Uzņēmējus un biznesa institūcijas aicina iesaistīties 6. vides objektu festivālā „Ziemassvētku egļu ceļš”

Arī šogad vides objektu festivāla „Ziemassvētku egļu ceļš” rīkotāji aicina uzņēmējus un biznesa institūcijas kļūt par festivāla dalībniekiem un līdz 30. septembrim  pieteikt savus finansētos oriģināla un tematiska dizaina vides objektu projektus izvērtēšanai festivāla mākslinieciskajai padomei, iesniedzot projektu vizualizācijas un aprakstus. 

Publicitātes foto. Jūgendstila eglīte.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto. Jūgendstila eglīte.

Iesniegtie projekti, kas pēc mākslinieciskās padomes vērtējuma būs atbilstoši festivāla formātam, tiks iekļauti ekspozīcijā pilsētvidē. Festivāla norises laiks – no 2015. gada 4. decembra līdz 2016. gada 10. janvārim.
 

Festivāls „Ziemassvētku egļu ceļš” ir inovatīvs un oriģināls urbānās mākslas projekts, kas īsteno pilsētvides objektus, kuros Ziemassvētku simbols – egle – tiek eksponēts jaunos un neparastos vizuālos risinājumos, ar savu stāstu un vēstījumu. Festivāls sekmē radoši pielietot Ziemassvētku/Jaungada simbolus un jēdzienus plašākā nozīmē, rosina tautas tradīciju un etnogrāfijas mantojuma izmantošanu kā vērtīgu ideju avotu mūsdienīgai interpretācijai.


Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem vides objekti būs brīvi pieejami, īpaši priecējot apmeklētājus krēslainajos ziemas vakaros, kad tie pilnā krāšņumā iemirdzēsies reizē ar pilsētas apgaismojumu. 


Projekti jāiesniedz līdz 30.09.2015. Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Klientu apkalpošanas centrā, Krišjāņa Valdemāra ielā 5, Rīgā. 

Kontaktinformācija: Laura Gulbe, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Kultūras pārvaldes Pilsētas svētku noformējuma nodaļas projektu koordinatore,  tālr.  67043664, e-pasts Laura.Gulbe@riga.lv.
 

Reklāma
Reklāma

Iesniedzamo projektu tehniskās prasības un informācija par festivālu www.kultura.riga.lv (http://www.kultura.riga.lv/public/69579.html) Informācija par iepriekšējo gadu festivāla norisēm www.eglufestivals.lv (http://www.eglufestivals.lv/eglu_cels_2010.html)