tētus" noslēdzies

Īpašas dāvaniņas, kopīga fotografēšanās, sporta spēles un teātra uzvedumi - tās ir tikai dažas no idejām, ko īstenojušas bērnudārzu grupiņas svinot Tēva dienu. Paldies visiem, visiem, kuri piedalījās šajā konkursā - saņēmām vairāk kā 80 darbus! Lai pateiktu Jums paldies, katra grupiņa, kura piedalījās, saņems dāvanu no "Laima" - spēli “Kakao pupiņas ceļojums”. 

1. vietas ieguvēji - Alūksnes pirmsskolas izglītības iestādes “Sprīdītis” 9. grupiņas audzēkņi un tēti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

1. vietas ieguvēji - Alūksnes pirmsskolas izglītības iestādes “Sprīdītis” 9. grupiņas audzēkņi un tēti.

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki, un lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, ģimenes portāls „Mammamuntetiem.lv” kopā ar „Laimas šokolādes muzeju” aicināja ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties ideju konkursā “Kā mēs sveicam savus tētus”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt savu ideju tētu sveikšanā. Iesūtītās ierosmes esam publicējuši portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, lai būtu ar iedvesmas avotu nākamā gada svinībām!

 

LAIKS NOSKAIDROT UZVARĒTĀJUS!

1. VIETA Alūksnes pirmsskolas izglītības iestādes “Sprīdītis” 9. grupiņas audzēkņiem par neparasto pastaigu kopā ar tēti. Balvā ceļojums uz "Laimas šokolādes muzeju", spēle “Kakao pupiņas ceļojums”, LEGO konstruktoru komplekti.

 

2. VIETA Grobiņas novada Medzes pagasta PII „Čiekuriņš” četrām dažāda vecuma grupām par Tēva dienas scenāriju "Indiāņu cilts". Balvā saldumi no “Laima”, spēle “Kakao pupiņas ceļojums”, kā arī LEGO konstruktoru komplekti.

 

3. VIETA Talsu novada Vandzenes pagasta PII "Zīlītes" grupai "Taurenīši", kuri dalās pieredzē, kādu skaistu fotosienu izveidojuši par godu tētiem. Balvā saldumi no “Laima”, spēle “Kakao pupiņas ceļojums”, kā arī LEGO konstruktoru komplekti.

 

Šādus LEGO konstruktoru komplektus saņems 1. 2. un 3. vietas ieguvēji!

Reklāma
Reklāma

LEGO® DUPLO® Creative Building Box (LEGO® DUPLO® radošais būvēšanas komplekts)

 

 

LEGO® DUPLO® All-in-One-Box-of-Fun (LEGO® DUPLO® Daudzfunkcionālā rotaļu kārba)

 

Šādu LEGO konstruktoru komplektu papildus saņems 2. vietas ieguvēji!

LEGO® JUNIORS Supermarket Suitcase (LEGO® JUNIORS Lielveikala komplekts)

Lai vienotos par balvu saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv.

Godināsim tētus un stiprināsim viņu lomu bērna dzīvē katru dienu!