Planēta Venera īpašā situācijā, tādēļ izmanto iespējas, ko tā sniedz!

Astrologs Kristaps Baņķis stāsta, ka retrogrāda Venēra ir no 25. jūlija līdz pat 6. septembrim. Šis ir īpašs laiks, jo Venera atbild par naudu, baudu, attiecībām, vērtībām, izvēli, skaistumu, kultūru, juteklību, intimitāti, mīlestību, labklājību, mākslu, gaumi, sadarbību, prieku, apmierinājumu, pievilcību, greizsirdību, atriebību.

Mīlestības un skaistuma aizgādne Venera kļūst retrogrāda ik pēc 18 mēnešiem (retrogrādas Veneras periods ilgst aptuveni 1 mēnesi un 2 nedēļas), šajā laikā par vienu no aktualitātēm padarot visu, kas saistīts ar cilvēku attiecībām.

FOTO: Shutterstock.com

Mīlestības un skaistuma aizgādne Venera kļūst retrogrāda ik pēc 18 mēnešiem (retrogrādas Veneras periods ilgst aptuveni 1 mēnesi un 2 nedēļas), šajā laikā par vienu no aktualitātēm padarot visu, kas saistīts ar cilvēku attiecībām.

 

Iesākumam. Ko nozīmē Retrogrāda Venera jeb Planētu cilpas
Raugoties no Zemes, planētas pārvietodamās "met cilpas". Šīs cilpas veidojas, summējoties Zemes un planētas orbitālajai kustībai. Lielāko daļu laika planēta pārvietojas tiešajā kustībā no Rietumiem uz Austrumiem jeb direkti (D). Kad Zeme savā riņķojumā ap Sauli panāk planētu, tā "apstājas" un sāk pārvietoties šķietamā atpakaļvirzienā – retrogrādi (R). Kad Zeme pagājusi garām planētai, atsākas tās tiešā kustība – direkts (D).

Saule un Mēness var būt tikai direkti. Jo tālāk planēta no Saules, jo retāks un ilgstošāks būs tās retgrogrādais periods. 

Direktā periodā planēta pauž savu dabisko raksturu, ļaujot arī cilvēkiem brīvi realizēt savas ieceres, atbilstoši planētas dabai, raksturojumam. 

Retrogrādā periodā planēta koncentrējas uz iekšēju sakārtotību, resursu pārdali, pārskatīšanu, atgriešanos pie iepriekšējām iestrādēm, pie atkārtojuma. Tas nozīmē, ka arī cilvēki no ārpasaulīgām lietām labprātīgi vai tiek spiesti pievērsties gara un iekšējās pasaules plānam.

Retrogrādā planētu cilpas pārliek ietekmi no savas redzamās darbības un “kustības uz priekšu” uz planētai atbilstošu procesu bremzēšanu. Šajā laikā nevajag uzsākt jaunus planētai atbilstošus projektus. Labākais, ko retrogrādā stāvoklī var darīt, ir padziļināti pētīt un izstrādāt planētai atbilstošo enerģiju.

Šo planētu cilpu apzināšana ir kā rifu karte kuģa kapteinim, paverot lielākas iespējas prognozēt kļūmes dažādās sfērās un izmantot tos kā atspēriena punktus. 

 

Retrogrāda Venera

Mīlestības un skaistuma aizgādne Venera kļūst retrogrāda ik pēc 18 mēnešiem (retrogrādas Veneras periods ilgst aptuveni 1 mēnesi un 2 nedēļas), šajā laikā par vienu no aktualitātēm padarot visu, kas saistīts ar cilvēku attiecībām. Kā jau viss retrogrādais virziens, tā ir virzība pret dabiskajām planētas funkcijām. Veneras gadījumā tās ir nepareizi novērtētas savas dzīvības funkcijas jeb dabisko procesu pilnīga pārvērtēšana vai pilnīga nenovērtēšana.

Retrogrāda Venera visvairāk ietekmē Svaru un Vērša zīmē dzimušos, kā arī 6., 15., vai 24.datumā dzimušos un to Zodiaka zīmi, kurā Venēra retrogrādajā brīdī atrodas.

Šajā periodā cilvēki saņem jaunu informāciju par sevi, saskatot to citos cilvēkos un attieksmē pret sevi. Rodas vēlme iegremdēties savā pasaulē - harmonijas meklējumos.

Vērojama greizsirdība, neuzticēšanās, aizdomīgums.

Retrogrādas Veneras periods liks aizdomāties par tādiem jautājumiem kā: "Vai notiekošais man patiesi patīk?", "Vai man ir vajadzīgas šīs attiecības/laulības?", "Kas notiek ar manu izskatu?".

 

Kas sagaidāms retrogrādas Veneras laikā

25.jūlijā harmonijas un mīlestības planēta Venera kļūs retrogrāda un tāda paliks līdz pat 6.septembrim.

 - Biežāk radīsies šaubas par izvēli, vērtībām, skaistuma etaloniem, pievilcības spēku un mīlestību.

 - Taps īpatnēji mākslas darbi. Nepieradinātā mode.

 - Jaunu zīmolu ieviešana un jaunu veikalu atvēršana ar pakalpojumiem un smukumu saistītās sfērās nebūs veiksmīgas.

- Pienācis laiks nokārtot parādus un sakārtot rēķinus. Kontroles dienesti vēl uzstājīgāk pieprasīs atmaksāt parādus.

- Nepiemērots laiks investīcijām un dārgiem pirkumiem, luksusa precēm, arī vērtslietu, dārglietu, rotu, apģērbu iegādei. Tie, kas šajā laikā nolems mainīt savu imidžu, frizūru, veiks plastiskās operācijas un iegādāsies mākslas priekšmetus un greznuma lietas, var nebūt apmierināti ar rezultātu.

- Nav ieteicams veidot jaunas romantiskas attiecības, bet vairāk uzmanības jāpievērš jau esošajām, tās nepieciešams sakārtot un atrisināt visus sasāpējušos jautājumus.

- Tomēr kādam lieliska iespēja satikt savu karmisko partneri. Un galu galā saprast, ko no tās mīlas Dievietes ir vēlme sagaidīt.

- Uzradīsies sen aizmirsti un arī ne tik sen šķirti, reiz iemīļoti cilvēki. Ir vērts pārskatīt šīs attiecības, jo visticamāk tajās bija kāds uzdevums, kurš līdz galam vēl nav atrisināts.

- Daudzi pārliecināsies, ka veca mīlestība nerūs, un ļaus no jauna uznākušajai kaislei iekvēlināt mīlas ugunskura padzisušās ogles.

 

Reklāma
Reklāma

Ieteikumi, kā gūt prieku retrogrādas Veneras laikā:

- Ietaupīt naudu un pārskatīt iepriekš iegādātās drēbes, rotaslietas, aksesuārus, lai dotu tiem otro dzīvi.

- Veiksmīgi pabeigt iesāktos darbus.

 - Labāk neaizņemties un nevienam neaizdot naudu, jo to būs grūti atdod.

 - Lielisks laiks, lai pirktu senlietas, krāmu tirgus preces un lietotas preces, kurām Jūs zināt reālo vērtību, bet pārdevējs to nezin.

 - Harmonizēt attiecības - atvainoties un lūgt piedošanu tiem cilvēkiem, ar kuriem bijušas attiecības, bet kāda vainas dēļ izirušas.

 - Iekšējai pozīcijai jākļūst noteiktai. Jāmācās valdīt pār savām emocijām. Jārod harmonija tur, kur tās, šķiet, nav. Tas attiecas gan uz iekšējo pasauli, gan ārējo izskatu.

 - Jāpasaka viss nepateiktais, jāmēģina atrast kompromisus un jāpiedod pāridarījumus.

 - Pateikt "Paldies" un "Mīlu" tiem cilvēkiem, kuri no Jums sen to nav dzirdējuši.

 - Jāiemācās pieņemt sevi, negaidot atzinīgu vērtējumu no citu cilvēku puses. Kā to izdarīt? Venēra jāveido iekšā - jāsakārto sava garīgā pasaule. Retrogrāds ir kaut kas uz iekšu vērsts - tātad Mīlestību, Laimi, Radošumu meklēt dziļi iekšienē sevī un dzīves gaitā to izcelt uz āru.

 - Apzināts iekšējs darbs ar skaidru mērķi - atrast līdzsvaru starp iekšējo un ārējo realitāti.

 - Biežāk doties pie dabas, lai gūtu enerģijas lādiņu.

 

Senie astrologi nedeva svētību laulībām, kas noslēgtas retrogrādas Veneras laikā, jo tām bija visaugstākais šķiršanās risks. Nav ieteicams saderināties, noteikt kāzu datumu.

Retrogrādā Venēra aplaimos Aunus, Lauvas, Strēlniekus. Tricinās – Vēršus, Skorpionus, Ūdensvīrus.

 

Tiem, kuriem dzimšanas kartē ir retrogrāda Venera, jāapsver savas attiecības un vērtības, jāapdomā, kā tās iekļaujas sabiedrībā pieņemtajās normās.

Šeit iespējams pārbaudīt, vai Jums dzimšanas kartē ir retrogrāda Venera:

http://www.astrologi.lv/astro_karte/horoskopu-aprekini/

 

Retrogrāda Venera Lauvas zīmē 

No 31.jūlija līdz 6.septembrim retrogrāda Venera atradīsies Lauvas zīmē.

Pastiprinātas alkas pēc jūtu apliecinājuma. Nepārvarama vēlēšanās, lai savstarpējās attiecības tiktu izrādītas publiski, vajadzīgi skatītāji. Sievietes šajā laikā kļūs žilbinošas, spontānas, radošas, viegli pamanāmas. Tomēr jūtas tiks pārspīlētas, kā rezultātā var rasties teatrāls efekts. Mīlestībā vērojama augstsirdība un ideālistiski centieni. Impulsīvas, kaislīgas jūtas, kuras netiks slēptas. Patiks izrādīt uzmanību. Izteikta vēlme sekot modei, līdz ar to nauda netiks žēlota stilīgam apģērbam, apakšveļai, kvalitatīvai kosmētikai un rotaslietām. Priekšroka dodama izstrādājumiem no zelta. Reprezentabla āriene palīdzēs gūt panākumus. Greznība it visā. Partnerattiecībās paradās vēstures atkārtošanās un attiecību pārvērtēšana.

 

Retrogrāda Venera aspektos

No 02.08.2015. plkst. 11:13 līdz 08.08.2015. plkst. 03:20 Veneras kvadrāts ar Saturnu - Problēmas darbā vai karjerā finansiālu sarežģījumu dēļ. Kavējumi. Vēlmes un nodomus grūti realizēt. Izdevumi pārsniedz ienākumus. Starp kolēģiem jūtama skaudība, neuzticēšanās, atturība. Cilvēki ir nodarbināti ar personiskajām problēmām, darba pienākumus atstājot otrajā plānā. Problēmas mīlestības jomā. Apvainošanās, greizsirdība, kaprīzes, aprēķins. Nesaskaņu rezultātā šķiršanās iespējamība. Paaugstināts nieru, urīnpūšļa slimību risks.

No 08.08.2015. plkst. 00:21 līdz 23.08.2015. plkst. 13:28 Veneras savienojums ar Sauli - Priecīgi un patīkami notikumi. Uzmanība tik pievērsta skaistām lietam, lietišķās mākslas priekšmetiem. Radoša iedvesma. Sievietes kļūst pievilcīgākas, vīrieši laipnāki. Viegli tikt pie dāvanām un peļņas. Veiksme sabiedriskajā dzīvē.

No 17.08.2015. plkst. 15:44 līdz 21.08.2015. plkst. 20:31 Veneras trigons ar Urānu - Cilvēkos jūtama tieksme izteikt savas jūtas caur moderno mākslu, mūziku, fotogrāfiju, kino. Interese par ekskluzīvam lietām. Ilgstošās partnerattiecībās jūtams jauns pavērsiens. Zūd rutīna, parādās jaunas sajūtas. Vēlme apmeklēt kultūras pasākumus.